- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Важен въпрос
Такаа имам един въпрос;.. Нали по принцип овулацията е точно преди цикъла 24 часа... Та ако примерно е станал гаф в деня преди цикъла на другия ден идва ли ти? Или не.. Много ми е важно. Мерси предварително![]()
Как го измисли, че овулацията е 24 часа преди цикъла...Първоначално написано от selskomomiche
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от Shturrrche88
Ехх .. сякви ги има вече ..![]()
![]()
Е не, всякакви глупости бях чела, но това просто ме хвърли в джазаПървоначално написано от stefinkaa7
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
![]()
овулацията е около 1 седмица след като ти спре течението,не знам откъде си го чула това
МОМИЧЕ!
Бисерите продължавааат![]()
Повтаряй си тази мантра винаги, когато правиш секс в деня преди цикъла си и се моли да не забременееш...Първоначално написано от selskomomiche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Личи ти.
Ключ за тебе, тролче селско.
Първоначално написано от Shturrrche88
Хохохохохохохххоохох направо ме разбии !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хораа не виждате как се ебаваме с васса вие се мислите за много яки като отговаряте уж знаете всичко.. Айде със здраве си останете..
А това ми е любимия финиш на такива теми...Първоначално написано от selskomomiche
Как може пък ние да сме тоооолкова прости, разбираш ли начи, че да не разберем безумния фурор от хормони, в празната тиква....![]()
![]()
![]()
![]()
айде, айде.. к'во се праиш са?Първоначално написано от selskomomiche
![]()
awerw♥
Има калкулатори в Нета , провери , вече 2000 такива малоумни теми, абе хора вие като започнете да се шлевите не се ли образовате поне малко преди това?!
maDamn
Да, никой не разбра, че се е*аваш.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз не знам ти от къде си го чула това...Първоначално написано от cookie_master
Овулацията е 14 дни след като ти започне менструацията, при продължение на цикъла 28 дни.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от cookie_master
Иначе и на тебе ти е много смешно... ама и ти толкова знаеш![]()