.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Как ще реагирате, ако ??

Интересно ми е, как ще реагирате, ако разберете, че гаджето ви, малко преди да тръгнете е имал само интимни взаимоотношения с момиче, което не понасяте ( като цяло смятате, че да бъде с нея си е направо да слезне мноого ниско ) ??

Мега фен Аватара на Chacho
    Аре глей си него, а не кой е ебал. Ако не тича по нея, кво те бърка?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Малко преди да тръгна къде?Иначе ще си създам мноооого лошо впечатление и ще го оставя вероятно...ситуацията не ми се струва много сложна

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Какво по - точно се има в предвид под "интимни взаимоотношения" ? По начина ,по който си го тълкувам аз - зарязвам го и си продължавам напред. Явно не му пука достатъчно за мене и няма смисъл да се борим да поддържаме тази връзка,която явно отдавна е "пропаднала".
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Какво по - точно се има в предвид под "интимни взаимоотношения" ? По начина ,по който си го тълкувам аз - зарязвам го и си продължавам напред. Явно не му пука достатъчно за мене и няма смисъл да се борим да поддържаме тази връзка,която явно отдавна е "пропаднала".
    Кое е пропаднало? Чукал е няква друга и сега си е в нормална връзка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Това е станало преди да тръгнете ( ДА СТАНЕТЕ ГАДЖЕТА ), и в такъв случай ли ще го зарежете ?

Chacho, прав си.. така според мене трябва да се разсъждава, но е трудно да се преглътне, че момчето, с което съм - е спал ( само са спали ) с такова момиче, което не мога да понасям от мноого време

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от mishlencencence
    Chacho, прав си.. така според мене трябва да се разсъждава, но е трудно да се преглътне, че момчето, с което съм - е спал ( само са спали ) с такова момиче, което не мога да понасям от мноого време
    И той е виновен, че ти не можеш да я понасяш?
    Я се стегни! Той е с теб, а не с нея.
    Тогава най-вероятно не е и подозирал за тежкия хейт към другата девойка,или не го е интересувало, тъй като не е имал чувства към теб.
    Гледай си връзката и не си тормози мозъка с глупости.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Миналото му не е моя работа. Няма значение какъв е бил и какво е правил преди да ме срещне. Въпросът е какво става след това.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Въпреки, че знам, че държи на мен и ме обича, нали се сещате, че страха от това да се случи нещо пак остава, все пак са спали.. и още повече ме е яд, че е бил с неяя ( не искам да я обиждам, по-добре да остана абстрахирана от всичко, все пак много добре знам какво предтсвлява тя като характер и визия, не мога да повярвам, че е паднал на такова ниво.. )

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Миналото му не е моя работа. Няма значение какъв е бил и какво е правил преди да ме срещне. Въпросът е какво става след това.
    +1
    Не се ровя в миналото. Гледам само бъдещето

А тая ако толкова те нерви одиш, теглиш и един здрав бой, "казваш и к*рво не барай мъжа ми" и да ти е мирна главата

Сега сериозно: Ако си сигурна в него и му имаш доверие, че това няма да се повтори защо се притесняваш изобщо?

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Въпреки, че знам, че държи на мен и ме обича, нали се сещате, че страха от това да се случи нещо пак остава, все пак са спали.. и още повече ме е яд, че е бил с неяя ( не искам да я обиждам, по-добре да остана абстрахирана от всичко, все пак много добре знам какво предтсвлява тя като характер и визия, не мога да повярвам, че е паднал на такова ниво.. )

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Прави сте, много сте прави, но въпреки това страхът остава ! И не е заради това, че ме превъзхожда, а заради това, че той вече е бил с нея и сега тя се опитва нещата м/у тях да се случат пак, дори и за една нощ. Разбира се, знам, че няма да стане, защото ако той е имал чувства към нея нямало е да са само за единия секс, но всеки път когато я видя и как самия й поглед ми казва, че е била с него, откачам..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Прави сте, много сте прави, но въпреки това страхът остава ! И не е заради това, че ме превъзхожда, а заради това, че той вече е бил с нея и сега тя се опитва нещата м/у тях да се случат пак, дори и за една нощ. Разбира се, знам, че няма да стане, защото ако той е имал чувства към нея нямало е да са само за единия секс, но всеки път когато я видя и как самия й поглед ми казва, че е била с него, откачам..
    Тогава играй и ти мръсно.
    Като си с него някъде навънка и я засечете прегърни го в стил " той е мой " и го целуни страстно пред нея. Повярвай ми, ще и стане супер гадно.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Аз трябва да се науча да мисля Е ако наистина е било преди да тръгне с теб,значи няма значение.Пък и мнението ти за това момиче може да не съвпада с истината.При всички положения не е добре да съдиш човека за грешките му в миналото

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Приятелят ми е бил с 1-2 преди мен,които ги смятам за пълни мастии,а и не само аз,повечето в града.. ама толкоз му бил акъла,кво ми дреме

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако тази личност толкова те притеснява, че чак откачаш и пишеш теми, не разбирам защо приятелят ти все още поддържа контакт с нея.
    Не става дума да му забраняваш да са приятели. Тя явно не иска приятелство. Не знам... аз, ако видя, че някой се държи прекалено интимно с мен и моето момче се дразни, бих преустановила контакт дори просто от съобразителност. Това се води компромис.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Така е ! И въпреки, че знам това и, че адски много се дразня - чувствата и отношенията ми към него изобщо не са се променили.. Бил е и с други момичета, има много момичета приятелки, ясно ми е, че не съм единствената, с която е бил.. и въпреки че може да се каже, че съм ревнива никога друга не ме е дразнела така. Не мога да преглътна това, че е бил с нея - това, че е паднал толкова ниско, че да позволи тя да го има !

Той не поддържа контакт с нея, просто понякога тя идва в нашата компания, защото братовчедка й е моя много добра приятелка, това е единственото, което ни свързва

До сега говорих с него, леко му намекнах, той каза, че за него тя не означава нищо, после ми каза, че не е важно да съм първа, а единствена.. стана ми доста приятно и се поуспокоих малко.. Иначе коментара на fenkaaa, някакси ми вдъхна надежда

Мега фен Аватара на Hilary_
    Как трябва да реагирам? Щом е имаЛ значи всичко е останало в миналото ..

Ако тя обаче не го знае все още бих я подсетила тактично!

Голям фен Аватара на magita
    ъЪЪ и къв е проблема... не сте били гаджета. Той и сега може да си ши*а която иска, ма преди да тръгнете пък си е бил в пълното си право
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Какво значение има с коя е спал преди? Нали сега е с теб.. Ако не ти изневерява, няма какво да се тревожиш за миналото му.
    Be my wicked lover, but don't be my friend.

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    е нали е имаЛ..така че
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Аре глей си него, а не кой е е***. Ако не тича по нея, кво те бърка?
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си