- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте реагирали , ако ?
тоз пък ай скрий са е ....
Тя може да му предложи секс, а аз ..
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Добре, де, винаги ли се е държал така с теб и има ли нещо, което да се е случило, за да се отнася така?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе жено...чудя ти се още как си пуснала такава тема и не си го зарязала![]()
Означава, че е от момчетата, които боготворят приятелите си, свалят звезди на приятелката си, но биха я пренебрегнали заради тях. За мен това означава, че не му пука толкова за теб и това как ще се ПОЧУВСТВАШ, което говори лошо за него. И точно този тип момчета, след като приятелката им ги зареже рано или късно заради поведението им, след това се осъзнават, осъзнават липсата и, но си остават само с приятелите, които не могат да заменят НЕЯ.![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Съгласна съм, някои и на 22 не знаят какво искат и къде ги сърби... Но по принцип на 16 трябва да е почнал да им идва акъла, за жалост между трябва и е има голяма разликаПървоначално написано от badsector
Просто явно ти не означаваш кой знае какво за него.След като за 8 месеца,той може да се държи с теб така ...смятай (:.През т'ва му е за тебе,последвай неговия пример >.<След като няма време за приятелката си,след като се гаври по тоя начин с тебе за какво седиш с него ,още?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Бих му била шута.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами не мисля,че това би ми се случило,защото не бих била с подобно лигаво и несериозно момче
И все пак ако ми се случи ... Само при вдигането на телефона от някой друг ще кажа "Дай ми моя!" и при отказ просто ще му кажа "Ами окей.Чао." и ще му затворяСлед т'ва господинчото 100% ще звънне,но няма да му вдигна,че дори с най-голямата си наглост ще му затворя няколко пъти.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хич не се чуди, а му тегли един шут, даже това ше му е малко.. щом се държи така с теб, значи 100 % не те заслужава..![]()
Не му пука особено за теб.Не знам изобщо как си позволила да се навърта такъв покрай теб.Зарежи го,не си струва дори и да анализираш,защо се е държал така.
Човек,държайки се така с мен,няма място в сърцето ми.