.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68

Тема: ;(....

Banned Мега фен
    ами и приятеля ми е същия... милион пъти съм му казвала, че това сам да се обижда най-много го мразя... и знам, че го прави от вина..... че сме се скарали или че ме е натъжил ама това да се обижда сам и да се изкарва някакъв идиот ме натъжава още повече.... просто понякога като му стане гадно едва ли не аз съм виновна и това ме натъжава ;( и понякога ми идва е повече.. по едно време си казвах просто сме скарани и не плаках ама това беше за много кратко... ;( .. сега направо все едно не знам какво.. само плача... ;( дано с тоя смс да стане защото иначе не знам.. това 2 дена да не ям нищо скоро не е било ;( .. иначе мерси на всички

Banned Мега фен

Re: ;(....

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ... все пак не може да се държа добре и едва ли не никой да не го оцени ама на мен да ми е хубаво, че все пак съм се държала добре с даден човек....
    Принципно може. Ся вече дали точно ти можеш, не може да се каже.
    т.е. да правя хубаво и да се успокоявам с това, а в същия момент някой друг да ми прави гадно.. да си имам успокоението .. а и бтв. аз мога.. аз съм от момичетата,който търпят,търпят и изведнъж им става гадно,тъжно и т.н... така че мога да търпя, но всичко си има граници...

Banned Мега фен

;( смс и пак нищо... звъня и нищо ;( .. писна ми ;(

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

;( смс и пак нищо... звъня и нищо ;( .. писна ми ;(
    Искрено ти съчувствам, знам за кво иде реч, много е неприятно.Дай му веме,ако е умно момче, ще осъзнае ,че е дреболия.Ако продължава да не ти говори,спри с смс-ите и обажданията,отсвири го и ти и може би ще дотичка!
    maDamn

Края на света
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xPafx
    Края на света
    не ми е много до шеги.....
    ;( иначе му се обадих и той ми казва през 2 мин чао.. накрая го попитах иска ли да го оставя и той каза да... ;( .. не мога повече... ;( .. лягам си и ще гледам да не мисля ;(

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Живот-свиквай! Ебати проблемите...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Края на света
    ;( иначе му се обадих и той ми казва през 2 мин чао.. накрая го попитах иска ли да го оставя и той каза да... ;( .. не мога повече... ;( .. лягам си и ще гледам да не мисля ;(
    Оф. Тоя започва да ме дразни вече. Вземи наистина спри да го търсиш. Ебахти и гадта гадна. То бива бива малко да се подържи като настъпена госпожица, но се изсилва жестоко.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    И както казах,грешката е в авторката,твърде много му играе по свирката.Да спре да го търси,ще вземе да осъзнае,че има вероятност да я загуби,тогава ще му дойде акъла.

Като ходиш след него,много ясно че ще ти се качва на главата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Края на света
    Оф. Тоя започва да ме дразни вече. Вземи наистина спри да го търсиш. Ебахти и гадта гадна. То бива бива малко да се подържи като настъпена госпожица, но се изсилва жестоко.
    ами това и направих.. след ''да'' затворих.. изкл. си скайп, махнах си фб. и след малко лягам... ;(.. малко ще поплача и все някак ще заспя.. ;( ... знам, че е в мен грешката, но просто не мога.. като знам, че му е гадно не мога да не го потърся....обаче сега вече ми е адски тъжно .. ;( .. ще го оставя той да ме потърси... ;(

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^ Ем вече и аз така мисля.
    Иначе е нормално да го потърси. Всеки иска да се оправят нещата особено за такива глупави караници.
    Но при такова злобно отношение и такова държание толкова дълго време... аз бих се разсърдила.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Абе я спрете да се оплаквате и жалвате,че почвате вече да се срамите.

На' ви нещо и се успокойте най-после.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u6OExSrMphA[/youtube]

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Град
    Спри с ;( не го правиш по-драматично! Ама нямате мярка с тия работи! Едно изречение неможешда вържеш без да използваш... ;( Jesus!!!
    Пръски мозък се сивеят

Banned Мега фен
    хич не ме инт. ... който каквото иска да мисли.. на мен ми трябваше да споделя, за да ми олекне поне малко....а и това е първата тема,която пускам...... иначе мерси на всички.... и в момента ми е се тая какво мисли някой във форум за изреченията ми... не го правя никакво.. имах нужда да споделя... като не ви е по характера не четете такива теми бе.... за какво изобщо пуснах тема и аз не знам .. лошото е, че тия хора, които го приеха сериозно се броят на пръсти.....а за другите няма какво да кажа.. като не искате - не четете.. никой не ви кара... коментари, които не са по темата пък изобщо не са ми запотрябвали... в момента ми е точно до това някой тука да тръгне да се заяжда

когато осъзнае за държанието си ще тръгне да те гони.. спокойно почти винаги има някакви проблемиии от тоя сорт какво искаш .. Момчета За сегаа малко оо се запри да види какво е без теб .. успокой се и недей да плачеш защото не си заслужава и ти го знаеш
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Despicable95
    когато осъзнае за държанието си ще тръгне да те гони.. спокойно почти винаги има някакви проблемиии от тоя сорт какво искаш .. Момчета За сегаа малко оо се запри да види какво е без теб .. успокой се и недей да плачеш защото не си заслужава и ти го знаеш
    ще опитам..никога до сега не съм плакала толкова.. дори и аз не знам,защо този път ми е толкова тъжно... а точно, защото е разбирал 1 път като му се бях ядосала какво е 1 ден да не му вдигам нито тел нито нищо и точно защото знам какво му беше не искам пак да му е толкова гадно, но май трябва да го направя, за да се осъзнае.. ;( ..

Град
    Не се заяждам, съветвам те. Ама си ревлива... Ако ще и стотната тема да ти е. Такива усмивчици са наоулно излишни, както и многоточието след всеки три думи. Както и да е. Приятно мрънкане, оставям те.
    Пръски мозък се сивеят

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Не се заяждам, съветвам те. Ама си ревлива... Ако ще и стотната тема да ти е. Такива усмивчици са наоулно излишни, както и многоточието след всеки три думи. Както и да е. Приятно мрънкане, оставям те.
    многоточието ми е навик... иначе мерси ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си