За всички с проблеми и въпроси от рода :
"Ще ми обърне ли внимание, ако.."
- нямам хубаво тяло
- нямам слабо тяло
- нямам сини/зелени/кафяви очи
- нямам руса/кестенява/черна/розова/синя/лилава коса
- нямам плочки и стегнат корем
- съм срамежлив(а)
- имам прекално малки/големи гърди
- имам килограми в излишък
- приличам на плоска дъска
- приличам на клечка, която ще се прекърши всеки миг
- заеквам
- подсмърчам/кихам/кашлям/клатя глава от време на време
- не приличам на нищо
- не съм достатъчно висок/висока
- не съм с хубаво лице
- имам две "н" в името си
и всякакви подобни,

ИДЕАЛНИ ХОРА НЯМА !

Безсмислено е да се вманичавате в един или няколко свои недостатъка, сякаш това е най-важното нещо на света! Всеки има недостатъци - за един е едно, за друг- друго. Няма човек без недостатък. След всичките филми, които сте изгледали и са ви в главиците сте си наумили, че ако не сте перфектни не сте нищо - ТОВА Е ГЛУПАВО! Хората го правят с цел, сами се правят да изглеждат сякаш нямат външни недостатъци по всякакви начини и с опереации най-често. И каква е ползата питам аз? Да си фейк, да знаеш, че това не си ти?! Възприели сме чужди образи, грешни разбирания и най - вече КОМПЛЕКСИ. Всеки втори е комплексар, който си мисли, че всички му виждат недостатъка и ще го отритнат само заради това.

Престанете вече! Повярвайте в себе си! Вярвайте, че с добрите си страни, качества компенсирате недостатъка, не е той най-важен. С проява на характер, силен характер можеш да завладееш някого много повече от колкото с празен поглед на сини очи, неизразяващ нищо. Пример не се черпи от снимка в списание! Не сме идеални, но сме ние и това е най-добрата ни страна!

Бъди себе си, който и да си, вярвай в себе си!