.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Няма от кво да те е срам, мацка, това си е нещо нормално. Аз си спомням как се обадих по телефона на най-добрата ми приятелка и й казах, че отивам да правя секс. Като си тръгнах от тях пак й се обадих и й казах, че съм го направила...
    На майка ми не казах, минаха се 5-6 месеца и тя се досети някак си и аз нз как разбра...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ооо аз ги предупредих още преди да се случи за да се вълнуват и те

Споделих на най-добрата ми приятелка какви са ми намеренията преди да го направя,а другите предполагаха,но не със сигурност
    you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**

Град
    Пловдив
    Никога нищо не крия от най-добрата си приятелка...
    Тя ми е като сестра, тя ми Е сестра. Някога си мисля, че ако не е тя-край с мен...
    Та, така де. Първо на нея споделих и тъй като нея я е страх от първия й път, я успокоих малко
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Въображаема ли е

По темата : Сигурна ли си , че ти е най добра приятелка ? Защото щом това не си споделяте тогава какво друго ?
    Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

Аз споделих с най-добрите си приятелки ( 2 са ) и на майка ми и брат ми. Майка ми беше бясна просто... . Но днес всичко се оправи . Моята най-добра приятелка също се страхува от първия си път и я успокоих . То и на нея май ще и дойде реда в скоро време

Това за мен е нещо лично и не смятам, че трябва всички да знаят... В повечето случаи се подразбира когато е станало (например при сериозна връзка), но да се хвалиш с тва ми се струва тъпо някакси... Освен ако не те питат директно.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Направих биоборд, а от другата страна пишеше "Благодаря ви доктор Енчев!"

Всичко става с намеци , пък то накрая се разбира. Не е нужно да отидеш и да кажеш "Аз се чуках" .. просто намеквай като стане дума за СЕКС!
    I Love YOU baby

ами казах на най- добрата ми приятелка . '' познай какво загубих ''. и тя се замислии и по4на ;д като каза '' девствеността си '' и аз и се усмихнах. мислих дали да и кажа, но просто не се сдържах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си