.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

не го разбирам

Такаа, имам един малко глупав проблем.. От скоро ходя с едно момче, което скоро заминава и излизаме почти всеки ден. Когато излизаме си прекарваме много добре и си личи, че му пука за мен, но по скайп се държи леко пренебрежително и почти винаги аз му пиша първа, а винаги като му пиша ме ядосва.. и незнам дали има някакви по сериозни чувства към мен или не.. Та въпросът ми е, дали трябва да се притеснявам, че се държи така по скайп и някой има ли подобен проблем?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Според мен е по важно на живо как се държи. И защо не го попиташ някой път кат сте заедно навънка, защо се държи така с теб по скайп. Впрочем ако заминава някъде за постоянно, не си струва връзка от разстояние, особено щом е нова.

Град
    Shumen
    Може да се държи така с теб заради това, че заминава ( впрочем къде отива и за колко време ) дай малко повече инфо

Мега фен
    Каква трагедия ,какво чудо. Мързи го да пише :* ;d rofl haha xaxa omg ужас. На твое място бих се радвал

Цитирай Първоначално написано от GShock
    Може да се държи така с теб заради това, че заминава ( впрочем къде отива и за колко време ) дай малко повече инфо

Ами заминава да учи за Варна, а тя е доста далеч от нашия град и може да не ме взема на сериозно поради този факт, но тогава защо се държи толкова добре когато излизаме и аз незнам..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Сама го казваш,ходите от скоро.. пък и явно ти самата знаеш,че връзката ви няма много бъдеще

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Толкова ли не се сещаш тогава малко да го стимулираш да ти пише?!?

Пиши му, че си без бельо и искаш да му покажеш разни работи! Пусни музика и се раздвижи

Или просто си говорете, ако го мързи да пише.

И на мен ми е досадно понякога да съм заета с нещо и някой да ми досажда в скайп, дори ТОЙ.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Толкова ли не се сещаш тогава малко да го стимулираш да ти пише?!?

Пиши му, че си без бельо и искаш да му покажеш разни работи! Пусни музика и се раздвижи

Или просто си говорете, ако го мързи да пише.

И на мен ми е досадно понякога да съм заета с нещо и някой да ми досажда в скайп, дори ТОЙ.
    Не че бих имал против, ама така ли се проси внимание?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Shumen
    Цитирай Първоначално написано от missmee

Ами заминава да учи за Варна, а тя е доста далеч от нашия град и може да не ме взема на сериозно поради този факт, но тогава защо се държи толкова добре когато излизаме и аз незнам..
    Амии до някъде си отговори Пък на живо може да е мил, за да не те нарани по някакъв начин.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от missmee

Задочно или редовно? Питам за да преценим горе долу колко време ще прекарва при теб от момента на заминаването му да учи във Варна.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не влагай толкова усилия в нещо,което няма бъдеще.Сама каза,че заминавал за Варна да учи,а това е достатъчно доказателство.

Супер фен Аватара на elysunny
    аз ли трябва да го разбирам ?

Спокойно и аз съм така с приятеля ми.Супер добре се разбираме в реалния живот, но в интернета " моля не ме търси" -съм за него ... не че не го обичам или пък не го уважавам...просто имам нужда и от лично пространство......

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    За скайпа хич да не те е грижа. Варна... Гадно... Ако ти се занимава, ок, има и случай на такива връзки, но има и голям шанс да боли... Да боли доста...
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Много хора нямат време....... да седят и да се описват в любов по скайп ..... лично мен също ме изнервя по скайп да си говоря разни работи с момичета по-добре е очи в очи
    Нека спрем войната по пътищата заедно.

Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.

По-важно е как се държи с теб, когато сте заедно. Лошото е че заминава да учи ... Не вярвам във връзките от растояние (мое мнение). Но ако наистина имате силни чъства тогава разтоянието няма да е нищо повече от цифра .. Най-добре да поговориш с него за всичко, което те притеснява.
    Френски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те те питат
    Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Чудиш се откъде да създадеш проблем. Важното е как се държи на живо , а не по скайп. Викаш ,че си прекарвате добре , че ти доказва , че има симпатии към теб, а ти само заради този скайп, се вкарваш в някакви филми.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си