.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не бих му писала,все пак ината ми е по-голям.
    Всичко е било,каквото е било. Сега е време да продължим и двамата напред.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на djipsito
    Ами случвало ми се е... ии колкото и да исках да му пиша и да знам как е и кво става с него, някви общи неща, не го направих. Писах му точно два пъти, веднъж да му честитя нова година и после чак на рожденният му ден, просто така от уважение.

Сега той ми пише, хах.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Kazanlak
    При мен това е проява на слабост и унижение при други не е така
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Супер фен Аватара на badsector
    Ако сме се разделили по взаимно съгласие, може и да останем приятели. Но ако са се подиграли с мен, просто изтривам дадената персона от живота си.

Мега фен Аватара на xoxi

Re: Представете си ситуацията ..

Зависи поради какви причини сме се разделили.
    Ако не е имало големи драми, бих му писала първа. Ей така да разбера как е.
    За мен това не е нито проява на слабост, нито начин да се унижавам, а още по-малко пък да си връщам стари отношения. Щом вече ми е БИВШ, значи е имало основателна причина за това и няма смисъл отново същата история да въртим.
    Аз лично с бившия имах желание отново да се съберем, не защото вярвах, че нещата ще се променят, но защото ми липсваше чувството да бъда с него. Не му писах, защото знаех какъв ще е изхода от това. Сега не съжалявам, даже сама на себе си се чудя за хладнокръвието, което съм показала тогава.

Всъщност може би бих направила компромис с първата ми чисто детска любов. Най-сладката любов..
    Сега лятото го засичам сравнително често и супер много му се радвам какъв мъж е станал. Нямам сърце да му обърна гръб или да му откажа..
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    E,щом са минали толкова месеци без какъвто и да било контакт между нас,не бих му се обадила.Няма да има смисъл,той сигурно ще е забравил за мен и хич няма да го топли какво чувствам към него.
    Точно.
    Само за някои случаи бих направила изключения, но не ми се пише в момента.
    *сън*

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Мм да, бих. Но ако съм сигурна, че човека отсреща няма да ме разбере погрешно. Бих му писала, колкото да си кажем няколко думи, какво ново при него при мене и така..
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

щом ти пука за този човек, значи е важен за теб.. а животът е твърде кратък, за да губим тези хора..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

anonymous708973
    Guest
    Когато съм с някого, влагам много и човекът ми е много скъп. Не бих допуснала да се разделим със скандали и не плюя по хора, които са били важни за мен. По тая причина искам да продължа контакта с тях и не приемам търсенето като унижение. Просто си познавам хората и знам, че няма да го изтълкуват като слабост, а просто като желание да поддържаме добри отношения.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Re: Представете си ситуацията ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. разделяте се с гадже/приятел(ка) по някакви причини. Минават 2,3,4 месеца (без каквито и да е контакти по между ви), но за вас този човек по един или друг начин е останал скъп и просто си се сещате за него често. Въпросът ми е: бихте ли му/й писали пръв/ва? За вас това е проява на слабост и унижение или начин да си върнете старите отношения?

п.п. темата е плод на скуката ми в момента и не се отнася пряко за мен .. (:
    Щом е имало период на лиспа на контакт след скъсване,простиращ се във месеци,старите 'чувства' няма да се възстановят.Плюс,след като сте си теглили майната,да тръгнеш да я/го подпитваш как е,ей така,защото нямаш менталния капацитет да преодолееш раздялата е най-малкото жалко,да не говорим за проява на слабост.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ако този човек е прекъснал контакта с мен, никога не бих го потърсила първа. Не смятам, че бих имала основание за това. А може би просто от гордост и инат... Не мисля, че си заслужава да търся човек, който може дори да не ме помни. Приемам го като един вид слабост от моя страна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си