- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не го разбирам
Такаа, имам един малко глупав проблем.. От скоро ходя с едно момче, което скоро заминава и излизаме почти всеки ден. Когато излизаме си прекарваме много добре и си личи, че му пука за мен, но по скайп се държи леко пренебрежително и почти винаги аз му пиша първа, а винаги като му пиша ме ядосва.. и незнам дали има някакви по сериозни чувства към мен или не.. Та въпросът ми е, дали трябва да се притеснявам, че се държи така по скайп и някой има ли подобен проблем?
Според мен е по важно на живо как се държи. И защо не го попиташ някой път кат сте заедно навънка, защо се държи така с теб по скайп. Впрочем ако заминава някъде за постоянно, не си струва връзка от разстояние, особено щом е нова.
Може да се държи така с теб заради това, че заминава ( впрочем къде отива и за колко време ) дай малко повече инфо![]()
Каква трагедия ,какво чудо. Мързи го да пише :* ;drofl haha xaxa omg ужас. На твое място бих се радвал
Първоначално написано от GShock
Ами заминава да учи за Варна, а тя е доста далеч от нашия град и може да не ме взема на сериозно поради този факт, но тогава защо се държи толкова добре когато излизаме и аз незнам..
Толкова ли не се сещаш тогава малко да го стимулираш да ти пише?!?![]()
![]()
![]()
Пиши му, че си без бельо и искаш да му покажеш разни работи!![]()
Пусни музика и се раздвижи
![]()
Или просто си говорете, ако го мързи да пише.
И на мен ми е досадно понякога да съм заета с нещо и някой да ми досажда в скайп, дори ТОЙ.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не че бих имал против, ама така ли се проси внимание?Първоначално написано от LadyV
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Амии до някъде си отговориПървоначално написано от missmee
Пък на живо може да е мил, за да не те нарани по някакъв начин.
Задочно или редовно? Питам за да преценим горе долу колко време ще прекарва при теб от момента на заминаването му да учи във Варна.Първоначално написано от missmee
Не влагай толкова усилия в нещо,което няма бъдеще.Сама каза,че заминавал за Варна да учи,а това е достатъчно доказателство.
Спокойно и аз съм така с приятеля ми.Супер добре се разбираме в реалния живот, но в интернета " моля не ме търси" -съм за него ... не че не го обичам или пък не го уважавам...просто имам нужда и от лично пространство......
За скайпа хич да не те е грижа. Варна... Гадно... Ако ти се занимава, ок, има и случай на такива връзки, но има и голям шанс да боли... Да боли доста...
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Много хора нямат време....... да седят и да се описват в любов по скайп ..... лично мен също ме изнервя по скайп да си говоря разни работи с момичета по-добре е очи в очи![]()
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
По-важно е как се държи с теб, когато сте заедно. Лошото е че заминава да учи ... Не вярвам във връзките от растояние (мое мнение). Но ако наистина имате силни чъства тогава разтоянието няма да е нищо повече от цифра .. Най-добре да поговориш с него за всичко, което те притеснява.![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Чудиш се откъде да създадеш проблем. Важното е как се държи на живо , а не по скайп. Викаш ,че си прекарвате добре , че ти доказва , че има симпатии към теб, а ти само заради този скайп, се вкарваш в някакви филми.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥