Какво мислите за Нацизма Хитлер и Евреите
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Вече никой не мисли за това.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Аз съм нацист! Няма нищо лошо в това! Дори напротив! Няма нищо по-добро от това да признаваш само родното!
Хитлер - писал съм много...за това ще кажа само - знаел е за какво става на въпрос!
Евреите - само смърт! Обяснявал съм доста пъти защо...
Im back...
Ее да ама според мен не е правилно заради грешките на някои хора да страдат цели народи.Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
За какво говориш...?Първоначално написано от Soraq
Im back...
сетих се за онази песен щурмфюрерПървоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
точно за евреите не съм чела какво си обяснявал, доколкото помня ти всички хора искаше да избиеш, така че не знам точно на тях какво им е толкова специалното![]()
Е, че аз песента за СС си я слушам от време на време...Първоначално написано от ScarlettS
![]()
Иначе аз съм човекомразец! Но особено мразя и ненавиждам и са номер 1 в смъртния ми списък са цигани и еврей! Пример за евреите е - Ран-Ъп!
Im back...
хитлер - германски педал
нацисти - германски тъпаци слушащи германски педал
евреи - същите като горните само дето не са германци
кебапа - дрънка глупости
Напълно си прав няма нищо по хубаво от това да си нацистПървоначално написано от TheMightyNadenica
+1![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Глупости. Съмнявам се, че дори разбираш какво е "нацизъм".Първоначално написано от OKW
Съмнявам се, че си си изяснил вижданията (икономическите и социалните) си.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Ама Хитлер е въртял търговийка с евреите от Уолстрийт, уж се бори срещу едрия еврейски капитал, а е финансиран от него, именно с протекцията на едрите бизнесмени, тогавашния президент Хинденбург му е дал властта.
"Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)
Ама пишеш на тайвански компютър, ползваш американска технология, носиш турски/китайски дрехи, от магазина си купуваш гръцки/китайски плодове, ядеш германско/датско месо и т.н. Мощно лицемерие мой човек.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Не, ти не разбираш ! Той ЗНАЕ ! Но вие всички....сте необразовани ! Хитлер и имал план ! И много добре е знаел ! Втората световна....е само заблуда ! Всъщност по прицип...... но зависи !
Аунаци !
Антлантиди !
Исус е жив !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо мразите еврейте . Защото са много умна нация ли?
Циганите и те са хора... макар в застой на еволюцията !![]()
Нито искат образование, нито да работят, пък се оплакват,че нямат пари и живеят мизерно...
И българските цигани са по-различни от останалите в чужбина! Тука са най-простите. Но има много с добри души.
Защо мразите еврейте
http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEqQRs
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Първоначално написано от ZipFail
![]()
Пропусна "Ти си бот..!!" и ''Хората са боклуци..!''
Мразя Америка ... но такива клипчета са пълен таш*к.![]()
Това е самата истина за това сме на тва дередже![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Ти видя ли строго секретния докумен?Първоначално написано от OKW
![]()
КОмунистите са виновни!
Както и всичките ни политици , които не им дреме за държавата.
Винаги сме имали просто управление!
Аз лично мисля, че човека е имал психични отклонения. В друго време и място би бил в бяла риза и стая с меки стени.
Ами не използвам български заради такива като теб!Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Е нациосоциализъм...Първоначално написано от gandalfepi4
Im back...
Първоначално написано от autista88
Много обичам , когато някой сляпо подръжава на приятелите си ... отнякъде си чук за националсоциализма и сега си решил да се съпротивявяш на родителите ти ... ти въобще знаеш ли ,че Хитлер не е избивал евреите , заради това ,че са евреи... правил го е , защото е вирял , че евреите контролират световната икономика... ако ги е трепел защото са евреи , първо е трябвало да започне от себе си .. .(той е 1/4 евреин)
![]()