.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68

Тема: ;(....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Гарантирам ти, че "Двама мъже и половина" решава всички проблеми. 2 раздели преживях с тях.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Гарантирам ти, че "Двама мъже и половина" решава всички проблеми. 2 раздели преживях с тях.
    добре.. дано.. ;(

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Пробвай се 1 - 2 дни да не му звъниш и да не го търсиш ( знам, че е трудно и мъчително ), за да се усети, че с тези негови сръдни от ревност, може много лесно да те изгуби.
    само дето мен май ме е страх повече да не изгубя него от колкото него да не изгуби мен.. ;( .. ще пробвам с двама мъже и половина ама не знам.. днес ту спирам да плача и изведнъж ми потичат сълзите ей така от нищото...но ще пробвам.. ;( .. мерси мн на всички
    Дори и така да е, не трябва да му го показваш. Иначе ще продължава да си играе с теб както и когато му кефне.

Banned Мега фен
    Пробвай се 1 - 2 дни да не му звъниш и да не го търсиш ( знам, че е трудно и мъчително ), за да се усети, че с тези негови сръдни от ревност, може много лесно да те изгуби.
    само дето мен май ме е страх повече да не изгубя него от колкото него да не изгуби мен.. ;( .. ще пробвам с двама мъже и половина ама не знам.. днес ту спирам да плача и изведнъж ми потичат сълзите ей така от нищото...но ще пробвам.. ;( .. мерси мн на всички
    Дори и така да е, не трябва да му го показваш. Иначе ще продължава да си играе с теб както и когато му кефне.
    знам... но преди 4 месеца бях пробвала, защото много ме беше наранил... 1 вечер и 1 цял ден нито го търся, нито нищо и много го нараних и ми стана и на мен гадно.. просто не искам да го наранявам....а и така като не го търся наранявам и себе си, но май трябва пак да го направя,защото той явно не се усеща.. усеща се след време и ми се извинява .. ;( .. а от всичкото това сърдя ти се-извинявай,сърдя ти се-извинявай и т.н. взима да ми писна ;( ...иначе в момента си тегля двама мъже и половина и ще видим какво ще стане.. благодаря на всички

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Горе главата мацко! Ще видиш, че ако спреш да го търсиш макар и за няколко дни, ще се усети. И искрено се надявам това да е края на историите ви със цупите се един на друг, извинявинявате се и пак отначало.

Banned Мега фен
    Горе главата мацко! Ще видиш, че ако спреш да го търсиш макар и за няколко дни, ще се усети. И искрено се надявам това да е края на историите ви със цупите се един на друг, извинявинявате се и пак отначало.
    мерси

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Тъмна прохладна вечер, вие двамата, ръчичката, устните, вратлето, леглото... А сега сериозно (че и този вариант става, ама...): говори с него и виж какво ще стане. Трябва да ти има повече доверие...
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Повече от фен Аватара на Nich
    Почти всички хора са такива - приятели, познати, гаджета... Заради такива хора стигнах до извода, че съм си напълно самодостатъчна и винаги знам кое с колко усилия съм постигнала за себе си и няма как да си бъда неблагодарна. Губят може би други хора, които никога няма да разберат на какво си способна, заради такива тъпанари. Просто на човек в един момент му писва.

Колкото повече правиш нещо за някого, той толкова повече ти се качва на главата. Но не си струва да хабиш нерви и сълзи.
    Be my wicked lover, but don't be my friend.

Повече от фен
    Говори с него, какво чакаш питай го защо се държи така с теб
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Изчетох повечето мнения... и моето също е да не го търсиш първа! Както казаха горе - Двама мъже и половина!
    Наистина не хаби нерви заради такива дреболии. Според мен той реално няма причина да ти се сърди. Какво си виновна, че някакъв непознат ти е писал смс... или пък, че той на следващия ден не те е потърсил?! Нищо лошо не си направила. така че ти си тази, която трябва да чака извинение.
    Междудругото не знам дали си ти на снимката, но ако си ти, си много красиво момиче и той губи в случая.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от terii
    Говори с него, какво чакаш питай го защо се държи така с теб
    ами опитах.. както казах.. нито на телефон ми отг., нито на фб,нито скайп нищо..mechtaq_za_teb да..аз съм..мерси....гледах двама мъже и половина и вече не плача..сега гледам грозната бети и ще си легна, за да нямам време да се натъжавам повече...мерси на всички, че писахте.. така поне ми олекна малко или много..

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Такам такам сега и аз да се разпиша 1вооо ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО за бога си намирате някой, който не знае как да се държи с вас и после "ооо ще вляза в тийнпроблем" там ще ми помогнат и след време си казвате "ама то найстина не си заслужавало..." виж...като се държи така с теб зарежи го и не му лази в краката, ще ти е трудно, но ако продължаваш да си с него ще ти е още по-трудно...
    Аз мога до тук...избора е твой

За съжаление повечето хора не оценяват нещата които правим за тях.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от error92
    Такам такам сега и аз да се разпиша 1вооо ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО за бога си намирате някой, който не знае как да се държи с вас и после "ооо ще вляза в тийнпроблем" там ще ми помогнат и след време си казвате "ама то найстина не си заслужавало..." виж...като се държи така с теб зарежи го и не му лази в краката, ще ти е трудно, но ако продължаваш да си с него ще ти е още по-трудно...
    ами.. дълга рвъзка не се зарязва ей така без нищо... + това не винаги всичко е розово и това ми е ясно... и аз не съм златна ама....и влизането ми тук с темата исках помощ как да продължа.. едва ли ще пускам тема ако мисля да зарязвам гаджето си... и я пуснах просто да споделя.. малко или много олеква... просто сега ми е малко по-добре, а с гаджето ще се оправим се някак... иначе мерси ама не искам да го режа..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от error92
    Няма връзка, която да е само цветя и песни. Точно преодоляването на кризисните моменти (сръдни, караници, спорове) я прави истинска. Тяхното не е нещо, за което чак да скъсат. Поправимо е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Ей мила,не плачи мисля,че ще се оправите . Ще му мине на сръдльото и си поговорете успех
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady
    Ей мила,не плачи мисля,че ще се оправите . Ще му мине на сръдльото и си поговорете успех
    ами дано.. мерси

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: ;(....

баси за какво трябва никой да не оценява това,което правиш за него.. ;( ми писна ми ;(
    Защото така е основан света.Всеки гледа да те прецака,без да го интересува какво всъщност ти причинява.

Супер фен Аватара на badsector

баси за какво трябва никой да не оценява това,което правиш за него.. ;( ми писна ми ;(
    Не търси одобрение от другите. Търси го от себе си. Когато правиш добро на някой, трябва да го правиш не заради благодарността, или някакви материални придобивки. Трябва да го правиш, защото ти се чувстваш добре от това. Тогава всичко ще се намести.

Banned Мега фен

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Не търси одобрение от другите. Търси го от себе си. Когато правиш добро на някой, трябва да го правиш не заради благодарността, или някакви материални придобивки. Трябва да го правиш, защото ти се чувстваш добре от това. Тогава всичко ще се намести.
    ами не го правя за някакви облаги.. просто понякога те натъжава това, че само ти се опитваш да се държиш добре.... все пак не може да се държа добре и едва ли не никой да не го оцени ама на мен да ми е хубаво, че все пак съм се държала добре с даден човек....

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ейй,още ли не сте се оправили

Banned Мега фен
    ами не ;(.... от 2 дена съм яла 2 филии хляб и съм пила мн малко вода и вече не знам.. само плача.. ;( .. писах му един дълъг смс и дано с него да стане, защото вече не знам ;(

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох ,мила, позната история ,каквото и да ми каже,дори и да ме обиди си трая и гледам да има мир и любов ( в това ми е грешката) , а аз дори и да не съм виновна всичко си го изкарва на мен , бързо му минава,ама докато му мине пък е някъв ад,защото се чувствам виновна,за нещо което не съм направила!Сърди се от най-малкото,но знам при мен какв е проблема,има мноооого несигурност в него. Не си вярва,поне при мен е така, 1000 пъти съм му доказвала,че той е единствения и друг няма и не искам,но като си навие на пръста ,че не е достатъчно добър и започва да избива комплекси ме подлудява... но от няколко дни намерих решението-говоря съвсем открито с него за страховете и комплексите му - обиди ми се малко като му казах ,какво мисля,но след това ми каза,че съм права ... поговорете си за отношенията ви и по-специално за неговото спрямо теб! Поздрави.
    maDamn

Супер фен Аватара на badsector

... все пак не може да се държа добре и едва ли не никой да не го оцени ама на мен да ми е хубаво, че все пак съм се държала добре с даден човек....
    Принципно може. Ся вече дали точно ти можеш, не може да се каже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си