.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен Аватара на martin4eto0o
    Град
    София

Откраднат лаптоп ;(

Откраднаха ми лаптопа може ли по някакъв начин да се проследииии?????? Помогайте моля ви сее!!

Няма начин, освен ако не си качила една американска програма точно за тази работа, ама едва ли я имаш на лаптопа.
    Ай Под, Ай Пад, Ай фон, Ай мак, Ай тъч .. АЙ СИКТИР !!

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Aйде!Зимам точилката и почвам да ръчкам хората по улиците докъто креща 'СПОКОЙНО ГРАЖДАНИ,АЗ СЪМ ОТ ФЕЙСБУК!!!"
    The big bang theory the best
    Фърги listen,berba is one, 24 goals,check this sound
    Фърги не се прави на пън, пускай Берба и Уелбек за ши**на резерва

Град
    София
    и никакъв друг начин ли няма освен с тази програма

Супер фен Аватара на badsector
    Събираш документите за покупка и отиваш в полицията. Някъде в цялата документация, с която разполагаш, трябва да има service tag на машината. По него е разбира MAC адреса на мрежовата карта и от полицията заставят интернет доставчиците от БГ да следят за този MAC адрес. Така, ако направи грешката да се включи в интернет през мрежовата карта, ще го намерят веднага.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Събираш документите за покупка и отиваш в полицията. Някъде в цялата документация, с която разполагаш, трябва да има service tag на машината. По него е разбира MAC адреса на мрежовата карта и от полицията заставят интернет доставчиците от БГ да следят за този MAC адрес. Така, ако направи грешката да се включи в интернет през мрежовата карта, ще го намерят веднага.
    Наистина ли смяташ ,че полицията ще се занимава с лаптоп ? Когато ми откраднаха телефона подадох молба в полицията и след 2 месеца ми казаха ,че не са намерили нищо... общо взето полицията е (българската) боза ...

Цитирай Първоначално написано от badsector

И ко прайм ако cменим МАК адреcа?

Автор/ке - пуcни жалба в полицията. Това е.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от ToOoNiCe
    Наистина ли смяташ ,че полицията ще се занимава с лаптоп ?...
    Да, ако знаеш как да се отнасяш с тях. Вече се е случвало нееднократно.
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    ...И ко прайм ако cменим МАК адреcа?...
    Обикновено крадените машини попадат в ръцете на случайни хора, които не заят, че устройството е крадено. Естествено няма да тръгнат да сменят МАС адреса. Дори и да го сменят, при следващата преинсталация ще забравят да го направят. Все някога ще стъпят накриво.

Град
    София
    от полицията ми казаха че ще направят всичко възможно но нищо не обещавали
    благодаря ви все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си