- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ;(....
баси за какво трябва никой да не оценява това,което правиш за него.. ;( ми писна ми ;(
Ей?Какво е станало?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Винаги е било така и ще бъде. Трябва просто да мине. Знам, че ти е писнало.. На всеки му писва, но това е част от живота. И това ще мине.. Кажи какво е станало??
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
;( ..гаджето.. каквото е искал до ся съм го правила, а сега от негова страна никакво разбиране... разсърди ми се за някаква адската простотия ;( ... и накрая аз съм виновна... ;( писах му смс - нищо.. писах му във фб - нищо, в скайп го няма и стана с ''ае махам се'' ;( .. не мога вече така.. направо ми идва да нз. какво ;(
За жалост повечето хора са така. Каквото и да е станало, начина по който се чувстваш и неприятните усещания, до няколко дни ще отминат, така че споко.
Много добре те разбирам мила, но няма какво да правиш!
Щом го обичаш и си с него ще му търпиш тъпотиите .. никой не те кара разбира се .. не ме разбирай погрешно
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
хугПървоначално написано от fenkaaa
.... само дето накрая излиза, че всичко,което съм правила е било напразно.. ;( ... разсърди ми се, че някакъв непознат номер ми писа смс и аз му казах какво е написано и той почна да се ядосва и си го изкара на мене ;( ...
Разбирам.Много много мразя, когато хората изчезват отвсякъде и дори не ти дават да се разбереш с тях. Мен също такива неща ужасно ме разстройват. В един момент ще се усети, ще изникне и ще се разберете.
Не се нервирай излишно.
Мен така са ме докарвали до сълзи донякъде и от яд, че не ме оставят да обясня и се правят на изчезнали от света.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Била съм в подобна ситуация. изчакай 1 -2 дни да му мине нараненото его и да се осъзнае. Накрая ще припка при тебе да т исе извинява, за ужасното си държание в момента.Първоначално написано от FuCKkK13
не си първата нито последната недооценена ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
защото преди плаках за мн малки неща.. в смисъл като ме нарани... после спрях... ама днеска ми дойде в повече.. имам чувството, че му е се тая... ;( .....и аз съм се държала гадно ама той прекали... ;( .. днеска цял ден плача и после от едно извинявай всичкото ми минава.. ;( .. извинявам се за безсмислената тема и безсмислените коментари ама няма на кой да кажа.. най-добрия ми приятел има работа.. най-добрата ми приятелка е навън с гаджето си (няма да й развалям вечерта) ... ;( ама трябваше да кажа на някой, защото така поне малко ми олеква .. ;(Първоначално написано от fenkaaa
А за какво ти се е разсърдил?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
и аз плача до някъде от яд.. и до някъде, защото знам, че после едно извинявай и ще ми е минало ама сега плача от няколко часа... след обяд спах само и само да не плача... ;( .. мн ми е гадно така.... ;( .. поне да не беше ставал така или да ми каже кога ще седне ;(Първоначално написано от SisiStrange
Обади му се и му кажи, че това негово поведение те наранява много, че не можеш да спреш да плачеш и те боли от действията и думите му. Може и да се усети поне малко какво ти причинява в момента.Първоначално написано от FuCKkK13
ами.. не снощи ами по-миналата вечер за нещо се скарахме (не помня) и аз му се извиних на сутринта.. цял ден беше добре... напоследък съм малко изнервена и знам, че не се държа мн мн добре ама поне му се извинявам.. и миналата вечер непознат номер ми прати смс '':*'' и аз му казах и той от ревност ли не знам се ядоса.. на мен ми стана гадно, че се ядосва след като нито съм писала аз смс, нито знам на кой е номера,нито съм цъкала, нито нищо... и малко се скарахме и аз му казах, че утре ще седна и той на следващия ден нищо до вечерта.. вечерта естествено аз му писах смс че го обичам и приятна вечер или нещо подобно не помня.. и той не се обади.. след час и нещо не можах да спа и му се обадих.. говорихме точно 2 мин... и днес пак се държи така все едно се сърди... днес ме пита дали няма да си говорим така заради някаква глупост и аз му казах, че не аз не съм го потърсила цял ден... и пак караници ;( и той стана така.. ;( и от тогава аз рева ;(Първоначално написано от SisiStrange
лошото е, че той се усеща сам само че когато е късно.. и за това ме е яд.. че колкото и да ме боли после като ми каже извинявай веднага му прощавам всичкото ... ;( ... а по принцип, когато сме скарани и аз му се обадя имам чувството, че това му дава силички да ми се сърди още... просто като го търся и знае, че ще го потърся някак си може той да не ме търси.. не мога да го обясня... просто забелязвам, че когато му се моля едва ли не се дърпа, а когато понякога на мен ми стане ужасно гадно и аз се дръпна той почва да се извинява.. за това се чудя дали да му се обадя... ;( .. търсих го навсякъде.. сега отново аз ли първа да звъня ;(Първоначално написано от DragonLady
мале.. какво държание самоПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
awerw♥
Хаха държи се като детеДа ревнува само от един смс,на който даже не си отговорила..твърде много си го разглезила и затова ти се качва на главата.Бъди по-твърда,не му се връзвай толкова лесно.Остави го ден-два да се цупи,като му писне сам ще те потърси и ще се извини.Продължиш ли да тичаш и да му се извиняваш все ти,положението няма да се промени.
това го знам... по принцип е мн ревнив.. аз също.. ама не видях грам причина да ми се разсърди ;( ... а иначе.. аз по принцип съм голям инат ама стане ли ? за него ината ми се изпарява ;( .. и не мога да не го потърся или да не му пиша... ;(;(;( ... исках да изляза малко, но както казах приятелите ми имат работа,навънка са и така...просто така по-лесно щеше да ми е да не го потърся ама не стана и сега само плача у нас.. ;(Първоначално написано от Sh@d0w
Пробвай се 1 - 2 дни да не му звъниш и да не го търсиш ( знам, че е трудно и мъчително ), за да се усети, че с тези негови сръдни от ревност, може много лесно да те изгуби.
Ами спри да плачеш. Изтегли си "Двама мъже и половина". Помага.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
+1Първоначално написано от SisiStrange
![]()
само дето мен май ме е страх повече да не изгубя него от колкото него да не изгуби мен.. ;( .. ще пробвам с двама мъже и половина ама не знам.. днес ту спирам да плача и изведнъж ми потичат сълзите ей така от нищото...но ще пробвам.. ;( .. мерси мн на всичкиПървоначално написано от DragonLady