.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Помощ! Закъснява ми!

Значиии трябваше да ми дойде преди около 2-3 дена, но още не е! От вчера вече имам признаци (боли ме кръста и имам бяло течение, както преди всяка менструация). Последно съм правила секс преди 5-6 дена, но нямам никакви опасения да е станал гаф, не е свършвал в мен! Караме да се притеснявам един полов акт преди 15-16 дена ( изневерих на гаджето си ), но беше само отзад и дори не свърши, измъкнах се преди това! От друга страна ме наболваха бъбреци малко, понякой път и по-силно. Та дали може това да има връзка с закъснението, или е просто притеснение? Нуждая се от съвет, не от каране или нещо подобно! Благодаря на тези, който ще се отзоват!

А и попринцип знам, че признаци за бременност се появяват 2-3 седмици след зачеването, при мен отсъстват ( не ми се гади, нямам подути гърди и т.н. ) ...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    притесняваш се излишно .
    Hostis Honori Invidia

Благодаря за коментара стискай палци да ми дойде в най-скоро време, доста кофти е да чакаш..

Признаците са индивидуални,но мисля,че няма какво да те тревожи

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Да си бременна,очевидно няма възможност.Закъснява ти или от притеснение,или има нещо общо с тва с бъбрецитеможе да си изтинала нещо,знам ли.Или пък чувство за вина от изневярата
    Брях,брях

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Potrebitel33
    А и попринцип знам, че признаци за бременност се появяват 2-3 седмици след зачеването, при мен отсъстват ( не ми се гади, нямам подути гърди и т.н. ) ...
    Бременна ли си??
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Чувството за вина...О ДА! Като се замисля напълно възможно . След толко притеснение и чакане едва ли ще изневеря пак, това ми е наказанието

Цитирай Първоначално написано от Soraq
    Цитирай Първоначално написано от Potrebitel33
    Бременна ли си??
    От това се притеснявах, но явно напразно...имам предвид, че нямам подобни признаци

Супер фен Аватара на cookie_master
    спокойно ще дойде
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Спокойно ще дойде.Голяма паника сте жените като ви закъснее с ден-два веднага си мислите какво ли не.

Ако нямаш основателна причина да смяташ,че може да си забременяла,няма защо да се притесняваш,случва се да закъснее поради други обстоятелства.

притеснение, стрес, рязко отслабване причиняват закъснение

признаци на бременност - умора, промяна на апетита и вкуса, често уриниране, повишена телесна температура сутрин, гадене и повръщане, понякога и слабо кървене или кафеникаво течение за 1-3 дни, но е много слабо (това е заради имплантирането на яйцеклетката)

на който му е закъснявало как знае признаците

а и понякога дори и да има някои от признаците те пак може да се държат на стрес или заболяване

Спокойно !

Супер фен
    Град
    България
    "Умно" момиче Като нямаш и грам сексуална култура защо правиш секс? Изневерила на гаджето-ми хубо,си направила,станала си малолетна кучка! Какво като си го правила отзад,спермата може да се стекла към влагалището и гафа да е станал,а от къде си толкова сигурна,че онзи се е сдържал?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Именно за тези коментари говорех, може да се сдържите от тях, ако давате мнения моля бъдете по-културни и без обиди, ако може! И да сигурна съм, защото буквално ми се молеше да не му го причинявам ( да бягам преди да свърши ) ... Благодаря ти миличък за коментара!!!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Това ,че не е свършил в теб,не е гаранция,че не си бременна.За предеякулационна течност чувала ли си? А и като гледам МЦ не ти е особено точен? Колко ти е продължителността на МЦ?Кажи дата на последната менструация! Още нещо, бялото течение не е нормално ,независимо кога се появява,така че това не е симптом за предстояща менструация,а по-скоро е симптом за определен проблем.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Правиш си един тест след 2 седмици и се разбира.Не виждам защо на всяка втора кояо й закъснява пуска тема.Тук не сме врачки.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Guest
    Оф хора вие на кви опияти сте?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Оф хора вие на кви опияти сте?
    Това пък какво е?

Все още си чакаме отговорите на въпросите за ПРМ и МЦ, авторке.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

95% съм сигурна, че уважаемата госпожичка си няма на идея какво е овулация и не прави разлика от менструация и цикъл. А да, също и за предеякулационна течност не е чувала.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    95% съм сигурна, че уважаемата госпожичка си няма на идея какво е овулация и не прави разлика от менструация и цикъл. А да, също и за предеякулационна течност не е чувала.
    +10000, ама за съжаление, не е нито първата, нито последната такава.

Ducky wenii Maimunchoo

Цитирай Първоначално написано от Anja
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    +10000, ама за съжаление, не е нито първата, нито последната такава.

Нда, елементаризма на днешните тийнейджъри няма граници.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си