Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
една моя приятелка искаше и й казаха, че минимум 2 седмици трябва да яде само кисело мляко,активия и т.н... само течни неща..соред мен е станало защото си яла твърда храна...
Пълни глупости! Ако яде кисело мляко езика и веднага ще гнояса. Айде ако не знаеш със сигурност, не се изказвай.

Цитирай Първоначално написано от LightRose93
Това с храните са пълни глупости.Не знам какви са тези "специалисти" при които сте се пробивали или вашите приятели,но не е вярно.Можеш да ядеш всичко стига да търпиш на болка.Не е добре да пиеш алкохол,безалкохолно или да пушиш първите няколко седмици (2-3) ...Аз си ядях всичко и не съм имала никакъв проблем.Отиди в студиото или ако нямаш възможност се обади,или ако те е срам помоли някой друг да говори...просто това,че ти тече кръв не е добре.Яж си всичко (пак казвам,ако търпиш болка) нищо няма да ти стане просто след всяко хранене и на всеки половин час се жабури със сандрин (20 капки в 200мл вода).Успех да се надяваме да не е нищо сериозно
Пълни глупости пак! Какво, да яде люто, ама да си трае на болка ли? Ох, моля ти се. А и да не се прекалява със Сандрина, че тогава ще и изсъхнат луковичките.

cvetitoo жабури до 5 пъти дневно макс със Сандрин. Не яж кисели млека, подправки, пуканки,кисело мляко, луканки и салами, твърди храни, които движат езика много. Общо взето неща, които не се дъвчат кой знае колко много. Ако до 20 ден от пробиването имаш проблем, отиди при този, който те е пробивал. Недей да пиеш бира и вино, пак заради тея ферментации, само спиртен лакохол. Не вади обецата. И сигурна ли си, че ти е титаниева?