Здравейте машини , искам да се допитам до вашето мнение относно програмата ми.Тренирам вече от 6 месеца сериозно, обаче от преди месец и нещо почнах да мисля за смяна на програмата, бях по класическата гърди, бицепс, гръб трицепс, рамо и крака, после ми бяха казали една бая налудничева по която тренирах около 3 седмици(няма смисъл да ви я казвам, доста хора я плюха, много малко казаха, че няма проблем да я пробвам, но в крайна сметка се отказах да продължавам по нея). След това пробвах 1 седмица-гърди, трицепс, гръб бицепс, рамо крака, обаче нещо бицепса нямах сили след гърба и се допитах до едни познати, които ми предложиха да разменя просто местата на класическата програма т.е понеделник-гръб, трицепс,сряда-гърди бицепс, петък-рамо крака, или другият вариант, който ми предложиха беше да сложа гърба и трицепса в петък.Тренирам вече няколко седмици по тази програма, размених словореда на някои упражнения, сложих нови, махнах други и така..Обаче искам да се допитам и до вас, дали е добре да карам още някои друг месец по тази програма и по-нататък да я сменя ..?Имам чувство, че ми влиза добре програмата, но все пак исках да ви попитам за вашето мнение, ако не ви харесва моля да ми предложите някоя друга програмка за 3 дневен сплит (макар, че съм гледал бая и много алтернативи не бях видял за 3 дневен сплит).
п.п извинявам се, че стана бая дългичко ама нямаше как, обичам да пиша повечко