.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

тема за бисексуални

Хайде да се пребройм колко сме грешните Гейовете и лизбийките също могат да се разпишат.Може да споделите някоя секс история или фантазия.Лично за мен няма нищо по яко от това да си би,избора е много по голям.Моя много голяма секс фантазия е да се върна във времето и с Джеймс Дийн да се чукаме цяла нощ в някое поле.Другото ми голямо желание е да правя любов с Мегън Фокс в някое огромно джакузи и да я поливам с шампанско,да пия от гърдите й.И да ми даде поне за един цял час да й лижа сливата.Също и тройка с Брад и Анджи(ако бяха само малко по млади).Разкажете вие нещо.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Нямам фантазии точно с известни личности.

Аз не знам и дали се водя би. Като цяло съм си най-щастлива с момче. Момичетата ми харесват и принципно бих правила секс с момиче (и съм), но винаги ще предпочета момче.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен
    Град
    България

Re: тема за бисексуални

Цитирай Първоначално написано от macromicro
    Хайде да се пребройм колко сме грешните Гейовете и лизбийките също могат да се разпишат.Може да споделите някоя секс история или фантазия.Лично за мен няма нищо по яко от това да си би,избора е много по голям.Моя много голяма секс фантазия е да се върна във времето и с Джеймс Дийн да се чукаме цяла нощ в някое поле.Другото ми голямо желание е да правя любов с Мегън Фокс в някое огромно джакузи и да я поливам с шампанско,да пия от гърдите й.И да ми даде поне за един цял час да й лижа сливата.Също и тройка с Брад и Анджи(ако бяха само малко по млади).Разкажете вие нещо.
    Надали някой би споделил нещо толкова лично
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Разбира се, че никой няма да сподели

Град
    Sofia
    Боже,мисля,че е отвратително да го правя с друг мъж,но имам една братовчедка,която е прегрешавала и с момичета и мамчета,включително и с мен.Обаче имам някаква странна наклонност към секс с роднини

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    Боже,мисля,че е отвратително да го правя с друг мъж,но имам една братовчедка,която е прегрешавала и с момичета и мамчета,включително и с мен.Обаче имам някаква странна наклонност към секс с роднини

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Нямам фантазии точно с известни личности.

Аз не знам и дали се водя би. Като цяло съм си най-щастлива с момче. Момичетата ми харесват и принципно бих правила секс с момиче (и съм), но винаги ще предпочета момче.
    +1, same here.

Ducky wenii Maimunchoo

Град
    Sofia
    [quote="HotLife"]
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    [/quote
    Тоест исках да кажа момичета и момчета

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    да се закрие, не може малките да четат как някой искал да го порят без вазелин...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Аз съм би, но чак пък фантазии нямам. Аз съм човек, който действа на мига без да си фантазира глупости.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    тук не е мястото да си разказваме истории
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си