- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мисля, че е пристрастена!
ЗдравейтеПриятелката ми всяка вечер взима цигари от техните и си пуши ... Не гълта, казва, че и е кеф просто така да си дими, но аз мисля, че е пристрастена ! Колкото и да отрича аз така си мисля ... Даже иска да си купим наргиле ... Вие как мислите ?
Не е но така се почва.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
За кое?Първоначално написано от Uncredible
не е все още.. по-добре наргиле да си купи![]()
Дали е пристрастена! ?Първоначално написано от 4o4ina
Към кое?Първоначално написано от Uncredible
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пушенето !Първоначално написано от Chacho
A, добре.Първоначално написано от Uncredible
нИ знам!Първоначално написано от Uncredible
Не вярвам да е пристраснена,но и да е, това да пуши е нейн избор, едва ли можете да направите кой знае какво...
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
В 21 век пушенето се приема за нещо нормално.
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Има психическо и физическо пристрастяване. Физическо е, когато си пушил доста време и организмът ти е свикнал с никотина, и когато не го получи може да се появят странични ефекти като изнервеност, качване на килограми и тн.
Тя за момента е в малка степен психически пристрастена, и пуши, защото го смята за готино и най-вероятно копира нейни приятелки.
Като човек, който е минал през тия фази, ти казвам, че единственият начин да ги откаже е постоянно втълпяване, че е вредно, пускане на отвратителни клипове с белодробни операции и много сериозно опяване. Ако не ги откаже на момента няма смисъл от повече наливане на акъл, защото явно е взела своето решение и няма какво да направиш по въпроса.
Единственият начин за спиране е човек сам да стигне до този извод и решение.
Temet Nosce
벨야카
съгласна съм с umri, ако тя сама не поиска да ги спре, никой не може да помогне.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от Chacho
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Човек не е безотказно пристрастен, ако е пушил само 2-3 години. Не че не изпитва нищо, но е напълно способен да ги откаже без кой знае какви драми, пълнеене и тн.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Бой и два шамара докато пуши малко. По-късно ще стане трудно. Може да кажеш на родителите си/й. Но най-добрият вариант е да я накараш да се поинтересува какви лайна са тия цигари и сама да реши да спре.
a тва кво общо имаше с темата?Първоначално написано от mirki4a
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ти к'во си мислиш, че пушенето сега са го измислили? Типичната реакция на пикла с жълто около устата - "по ваше време сте били задръстени и нищо не е имало".Първоначално написано от mirki4a
Kaто станеш на дванайсет и престанеш със детските работи - върни се и ни питай дали въпросната приятелка е пристрастена към паркезан и вода от чешмата.Първоначално написано от Uncredible
А госпожица миричка да се скрие някъде че ме избива на истерични смехове само като я помисля.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@