- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделете ..
Няма от кво да те е срам, мацка, това си е нещо нормално. Аз си спомням как се обадих по телефона на най-добрата ми приятелка и й казах, че отивам да правя секс. Като си тръгнах от тях пак й се обадих и й казах, че съм го направила...
На майка ми не казах, минаха се 5-6 месеца и тя се досети някак си и аз нз как разбра...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ооо аз ги предупредих още преди да се случиза да се вълнуват и те
![]()
Споделих на най-добрата ми приятелка какви са ми намеренията преди да го направя,а другите предполагаха,но не със сигурност![]()
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**
Първоначално написано от theeye770
![]()
![]()
По темата : Сигурна ли си , че ти е най добра приятелка ? Защото щом това не си споделяте тогава какво друго ?
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
Аз споделих с най-добрите си приятелки ( 2 са) и на майка ми и брат ми. Майка ми беше бясна просто...
. Но днес всичко се оправи
. Моята най-добра приятелка също се страхува от първия си път и я успокоих
. То и на нея май ще и дойде реда в скоро време
![]()
![]()
Това за мен е нещо лично и не смятам, че трябва всички да знаят... В повечето случаи се подразбира когато е станало (например при сериозна връзка), но да се хвалиш с тва ми се струва тъпо някакси... Освен ако не те питат директно.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Направих биоборд, а от другата страна пишеше "Благодаря ви доктор Енчев!"
Всичко става с намеци , пък то накрая се разбира. Не е нужно да отидеш и да кажеш "Аз се чуках" .. просто намеквай като стане дума за СЕКС!![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
ами казах на най- добрата ми приятелка . '' познай какво загубих ''. и тя се замислии и по4на ;д като каза '' девствеността си '' и аз и се усмихнах. мислих дали да и кажа, но просто не се сдържах