- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кожата около очите
Какви грижи полагате за кожата около очите? Нощен, дневен крем, специални маски, дълготраен сън, слънчеви очила и т.н.?![]()
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Ами за начало гледам да не слагам ччесто сенки, молив и тн. Смисъл само по някакъв по-специален случай...очлита не са ми точно слънцезащитни и рядко нося..колкото до маски и кремове..пак няма нещо по специално..същите са си както и за останалите зони от лицето![]()
![]()
Доколкото знам, има дневни и нощни кремове за зоната около очите. Продават се за хидратиране, предотвратяване на торбичките, сенките и т.н. Аз обаче ползвам "Здраве" - бебешки.
При преумора си правя компреси с охладени чаени торбички. Крастачни кръгчета по-рядко слагам.
Да разбирам ли, че всичко под 25-30 години изобщо не полагат грижи за кожата около очите?![]()
Ами факт - колкото повече остаряваш, толкова повече грижи изисква всичко.
Иначе просто много старателно почиствай грима. Има и околоочни кремове за млада кожа, но едва ли имаш нужда сега.
Das Feuer liebt mich
На мен понякога ми се изсушава кожата на това място и ми се налага да сложа хидратиращ крем за лице. Знам, че не е препоръчително, затова питах за околоочен крем.
Интересуваше ме също не слагате ли нещо преди лягане, за да не бъдете подпухнали на сутринта?![]()
Все пак... мисля, че е по-добре така, отколкото да се нанасят коректори и фон дьо тени за "освежаване на погледа".
"Здраве" не е ли прекалено сухвсе пак знам, че не е хубаво да се раздърпва кожата около очите.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
аЗ,но не около очитеПървоначално написано от Rebirthing
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Амииии... аз го нанасям с потупващи движения от крайчеца на очите към основата, както по принцип се прави. Споменах, че ползвам бебешкия крем на "Здраве", който е много по-мек и леко мазен.Първоначално написано от katii