- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата при спане...
Когато си лягате прибирате ли си косата в дадена прическа? Примерно плитка или на ниска опашка на една страна?Много ми е интересно как я държите, особено, ако имате проблеми с омазняването.
Забелязала съм, че ако косата ми е прибрана сутрин е по-добре, отколкото когато е спусната. Не се омазнява така. как е при вас?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Честно казано не съм обръщала внимание на това, но почти винаги спя с пусната коса.
Спя със спусната косата, но е имало случаи в които да я вържа.
I guess you're too afraid to show your feelings...
И по двата начина...ако е 40 градуса естествено, че няма с пусната, но иначе не ми прави впечатление как е
Спя с вързана коса.Причини-не ми е задушно през нощта,а на сутринта косата ми има обем.Според мен косата се омазнява повече ако спиш с пусната коса
Преди си спах с пусната, по едно време си я начупвах с ластици, после пак пусната и сега вече се връзвам на висока хлабава опашка.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не съм обръщала внимание дали косата ми се омазнява по-бързо ако е пусната, но пък и през повечето време (особено лятото) спя с вързана. Не ми е удобно някакви косъмчета да ми лазят по лицето и по врата, да ми влизат в устата... За това просто я връзвам на висока, не особено стегната, опашка понеже иначе имам чувството, че ще ми се откъсне скалпа и си лягам ^^
с пусната.. слагам я нагоре, така, че да не ми опира във врата и да не ми е топло и колкото и да се въртя си стои нагоре.. ако я почувствам, че е мръднала си я оправям с рака и така.. по принцип винаги съм имала дълга коса и съм свикнала.. просто си имам навик.. ей така хващам с ръката и за 1 секунда съм си я наместила![]()
Аз съм по абсолютно същия начин.Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
през повечето време с пусната
случвало се е да си лягам с вързана,но винаги се събуждам с отвързана![]()
МОМИЧЕ!
Винаги спя с вързана коса, защото много ми пречи.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Спя с пусната коса. Изключително рядко ще е с вързана.![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Първоначално написано от Runaway11
и аз така![]()
theo <333
Виж, не съм се замисляла че спането с пусната коса я омазняваИначе винаги спя с пусната коса, неудобно ми е като я вържа, а и без тва през лятото спя с одеяло, но ще пробвам с вързана, ако няма да се омазнява толкова бързо...
Напоследък я връзвам.. на сутринта е малко рошава, но поне има обем. Иначе с миене 2 пъти седмично се сплесква много ясно..
Аз спя с пусната. не я връзвам, защото моята е много мека и се чупи във формата на ластика,после изглежда ужасно. Не се омазнява моята,нямам проблем с мазна коса. Но пък я къпя всеки ден,де... даже и често по повечеп ъти.
Everything changes, but beauty remains ...
вързвам я))
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Косъмът ми е такъв, че като се вържа, след един час косата ми се пречупва.Обаче не ми пука и си я връзвам на висока опашка докато спя.. няма да ми е жега, я!
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Понеже е много дълга, хващам я на опашка, ниско долу, ластика го омотавам само 1 път, за да е много хлабаво, лягам и я постилам на възглавницата и си спя и като се въртя пак си я нагаждам и като стана изобщо не ми е рошава, даже няма нужда от сресване, защото стои сресана от предишната вечер. Аз си я пазя, понеже имаше период, в който не я пазех и беше под всякаква критика
alalallala
Значи 100% имаш проблеми с мазна коса.Първоначално написано от PullMeCloser
Остави я за 2 дни и виж на какво ще заприлича.