- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Представете си ситуацията ..
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ами случвало ми се е... ии колкото и да исках да му пиша и да знам как е и кво става с него, някви общи неща, не го направих. Писах му точно два пъти, веднъж да му честитя нова година и после чак на рожденният му ден, просто така от уважение.
Сега той ми пише, хах.
Първоначално написано от antifashionshit
При мен това е проява на слабост и унижение при други не е така![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Ако сме се разделили по взаимно съгласие, може и да останем приятели. Но ако са се подиграли с мен, просто изтривам дадената персона от живота си.
Зависи поради какви причини сме се разделили.
Ако не е имало големи драми, бих му писала първа. Ей така да разбера как е.
За мен това не е нито проява на слабост, нито начин да се унижавам, а още по-малко пък да си връщам стари отношения. Щом вече ми е БИВШ, значи е имало основателна причина за това и няма смисъл отново същата история да въртим.
Аз лично с бившия имах желание отново да се съберем, не защото вярвах, че нещата ще се променят, но защото ми липсваше чувството да бъда с него. Не му писах, защото знаех какъв ще е изхода от това. Сега не съжалявам, даже сама на себе си се чудя за хладнокръвието, което съм показала тогава.
Всъщност може би бих направила компромис с първата ми чисто детска любов. Най-сладката любов..
Сега лятото го засичам сравнително често и супер много му се радвам какъв мъж е станал. Нямам сърце да му обърна гръб или да му откажа..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Точно.Първоначално написано от sasha_90
Само за някои случаи бих направила изключения, но не ми се пише в момента.
*сън*
Мм да, бих. Но ако съм сигурна, че човека отсреща няма да ме разбере погрешно. Бих му писала, колкото да си кажем няколко думи, какво ново при него при мене и така..![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
щом ти пука за този човек, значи е важен за теб.. а животът е твърде кратък, за да губим тези хора..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Когато съм с някого, влагам много и човекът ми е много скъп. Не бих допуснала да се разделим със скандали и не плюя по хора, които са били важни за мен. По тая причина искам да продължа контакта с тях и не приемам търсенето като унижение. Просто си познавам хората и знам, че няма да го изтълкуват като слабост, а просто като желание да поддържаме добри отношения.
Щом е имало период на лиспа на контакт след скъсване,простиращ се във месеци,старите 'чувства' няма да се възстановят.Плюс,след като сте си теглили майната,да тръгнеш да я/го подпитваш как е,ей така,защото нямаш менталния капацитет да преодолееш раздялата е най-малкото жалко,да не говорим за проява на слабост.Първоначално написано от Hilary_
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ако този човек е прекъснал контакта с мен, никога не бих го потърсила първа. Не смятам, че бих имала основание за това. А може би просто от гордост и инат... Не мисля, че си заслужава да търся човек, който може дори да не ме помни. Приемам го като един вид слабост от моя страна.