- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта .. такава каквато е
Знаем , че любовта е нещо уникално и неповторимо .. нещо толкова истинско и неуправлимо.. Има 3 типа хора - 1 тип - хора , които са влюбени . 2 тип - хора ,които търсят идеалната си половинка . 3 тип - хора, които не търсят , защото смятат , че сама ще дойде при тях.
Интересно ми е да разбера кое е най- важното нещо в любовта за вас и какво очаквате от вашата половинка ? Какво е истинското значение на думата "любов " ?
Кво общо има въпроса от анкетата с идеята на темата? И нали затова е цял форум, то ако се струпат 10 истории, коя по-напред да се коментира? За споделяне има дневник.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не можеш да събереш абсолютно всичко в една - единствена тема. А ако стане нещо подобно - то какъв е смисъла на форума,след като ще има най-много 10 теми на кръст в ЦЕЛИЯ форум.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
как мога да премахна темата ?Ще измисля нещо ново ..
![]()
Just leave it be.
Пък някой модератор нека я заключи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не можеш да я премахнеш...ще бъде оспамена след малко.
И аз мисля, че ще се случи нещо такова. :PПървоначално написано от Sh@d0w
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Авторке, нали знаеш, че не е нужно да създаваш тема, просто защото ти се създава тема?
Ето я и новата тема![]()
![]()
Да, видях. Затова и коментирах. Първо се замисли дали наистина има нещо, което искаш да питаш. След това провери дали вече няма таква тема. Ако имаш въпрос и не е коментиран - бутонът new topic.Първоначално написано от veliana39
Мда. Баш три типа са. Сигурно. Учените още не са стигнали до умозаключение, но ти ще да си гениална. Благодаря.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За нищо !![]()
Няма определен отговор на този въпрос. Любовта е животът. Любовта е светът. Любовта е всичко. Най-важното нещо в любовта? Всичко! Не просто чукане, не просто прегръдки. Какво бих очаквал от половинката си? Любов! Доверие, но и вярност, любов и всичко останало. За повече инфо прочетете описанието ми по-долу.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
"Любовта винаги е търпелива и любезна. Никога не завижда. Любовта не се превъзнася и не се гордее. Не е груба, нито егоистична. Не е обидчива или злопаметна. Любовта не намира удоволствие в греховете на другите, но се наслаждава в истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява... и да понесе ... каквото и да е било."
Този цитат е доста силен и верен за мен. Иначе всички думи не света не могат да опишат цялата картина... А всички останали чувства се прекланят и допълват "царицата".
По принцип съм от 3тия тип,а сега съм 1Първоначално написано от veliana39
![]()
Не знам кое е най-важното нещо в любовта..А самата любов според мен не е възможно да се опише.
Любовта носи най-голямото щастие, но и най-най-най-голямата болка!