- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- проблемна кожа от години..
здравейте,знам че сигурно темата се повтаря безброй пъти,но искам да споделя моя проблем с кожата.Така става въпрос са лицето имам пъпки които са от много време,да съм по-точна откакто се помня винаги съм ги имала така да се каже,не помня седмица,в която да не ми се появи някоя,или излизат една след друга...Ходила съм по лекари (кожни),но нищо или отшумяват за малко или без ефект,за това реших да пусна тема и тук,ако може някои да каже някой лек или мазило не знам и аз .. може би някой е имал такъв проблем, за който не се намира решение с години..момиче на 20 съм,ако има някакво значение,благодаря Ви предварително
![]()
Гинекологът какво каза по въпроса? Полови хормони изследвала ли си?
Какво си ползвала до момента /поименно!/?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не мисля,че той е решението да оправя кожата на лицето,защото има и момчета с такива проблеми, а не ходят по гинеколози..Ами най-различни маски на Гарниер, крем Здраве и Бочко, салицилов спирт, Лептен... за друго не се сещам,но има и още..даже спрях и да се гримирам от мнооого време..не знам и нямам идея от какво може да е ..дали е наследствено тъй като баща ми е бил така,но се е оправил не знам кога, а аз искам по-скоро...![]()
Гинекологът би ти бил полезен според мен. Може да е на хормонална основа... А как се храниш? Това също е от огромно значение. И на колко си години?Първоначално написано от ankata
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
^Остави я да си троши главата. Проблемът е нейн. Като философства, да се спасява.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от ankata
аз бях като теб със години..от 12-13 годишна до сега(20) винаги съм имала пъпки,от 2-3 години нямам нито една,понеже явно е дошло времето да отшумяват,и ходих преди 1 година на гинеколог и се оказа че съм със поликистозни яйчници,не искам да те плаша но сигорно 90 % от момичетата който имат пъпки с години се оказва че е това.Особено ако пъплите ти излизат на бузите в долата част,и повечето са подкожни и остават белези дори да не се стискат.Върви по добре да те видят,щот после ще си патиш...
Вземи направление от личния и си запиши час за гинеколог. Аз също имах проблеми с яйчниците. След лечението кожата ми се изчисти.Първоначално написано от ankata
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...