- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте реагирали , ако ?
Как бихте реагирали ако след като звъните на приятеля/приятелката си, след продължително звънене дигне момиче/момче, което не ви харесва, както и вие него и ви каже с цялата си наглост '' кажи'' ? А приятелят/ приятелката ви се хиле отстрани с други приятели на разговора ? И след това приятелят/ приятелката ви не ви отразява като отидете при него, след като вие си тръгвате бесни, той ви звъни, казвате мъ къде сте и му затваряте, а уж казва че ще дойде при вас и с цялата си наглост ви казва'' имаш нещо да ми кажеш ли '' и не идва , а отива при приятелите си ОТНОВО ? Не му давам сбобода ли какво .....
Дано да сте ме разбрали какво се опитвам да попитам. ..
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Според мен означава,че въобще не му пука за мене,щом се държи по този начин. Следователно не си заслужава да продължа с него.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
16.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Не се занимавай с него,явно си прави каквото си иска и не му пука много много за теб.
означава, че е пикльо, който не заслужава и капка от вниманието ми повече.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Аз това не мога да разбера, предпочита това момиче, наркоманка пред мен ......... момичето с което е, което до вчера казваше , че обича и не иска да загуби и е всичко за нея.. Предпочита нея, предпочита приятелите си.. тва не мога да го разбера, колко пъти милиоони съм отказвала, съм оставяла приятелките заради него, само за да се видя с него....................
На 16 вече дори и момчетата трябва да се държат по-зряло... Не му пука за теб, изобщо не се излагай с него твърде незряло
И после момчетата се чудят защо момичетата ходят с по-големи от тях...
Явно на човека му е през к*ра за тебе .. извод? Заебвай го!
Аз бих теглила една сочна на госпожицата и на него разбира се!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защо изобщо се занимаваш с него,като виждаш че на него не му пука особено за чувствата ти?Зае*и го,не те заслужава и не заслужава грам от вниманието ти!
fama : Щом предпочита друга - според теб заслужава ли си да страдаш за такъв като него ? Има много по-добри от него,които няма да се държат така детски като него.
П.С - И никога не за*бавай приятелите си. Те са били преди приятеля ти ,ще си останат и след него. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Глупости. Под 21-22 всички са си дришльовци.Първоначално написано от MmimsS
За това директно тегли чертата и пускай на следващия. Няма смисъл дори да му се обясняваш.
Бих скъсала с него. Не заради това, че е някъде с приятелите си и не ми обръща много специално внимание, а заради гадното отношение, любовните излияния към разни п*тки, които се друсат и очевидната липса на уважение. Не, сериозно... какво изобщо харесваш в такъв човек?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Бих го наредила супер много, ще му тегля една майна без дори да го оставя да говори.... как ще съм аз с човек, на който няма да му пука за мене, няма да ме уважава и ще се прави на интересен .. айдее ...
Да ... и аз искам точнно това..да не го виждам близките няколко дена. След като оная мърла му предлага секс, съблича се пред него ..... какво се очаква от мен, да направя.. зарязване и това е. Ще почакам малко да се осъзная, да видим дали той ще го направи и ако не просто ...Първоначално написано от fenkaaa
8 месеца.
Чупя и краката и ръцете и и вада 1 то око![]()
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО