- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Откраднат лаптоп ;(
Откраднаха ми лаптопа може ли по някакъв начин да се проследииии?????? Помогайте моля ви сее!!
Няма начин, освен ако не си качила една американска програма точно за тази работа, ама едва ли я имаш на лаптопа.
Ай Под, Ай Пад, Ай фон, Ай мак, Ай тъч .. АЙ СИКТИР !!
The big bang theory the bestПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
Фърги listen,berba is one, 24 goals,check this sound
Фърги не се прави на пън, пускай Берба и Уелбек за ши**на резерва
и никакъв друг начин ли няма освен с тази програма![]()
Събираш документите за покупка и отиваш в полицията. Някъде в цялата документация, с която разполагаш, трябва да има service tag на машината. По него е разбира MAC адреса на мрежовата карта и от полицията заставят интернет доставчиците от БГ да следят за този MAC адрес. Така, ако направи грешката да се включи в интернет през мрежовата карта, ще го намерят веднага.
Наистина ли смяташ ,че полицията ще се занимава с лаптоп ? Когато ми откраднаха телефона подадох молба в полицията и след 2 месеца ми казаха ,че не са намерили нищо... общо взето полицията е (българската) боза ...Първоначално написано от badsector
Първоначално написано от badsector
И ко прайм ако cменим МАК адреcа?![]()
Автор/ке - пуcни жалба в полицията. Това е.
Да, ако знаеш как да се отнасяш с тях. Вече се е случвало нееднократно.Първоначално написано от ToOoNiCe
Обикновено крадените машини попадат в ръцете на случайни хора, които не заят, че устройството е крадено. Естествено няма да тръгнат да сменят МАС адреса. Дори и да го сменят, при следващата преинсталация ще забравят да го направят. Все някога ще стъпят накриво.Първоначално написано от GregoryHouse
от полицията ми казаха че ще направят всичко възможно но нищо не обещавали![]()
благодаря ви все пак![]()