.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Кожата около очите

Какви грижи полагате за кожата около очите? Нощен, дневен крем, специални маски, дълготраен сън, слънчеви очила и т.н.?
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Супер фен Аватара на Runaway11
    Ами за начало гледам да не слагам ччесто сенки, молив и тн. Смисъл само по някакъв по-специален случай...очлита не са ми точно слънцезащитни и рядко нося..колкото до маски и кремове..пак няма нещо по специално..същите са си както и за останалите зони от лицето

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Нощен и дневен крем никога не се слагат на тази зона ! А и не знам кой нормален тийн ще слага нощен крем ! Единствения подходящ крем за тази зона е околоочния, но той е за 25+ . Така, че е много рано още да се говори за това...

Доколкото знам, има дневни и нощни кремове за зоната около очите. Продават се за хидратиране, предотвратяване на торбичките, сенките и т.н. Аз обаче ползвам "Здраве" - бебешки.
    При преумора си правя компреси с охладени чаени торбички. Крастачни кръгчета по-рядко слагам.

Да разбирам ли, че всичко под 25-30 години изобщо не полагат грижи за кожата около очите?

Супер фен Аватара на elysunny
    да

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Ами факт - колкото повече остаряваш, толкова повече грижи изисква всичко.
    Иначе просто много старателно почиствай грима. Има и околоочни кремове за млада кожа, но едва ли имаш нужда сега.
    Das Feuer liebt mich

На мен понякога ми се изсушава кожата на това място и ми се налага да сложа хидратиращ крем за лице. Знам, че не е препоръчително, затова питах за околоочен крем.

Интересуваше ме също не слагате ли нещо преди лягане, за да не бъдете подпухнали на сутринта?

Все пак... мисля, че е по-добре така, отколкото да се нанасят коректори и фон дьо тени за "освежаване на погледа".

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    "Здраве" не е ли прекалено сух все пак знам, че не е хубаво да се раздърпва кожата около очите.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    ! А и не знам кой нормален тийн ще слага нощен крем !
    аЗ,но не около очите
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от katii
    "Здраве" не е ли прекалено сух все пак знам, че не е хубаво да се раздърпва кожата около очите.
    Амииии... аз го нанасям с потупващи движения от крайчеца на очите към основата, както по принцип се прави. Споменах, че ползвам бебешкия крем на "Здраве", който е много по-мек и леко мазен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си