- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рициново масло
..за какво се използва ?![]()
Също така подхранва косата.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
за тебе гугъл няма ли?? ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пффф...просто исках да попитам..някой може да го е позлвал...например в маски за коса..за лице...за мигли и др. ;хх от опит някой да каже...какво веднага се заяждате бе хора ?? за какво е тоя форум? тук се споделя и опит и т.н.
^ не, тук се тролва на теми като твойте
по темата. миглите стават супер яки от него
п.с. следващият път потърси в гугъл и ако там няма инф. пиши тук
От година и половина вече използвам всяка вечер рициново масло за миглите и съм очарована от резултата.![]()
To infinity and beyond.
Хм, интересно.Първоначално написано от Infinity
Бихте ли споделили как точно си мажете миглите с него? Звучи ми някак трудоемко.![]()
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Изчистила съм си четчицата от стара спирала , а маслото, което използвам е в малко шишенце, в което потапям за секунда четката и нанасям на миглите, като внимавам, за да го нанеса още от корена.
След това си почиствам четката с тампонче и приключвам.
Само внимавайте , защото ужасно пари попадне ли в окото ..![]()
To infinity and beyond.
а кое е по-добро за миглите и косата - рициновото или бадемовото масло?
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Може ли една снимчица, че ми стана интересно.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно