- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ще реагирате, ако ??
Интересно ми е, как ще реагирате, ако разберете, че гаджето ви, малко преди да тръгнете е имал само интимни взаимоотношения с момиче, което не понасяте ( като цяло смятате, че да бъде с нея си е направо да слезне мноого ниско ) ??![]()
Аре глей си него, а не кой е ебал. Ако не тича по нея, кво те бърка?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Малко преди да тръгна къде?Иначе ще си създам мноооого лошо впечатление и ще го оставя вероятно...ситуацията не ми се струва много сложна![]()
Какво по - точно се има в предвид под "интимни взаимоотношения" ? По начина ,по който си го тълкувам аз - зарязвам го и си продължавам напред. Явно не му пука достатъчно за мене и няма смисъл да се борим да поддържаме тази връзка,която явно отдавна е "пропаднала".
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Кое е пропаднало? Чукал е няква друга и сега си е в нормална връзка.Първоначално написано от SmilezZz
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това е станало преди да тръгнете ( ДА СТАНЕТЕ ГАДЖЕТА ), и в такъв случай ли ще го зарежете ?
Chacho, прав си.. така според мене трябва да се разсъждава, но е трудно да се преглътне, че момчето, с което съм - е спал ( само са спали ) с такова момиче, което не мога да понасям от мноого време![]()
И той е виновен, че ти не можеш да я понасяш?Първоначално написано от mishlencencence
Я се стегни! Той е с теб, а не с нея.
Тогава най-вероятно не е и подозирал за тежкия хейт към другата девойка,или не го е интересувало, тъй като не е имал чувства към теб.
Гледай си връзката и не си тормози мозъка с глупости.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Миналото му не е моя работа. Няма значение какъв е бил и какво е правил преди да ме срещне. Въпросът е какво става след това.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Въпреки, че знам, че държи на мен и ме обича, нали се сещате, че страха от това да се случи нещо пак остава, все пак са спали.. и още повече ме е яд, че е бил с неяя ( не искам да я обиждам, по-добре да остана абстрахирана от всичко, все пак много добре знам какво предтсвлява тя като характер и визия, не мога да повярвам, че е паднал на такова ниво.. )
+1Първоначално написано от SisiStrange
Не се ровя в миналото. Гледам само бъдещето
А тая ако толкова те нерви одиш, теглиш и един здрав бой, "казваш и к*рво не барай мъжа ми" и да ти е мирна главата![]()
Сега сериозно: Ако си сигурна в него и му имаш доверие, че това няма да се повтори защо се притесняваш изобщо?
Първоначално написано от mishlencencence
![]()
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Прави сте, много сте прави, но въпреки това страхът остава ! И не е заради това, че ме превъзхожда, а заради това, че той вече е бил с нея и сега тя се опитва нещата м/у тях да се случат пак, дори и за една нощ. Разбира се, знам, че няма да стане, защото ако той е имал чувства към нея нямало е да са само за единия секс, но всеки път когато я видя и как самия й поглед ми казва, че е била с него, откачам..![]()
Тогава играй и ти мръсно.Първоначално написано от mishlencencence
Като си с него някъде навънка и я засечете прегърни го в стил " той е мой " и го целуни страстно пред нея. Повярвай ми, ще и стане супер гадно.
Аз трябва да се науча да мисляЕ ако наистина е било преди да тръгне с теб,значи няма значение.Пък и мнението ти за това момиче може да не съвпада с истината.При всички положения не е добре да съдиш човека за грешките му в миналото
Ако тази личност толкова те притеснява, че чак откачаш и пишеш теми, не разбирам защо приятелят ти все още поддържа контакт с нея.
Не става дума да му забраняваш да са приятели. Тя явно не иска приятелство. Не знам... аз, ако видя, че някой се държи прекалено интимно с мен и моето момче се дразни, бих преустановила контакт дори просто от съобразителност. Това се води компромис.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Така е ! И въпреки, че знам това и, че адски много се дразня - чувствата и отношенията ми към него изобщо не са се променили.. Бил е и с други момичета, има много момичета приятелки, ясно ми е, че не съм единствената, с която е бил.. и въпреки че може да се каже, че съм ревнива никога друга не ме е дразнела така. Не мога да преглътна това, че е бил с нея - това, че е паднал толкова ниско, че да позволи тя да го има !![]()
![]()
![]()
![]()
Той не поддържа контакт с нея, просто понякога тя идва в нашата компания, защото братовчедка й е моя много добра приятелка, това е единственото, което ни свързва![]()
До сега говорих с него, леко му намекнах, той каза, че за него тя не означава нищо, после ми каза, че не е важно да съм първа, а единствена.. стана ми доста приятно и се поуспокоих малко.. Иначе коментара на fenkaaa, някакси ми вдъхна надежда![]()
![]()
![]()
Как трябва да реагирам? Щом е имаЛ значи всичко е останало в миналото ..
Ако тя обаче не го знае все още бих я подсетила тактично!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ъЪЪ и къв е проблема... не сте били гаджета. Той и сега може да си ши*а която иска, ма преди да тръгнете пък си е бил в пълното си право![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Какво значение има с коя е спал преди? Нали сега е с теб.. Ако не ти изневерява, няма какво да се тревожиш за миналото му.![]()
Be my wicked lover, but don't be my friend.
е нали е имаЛ..така че![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.