.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

телефона ми

извинете ме ако темата е глупава-бях на лагер и горих много по телефона и имам голяма сметка майка ми иска да ми го спре а тогава няма как да се обаждам на приятелките си да излизаме и други кажете как да накарам майка си да не ми спира телефона-
    извинете ако има такава тема

ъ, ми няма шанс
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Много сте прости ... and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again . Има точно,абсолютно същата тема .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ...че колко ти е голяма сметката ? А ти що не се съобрази с това ? Говори с нея,обясни й,че повече няма да стане така. И си изпълни обещанието,де.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Greshka
    Според мен ще издържиш малко без телефон.На мен наскоро ми го спираха и нашите явно видяха, че мога и без него. Например, когато излизах някъде не ми звъняха през 5 мин.- "Къде си ?" "С кой си ?" и т.н . След много малко време ми го пуснаха , защото аз си им казах, че ми е по-добре без телефон понеже не може да ме притесняват постоянно..
    Кажи на приятелите си, че просто ще трябва да се свързвате по друг начин докато ти е спрян телефона. Например facebook, skype .. Също така може след като се оправи този проблем с голямата сметка да помолиш майка ти да те прехвърли на план с повече безплатни минути.Има доста изгодни стига да потърсите. И на теб ще ти е добре след като може да си приказваш повечко без да плащаш, пък и вашите няма да плащат големи сметки.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

Re: телефона ми

Цитирай Първоначално написано от ines37
    извинете ме ако темата е глупава-бях на лагер и горих много по телефона и имам голяма сметка майка ми иска да ми го спре а тогава няма как да се обаждам на приятелките си да излизаме и други кажете как да накарам майка си да не ми спира телефона-
    извинете ако има такава тема
    и аз съм в същото положение. wtf?

само, че при мен баща ми го спря. В момента се много ядосва, че не мога да говоря с него и почти не излизам, защото и на скайпа почти не мога да сядам и въобще..
    awerw

Голям фен Аватара на naksdy
    Дай нещо средно...договорете се да минеш на ваучер примерно, но със запазване на номера! Така ще си на принципа цъкни-звънни и приятелите ти няма да загубят безплатните към теб или да сменят номера ако са те сложили в група
    Женско съм! Пикая клекнала...

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    А защо не помисли по-рано?

Ducky wenii Maimunchoo

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS
    Много сте прости ... and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again and again ,and again . Има точно,абсолютно същата тема .
    You can't escape from it!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Кофти е, мене така ми беше миналата година. Ще търпиш, да си мислила по-рано.

Ебаси аз с 10 лева валчер карам към 1-2 месеца Просто знам кои френдове имат безплатни минути към виваком и кои не, и просто само им звъним и затварям ( или както го викам аз- хвърляне на стреличка. Ако ми се обадят след това значи съм улучил, ако не здраве да е )

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от sunman
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS
    You can't escape from it!
    Too much spoon killer, you better stop.

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Те го плащат, така че е редно да се съобразяваш. Обещай да се контролираш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от NerZhul
    Ебаси аз с 10 лева валчер карам към 1-2 месеца
    А аз преди като бях на ваучер с 10 лв карах по 1 година.Зареждах си в деня преди да изтече срока на картата.
    По темата-не се опитвай да й обещаваш,че няма да се повтори голямата ти сметка.В миналото ако се е случвало,няма да ти се довери отново.Просто мисли навреме и си прави сметката на разговорите.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от NerZhul
    Ебаси аз с 10 лева валчер карам към 1-2 месеца
    wtf? Do you ever talk on the phone?
    awerw

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Какво стана ines37 ? Говори ли с вашето ? Кое е решението ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Aз звъня като ненормален, даже към други мобилни оператори, даже главно към М-тел (а съм на Виваком) и пак сметка над 20-25лв. за 4 телефона до сега не е имало. А не говоря и само аз... Не знам колко трябва да говориш САМ по телефона, че да ти забранят да говориш заради това...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си