Здравейте! Аз съм от новите тук и моля както всички за съвет или мнение. На 18 съм, имам си приятел от 2 годин и почти 2 месеца но нещо се случва с мен. Той е много добро момче, прекрасен човек но напоследък незнам не се чувствам като преди и причината е в това, че бях на рожден ден в друг град там беше едно момче което ме сваля така да се каже (аз не знаех,че ще е там. Приятелят ми знае за него) както и да е казах му, че и той е на рождения ден и той откачи. Започна да ме обижда да се държи отвратително а аз дори и не си отговорих с това момче. Почуствах се много зле почти се бяхме разделили той доиде у дома започна да ми говори на "МА" да ме нарича с грозни думи. Както и да е простих му защото найстина много го обичам. Но нещата не свършват до тук адът продължи и след това. Започна да обвинява най-добрата ми приятелка за всички наши проблеми ( а тя живее в чужбина ) обидите продължиха дори и по неин адрес, скарахме се отново тъй като аз съм от хората които много държат на приятелите си, и особено на нея защото винаги е до мен дори и от разстояние. Обиждал ме е много, наранявал ме е много и аз съм го наранявала но той прекали и нещо в мен се счупи просто незнам какво да правя говорила съм с него но той никога не ме взима на сериозно като му казвам, че ме губи. За всяка негова грешка съм виновна аз. Знам че ме обича но МИ ПИСНА .. обичам го но не издържам. Сега сме добре не се караме .. но аз не се чувствам като преди и незнам какво да правя да си дадем време ли да го оставя ли и за това ви моля просто за мнение. Говорила съм с моите приятели но искам да чуя странично мнение от това на приятелите ми .. ( Извинявам се ако има правописни или пунктуационни грешки, но наистина ми е много гадно и вобще не мисля за това дали пиша правилно .. ) Благодаря предварително ..