.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

отново паника..

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Кирилица
    сиско

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Абе хора... не се забременява от въздуха.
    Престани да се паникьосваш, защото паникьосваш и нея и за това и закъснява или това, че не и е дошло е било повлияно и от това.
    Дошло и е.... от какво се притесняваш по дяволите, не е бременна. Дори проникване е нямало.

Извинявай, че ще ти го кажа, но ако беше достатъчно добре сексуално образован нямаше да се паникьосваш толкова.

Аз правех редовно секс без презерватив... нито веднъж не съм се притеснила да не би да съм бременна, защото знам кога и как стават бебетата... прочетете малко, за да научите и вие

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    не.. няма шанс при положение, че не си прониквал..

Guest
    Много ми е странно... Уж сте големи хора, водите полов живот от не знам колко стотин години, ама дойде ли му на момичето-вееднага се почват филмите!!!

Град
    Пловдив
    Нали момичето има проблеми със стомаха, това може да е причината за повръщането.
    Както казаха вече по-нагоре-не се забременява ей така...
    Според мен трябва да си отдъхнеш.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Никакъв шанс да е бременна, спокойно! Абсолютно никакъв! Но според мен менструалният й цикъл е доста странен, а самата менструация - по 9 дни... по-добре да се консултира с гинеколог специално затова. Но не е бременна.

Ducky wenii Maimunchoo

Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Нали момичето има проблеми със стомаха, това може да е причината за повръщането.
    и аз мисля така

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Абе хора... не се забременява от въздуха.
    Престани да се паникьосваш, защото паникьосваш и нея и за това и закъснява или това, че не и е дошло е било повлияно и от това.
    Дошло и е.... от какво се притесняваш по дяволите, не е бременна. Дори проникване е нямало.

Извинявай, че ще ти го кажа, но ако беше достатъчно добре сексуално образован нямаше да се паникьосваш толкова.

Аз правех редовно секс без презерватив... нито веднъж не съм се притеснила да не би да съм бременна, защото знам кога и как стават бебетата... прочетете малко, за да научите и вие
    +1

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Направете още един тест с първа сутрешна урина. Момичето няма редовен цикъл, съответно не се знае кога й е овулацията. Да си запише час при гинеколог и да провери колко дълъг е МЦ за 6 месеца назад.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    само аз ли разбрах, че й е дошло след "играта"? Тогава какъв е шансът да забременее?! Нулев.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    само аз ли разбрах, че й е дошло след "играта"? Тогава какъв е шансът да забременее?! Нулев.
    А разбра ли дали има промяна в цвета на изтичащите при менструацията материи?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    А разбра ли дали има промяна в цвета на изтичащите при менструацията материи?
    На мен ми се е случвало да имам промяна дори и да не съм правила секс с месеци ... А и при нея е било 9 дена ... Каква е вероятността при цветна бременност да й тече 9 дена?! (за въпроса сериозно,защото до колкото съм чувала тогава цикъла трае по-малко от обикновено,а не повече)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    пространството на Дисе
    Къде казах, че става въпрос за цветна бременност?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ами след като Пантерката каза,че шанса да е бременна е нулев,ти я контрира с въпроса дали знае дали момичето е имало промяна в цвета,т.е. й казваш,че не може да е напълно сигурна в думите си ... Отстрани погледнато изглежда,че говориш/пишеш за цветната бременност и точно за това попитах ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    пространството на Дисе
    Куца ти логиката. Или може би не мислим в една посока.

не, няма промяна в цвета. по принцип й е 6 дни, но този път беше 9 дни (не знам дали има логика с това, че е пропуснала предния месец и затова да е по-дълъг периода). каза, че е яла храна която не трябва да яде. сега съм по-спокоен. благодаря на всички отговорили.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Re: отново паника..

Цитирай Първоначално написано от corel90
    <оригинален пост тл;др
    Това е като да заченеш от обществен басеин - нЕма как да стане.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от corel90
    не, няма промяна в цвета. по принцип й е 6 дни, но този път беше 9 дни (не знам дали има логика с това, че е пропуснала предния месец и затова да е по-дълъг периода). каза, че е яла храна която не трябва да яде. сега съм по-спокоен. благодаря на всички отговорили.
    Колко дни е МЦ? Вярно, не е редовен, но за 6 месеца назад в какъв интервал се движи?

Супер фен Аватара на cookie_master
    не е бременна,спокойно
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    +1
    Няма проникване, няма сперма => няма бременност

Супер фен Аватара на Me4encety
    Не е бременна.ДИшай спокойно.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

ако може темата да се изтрие

Град
    пространството на Дисе
    Може да се заключи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си