.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Дълбоки пори ...

Здравейте !

Знам, че има много такива теми, но просто съм отчаяна ! Аз съм момиче на 15 и имам проблем с разширените пори, най-вече около и на носа ! Пробвала съм какво ли не за почистване - често ходя на козметик .. опитвала съм какви ли не домашни маски - с аспирин и розова вода, с хума, сода и сапун, яйце и лимон, с мед .. от където каквото чуя или прочета общо взето + това използвам спирт за пъпки и нямам, но тези пори ме побъркват и цялото това третиране на лицето е безполезно, защото пак се пълнят .. козметичката ми каза, че имам дълбоки пори (това е нещо наследствено явно от баща ми) .. ако някой знае нещо ефикасно моля да го сподели, ще съм много благодарна .

П.П. - извинявам се, ако има правописни грешки
    Живота обича смелите ! : )

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Ти проста ли си раздел си казва Фън фън я помисли малко темата ти за раздела ли ти ее ? ?
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

пори
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Бори

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sc0RcH
    Бори
    aa
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си