- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- От каква народност са родителите ви?
И двамата ви родители ли са българи или някой от тях е с различна народност?![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
moite i dvamata sa balgari (dokolkoto ni e izvestno na vsi4ki), no az li4no ne mislq 4e za 500g sa ostanali 4isti balgari.
Българи (2)-та.
А аз испанка...![]()
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
уж българи (:
Баща ми е чеченец, а майка ми българка.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Майка ми рускиня, баща ми българин :]
Raise your fist!
Майка ми е българка, а баща ми е сириец (от Сирия) :P
българи и двамата
И двамата са българи но пастрока ми е половин немец половин кипърец и не знам малката ми сестра как ще обяснява каква е![]()
Еми мойте родители и двамата са българи
И аз съм българин![]()
Just do it ...
И двамата са българи.Но е много готино,ако е смесено,познавам такива хора,много са сладки!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Мойте и двамата са 100% българи![]()
и 2-мата са българи![]()
Ако хората говорят зад гърба ти значи все още си пред тях
1+Първоначално написано от haterkata
Az sum cist Bugarin i se gordeia s tova! Spored mene nasata nacia ste izcezne ako se smesvame s razni grci, ispamci i rusnaci! Osobeno s rusnaci zastoto te sa si.... Ne ce sum Rusofob obace ne gi obicam mnogo, po-tocno ne obicam ruskinite!!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Българи!
Не вярвай на тез лъжи, Не вярвай и запомни - Че син си на велик народ - Не си Роден да бъдеш РОБ!
И двамата са българи![]()
<You are never too young to die...>
+1Първоначално написано от ludi4koty
![]()
Българи
ONCE A RED , ALWAYS A RED !
Е аз пък рускините ги харесвам, понеже повечето са доста красиви и секси, ама не е това тематаПървоначално написано от Jaden
. Иначе съм съгласен, че масовото смесване на българи с други народности не е желателно, макари да не съм против този процес изцяло. Просто той трябва да бъде ограничен. Иначе липсата на смесени бракове на 100% е просто невъзможна, няма какво да се лъжем.
абе да ти кажа не ми е много много на кеф като видя китаец с черено момиче (иили обратното)Първоначално написано от Memento mori!
... а детето им 100% ще го ебават в училище ...
иначе и моите 2мата са си българи .. но са от различни краища на Б-я и това мн ме кефи![]()
Мхм...Първоначално написано от Steli{P}
![]()
Българи са и двамата![]()
!...Ku4kA SuM AmA Ne tVoQtA...!