.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Тема: ;(....

Banned Мега фен

;(....

баси за какво трябва никой да не оценява това,което правиш за него.. ;( ми писна ми ;(

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ей? Какво е станало?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Винаги е било така и ще бъде. Трябва просто да мине. Знам, че ти е писнало.. На всеки му писва, но това е част от живота. И това ще мине.. Кажи какво е станало??

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Като не оценява,негова си работа.. важното е че си свършила нещо добро за някой,нали така гуш

Banned Мега фен
    ;( ..гаджето.. каквото е искал до ся съм го правила, а сега от негова страна никакво разбиране... разсърди ми се за някаква адската простотия ;( ... и накрая аз съм виновна... ;( писах му смс - нищо.. писах му във фб - нищо, в скайп го няма и стана с ''ае махам се'' ;( .. не мога вече така.. направо ми идва да нз. какво ;(

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    За жалост повечето хора са така. Каквото и да е станало, начина по който се чувстваш и неприятните усещания, до няколко дни ще отминат, така че споко.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Е,винаги има такива моменти,не на всеки всички дни са розови,ще му мине,закакво въобще си хабиш нервите ?

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Много добре те разбирам мила, но няма какво да правиш!
    Щом го обичаш и си с него ще му търпиш тъпотиите .. никой не те кара разбира се .. не ме разбирай погрешно

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Като не оценява,негова си работа.. важното е че си свършила нещо добро за някой,нали така гуш
    хуг .... само дето накрая излиза, че всичко,което съм правила е било напразно.. ;( ... разсърди ми се, че някакъв непознат номер ми писа смс и аз му казах какво е написано и той почна да се ядосва и си го изкара на мене ;( ...

Град
    София
    Разбирам. Много много мразя, когато хората изчезват отвсякъде и дори не ти дават да се разбереш с тях. Мен също такива неща ужасно ме разстройват. В един момент ще се усети, ще изникне и ще се разберете. Не се нервирай излишно.
    Мен така са ме докарвали до сълзи донякъде и от яд, че не ме оставят да обясня и се правят на изчезнали от света.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ;( ..гаджето.. каквото е искал до ся съм го правила, а сега от негова страна никакво разбиране... разсърди ми се за някаква адската простотия ;( ... и накрая аз съм виновна... ;( писах му смс - нищо.. писах му във фб - нищо, в скайп го няма и стана с ''ае махам се'' ;( .. не мога вече така.. направо ми идва да нз. какво ;(
    Била съм в подобна ситуация. изчакай 1 -2 дни да му мине нараненото его и да се осъзнае. Накрая ще припка при тебе да т исе извинява, за ужасното си държание в момента.

Мега фен Аватара на Hilary_
    не си първата нито последната недооценена ..

Banned Мега фен
    Е,винаги има такива моменти,не на всеки всички дни са розови,ще му мине,закакво въобще си хабиш нервите ?
    защото преди плаках за мн малки неща.. в смисъл като ме нарани... после спрях... ама днеска ми дойде в повече.. имам чувството, че му е се тая... ;( .....и аз съм се държала гадно ама той прекали... ;( .. днеска цял ден плача и после от едно извинявай всичкото ми минава.. ;( .. извинявам се за безсмислената тема и безсмислените коментари ама няма на кой да кажа.. най-добрия ми приятел има работа.. най-добрата ми приятелка е навън с гаджето си (няма да й развалям вечерта) ... ;( ама трябваше да кажа на някой, защото така поне малко ми олеква .. ;(

Град
    София
    А за какво ти се е разсърдил?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Разбирам. Много много мразя, когато хората изчезват отвсякъде и дори не ти дават да се разбереш с тях. Мен също такива неща ужасно ме разстройват. В един момент ще се усети, ще изникне и ще се разберете. Не се нервирай излишно.
    Мен така са ме докарвали до сълзи донякъде и от яд, че не ме оставят да обясня и се правят на изчезнали от света.
    и аз плача до някъде от яд.. и до някъде, защото знам, че после едно извинявай и ще ми е минало ама сега плача от няколко часа... след обяд спах само и само да не плача... ;( .. мн ми е гадно така.... ;( .. поне да не беше ставал така или да ми каже кога ще седне ;(

Град
    Варна
    защото преди плаках за мн малки неща.. в смисъл като ме нарани... после спрях... ама днеска ми дойде в повече.. имам чувството, че му е се тая... ;( .....и аз съм се държала гадно ама той прекали... ;( .. днеска цял ден плача и после от едно извинявай всичкото ми минава.. ;( .. извинявам се за безсмислената тема и безсмислените коментари ама няма на кой да кажа.. най-добрия ми приятел има работа.. най-добрата ми приятелка е навън с гаджето си (няма да й развалям вечерта) ... ;( ама трябваше да кажа на някой, защото така поне малко ми олеква .. ;(
    Обади му се и му кажи, че това негово поведение те наранява много, че не можеш да спреш да плачеш и те боли от действията и думите му. Може и да се усети поне малко какво ти причинява в момента.

Banned Мега фен
    А за какво ти се е разсърдил?
    ами.. не снощи ами по-миналата вечер за нещо се скарахме (не помня) и аз му се извиних на сутринта.. цял ден беше добре... напоследък съм малко изнервена и знам, че не се държа мн мн добре ама поне му се извинявам.. и миналата вечер непознат номер ми прати смс '':*'' и аз му казах и той от ревност ли не знам се ядоса.. на мен ми стана гадно, че се ядосва след като нито съм писала аз смс, нито знам на кой е номера,нито съм цъкала, нито нищо... и малко се скарахме и аз му казах, че утре ще седна и той на следващия ден нищо до вечерта.. вечерта естествено аз му писах смс че го обичам и приятна вечер или нещо подобно не помня.. и той не се обади.. след час и нещо не можах да спа и му се обадих.. говорихме точно 2 мин... и днес пак се държи така все едно се сърди... днес ме пита дали няма да си говорим така заради някаква глупост и аз му казах, че не аз не съм го потърсила цял ден... и пак караници ;( и той стана така.. ;( и от тогава аз рева ;(

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Обади му се и му кажи, че това негово поведение те наранява много, че не можеш да спреш да плачеш и те боли от действията и думите му. Може и да се усети поне малко какво ти причинява в момента.
    лошото е, че той се усеща сам само че когато е късно.. и за това ме е яд.. че колкото и да ме боли после като ми каже извинявай веднага му прощавам всичкото ... ;( ... а по принцип, когато сме скарани и аз му се обадя имам чувството, че това му дава силички да ми се сърди още... просто като го търся и знае, че ще го потърся някак си може той да не ме търси.. не мога да го обясня... просто забелязвам, че когато му се моля едва ли не се дърпа, а когато понякога на мен ми стане ужасно гадно и аз се дръпна той почва да се извинява.. за това се чудя дали да му се обадя... ;( .. търсих го навсякъде.. сега отново аз ли първа да звъня ;(

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    мале.. какво държание само
    awerw

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Хаха държи се като дете Да ревнува само от един смс,на който даже не си отговорила..твърде много си го разглезила и затова ти се качва на главата.Бъди по-твърда,не му се връзвай толкова лесно.Остави го ден-два да се цупи,като му писне сам ще те потърси и ще се извини.Продължиш ли да тичаш и да му се извиняваш все ти,положението няма да се промени.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Хаха държи се като дете Да ревнува само от един смс,на който даже не си отговорила..твърде много си го разглезила и затова ти се качва на главата.Бъди по-твърда,не му се връзвай толкова лесно.Остави го ден-два да се цупи,като му писне сам ще те потърси и ще се извини.Продължиш ли да тичаш и да му се извиняваш все ти,положението няма да се промени.
    това го знам... по принцип е мн ревнив.. аз също.. ама не видях грам причина да ми се разсърди ;( ... а иначе.. аз по принцип съм голям инат ама стане ли ? за него ината ми се изпарява ;( .. и не мога да не го потърся или да не му пиша... ;(;(;( ... исках да изляза малко, но както казах приятелите ми имат работа,навънка са и така...просто така по-лесно щеше да ми е да не го потърся ама не стана и сега само плача у нас.. ;(

Град
    Варна
    Пробвай се 1 - 2 дни да не му звъниш и да не го търсиш ( знам, че е трудно и мъчително ), за да се усети, че с тези негови сръдни от ревност, може много лесно да те изгуби.

Град
    София
    Ами спри да плачеш. Изтегли си "Двама мъже и половина". Помага.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ами спри да плачеш. Изтегли си "Двама мъже и половина". Помага.
    +1

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Пробвай се 1 - 2 дни да не му звъниш и да не го търсиш ( знам, че е трудно и мъчително ), за да се усети, че с тези негови сръдни от ревност, може много лесно да те изгуби.
    само дето мен май ме е страх повече да не изгубя него от колкото него да не изгуби мен.. ;( .. ще пробвам с двама мъже и половина ама не знам.. днес ту спирам да плача и изведнъж ми потичат сълзите ей така от нищото...но ще пробвам.. ;( .. мерси мн на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си