.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Мега фен Аватара на Hilary_

Представете си ситуацията ..

.. разделяте се с гадже/приятел(ка) по някакви причини. Минават 2,3,4 месеца (без каквито и да е контакти по между ви), но за вас този човек по един или друг начин е останал скъп и просто си се сещате за него често. Въпросът ми е: бихте ли му/й писали пръв/ва? За вас това е проява на слабост и унижение или начин да си върнете старите отношения?

п.п. темата е плод на скуката ми в момента и не се отнася пряко за мен .. (:

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Това,че съм решила да му пиша първа не означава,че искам да съм пак с него ... Просто опитвам да поддържам нормални чисто приятелски отношения.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Ще и напиша някой смс.. да се видим някаде.
    ESL !!!

Нито едното, нито другото. Преди бих казала, че е проява на слабост, обаче... зависи. Ако знам, че човекът отсреща ще се филмира излишно, ще се възгордее и ще се държи арогантно, понеже видиш ли, "тя е слабохарактерна и не може да живее без моето присъствие", най-вероятно няма да го потърся от чист инат и да, за да си спестя унижението.

Обикновено, когато прекъсна връзката си с някого, не го правя импулсивно. Дълго време обмислям и претеглям нещата и ако съм решила да сложа чертата, то нещата просто приключват и няма връщане назад. Колкото и да ми е мъчно, и колкото и да ми се иска нещата да са постарому.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Зависи по какъв повод е станало и от гледната точка.Ако човекът е сгрешил със нещо,обидил или прочие,според мен е редно да пише/потърси контакт първи.Но ако отсрещната страна е повод за прекъсване на приятелството/връзката,няма причина да се търси по-нататъшен контакт според мен.

Зависи много от това как сте се разделили, дали от негова страна има желание да поддържате отношения и какви отношения искаш ти всъщност.

Ако сте се разделили с гръм и трясък, по-добре не подновявайте отношенията си. Особено ако сте били виновни и двамата. След като толкова сте се дразнели един на друг, че да скъсате няма смисъл отново да общувате, освен ако не искате да си препомните какво ви е дразнело. Ако вината е на единия от двамата, то този е по-добре да не закача другия преди да бъде проявена инициатива от другата страна.

И според мен най важното е да си изясниш след като все още означава много за теб и ти е ценен този човек какви отношения искаш да имате. Обичаш ли го още и достъчно ли е за да се съберете? Или просто ти липсва и ще се радваш да се чувате от време на време, но нищо повече?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Бих,да .. но не е казано,че това ще значи нещо

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Зависи каква е причината да се прекъсне контактът.
    И все пак - по-скоро не. На мнение съм, че щом нещо приключва, то това не е случайно. Като цяло не вярвам в случайностите , всичко си има смисъл.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Не.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Мммм, да, естествено. В никакъв случай не е слабост или унижение, а просто... Не се сещам дума.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Голям фен Аватара на pofek
    Да,бих писал първи.Според мен това не е нито проява на слабост,нито на унижение...Също така зависи каква е причината за раздялата,както и това дали сте искали да си останете приятели или е станало така,че не можете да се поглеждате повече след това.Може да значи нещо,но според мен след 2,3 или 4 месеца вече е късно за каквото и да било...
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Ммм едва ли

Ами разбира се , че бих му писала, за мен "Здравей!" не е повод за унижение, та нали все пак тя /той си остава скъп човек
    .................

Мега фен Аватара на sasha_90
    E,щом са минали толкова месеци без какъвто и да било контакт между нас,не бих му се обадила.Няма да има смисъл,той сигурно ще е забравил за мен и хич няма да го топли какво чувствам към него.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не бих му писала,все пак ината ми е по-голям.
    Всичко е било,каквото е било. Сега е време да продължим и двамата напред.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не бих му писала,все пак ината ми е по-голям.
    Всичко е било,каквото е било. Сега е време да продължим и двамата напред.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на pofek
    Според мен в това отношения не става въпрос за инат...
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Когато някой ти липсва, тези решения се взимат лесно. Не е проява на слабост или унижение да пишеш първи. Би било, ако те отрежат, а ти продължиш. Нищо лошо няма да направиш първата крачка към помирение. Ако ти отвърнат като интелигентни хора - само можеш да спечелиш. Ако ли не - ем шанс. Опитът си е опит. И игнор след това.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Начин да си върнем старите отношения.
    Стига да не е досадно,не е унизително..
    Просто се обаждаш да видиш как е,какво прави и т.н.
    Все пак,ако има смисъл,някой трябва да си преглътне гордостта.

Да , бих му писала .. и бих му казала как се чувствам постепенно.. чувствата са дадени за това да се покажат и да се споделят , а не да се крият някъде дълбоко в душата и да те притискат постоянно .. Друг е въпроса как той ще реагира .. По реакцията му ще разбера дали наистина му е пукало и дали му пука и сега..

Мега фен Аватара на Hilary_
    хмм ето го и мнението ми:
    Моето колебание се е основавало винаги на това, че ако го направя бих съжалявала. Просто никога не мога да бъда на 100% сигурна, че е правилно и си заслужава. За мен може да значат много хората в живота ми, но след толкова време да не се сетят за мен не говори добре за тях ..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    зависи дали си заслужава.
    awerw

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Честно казано, мисля че не бих писала аз първа. Щом сме се разделили и той не ме е потърсил=>няма интерес към мен и един вид аз му досаждам. Плюс това гордостта ми е прекалено голяма, но знае ли човек кво може да се случи. Много ме учуди веднъж като се бяхме разделили с едно момче и след 1-2 месеца изведнъж получавам обаждане.. и за мое ОГРОООООООООООООООООООООО ОМНО учудване - беше от него. Не го очаквах, миислех че едва ли пак ще се чуем/видим, въпреки че доста често си мислех за него. След време го попитах кво го е накарало да ми се обади и той ми каза, че дълго е мислел и е решил, че тъпо сме се разделили. Просто добре е помислил кво иска и е действал.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Това,че съм решила да му пиша първа не означава,че искам да съм пак с него ... Просто опитвам да поддържам нормални чисто приятелски отношения.

мдам (:
    на няколко месеца си пишем с един бивш..свестен е, ама не се получиха нещата и единия път аз му пиша, другия път той се сети..и така общо взето..

а примерно с приятелка..ами ако ми е истинска приятелка ще и пиша много ясно! или ако ми липсва..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ами щом ми липсва що да не му пиша..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си