- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я, а тя...
Здравейте,аз съм Ванката и съм 95 кг чиста мускулна маса.Повечето копнеят за това,но за мен то се превръща в проблем.Обичам едно момиче... и то твърди,че ме обича,но напоследък много зачестиха случаите, в които тя ме моли за услуга (най-често тя е да "разчистя" сметките й с някой).Мисля, че ме обича, защото често ми дава да я поря.Може би е курва..не знам.Какво мислите?
Първоначално написано от Evterpa
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Съгласна съм. Много си се филмирал нещо. Излез вън,на чист въздух. Има и живот извън интернет.Първоначално написано от Soraq
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от cranberry696
Иванеееееее,Иванееееее,Ива нееееее,Иванеееее,спасееее еение нямааа.......![]()
ESL !!!
Първоначално написано от Soraq
Нямаше логика,беше любов.
Не си споменал колко ти е мозъчната маса.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!