- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ;(....
ами и приятеля ми е същия... милион пъти съм му казвала, че това сам да се обижда най-много го мразя... и знам, че го прави от вина..... че сме се скарали или че ме е натъжил ама това да се обижда сам и да се изкарва някакъв идиот ме натъжава още повече.... просто понякога като му стане гадно едва ли не аз съм виновна и това ме натъжава ;( и понякога ми идва е повече.. по едно време си казвах просто сме скарани и не плаках ама това беше за много кратко... ;( .. сега направо все едно не знам какво.. само плача... ;( дано с тоя смс да стане защото иначе не знам.. това 2 дена да не ям нищо скоро не е било ;( .. иначе мерси на всички![]()
![]()
![]()
т.е. да правя хубаво и да се успокоявам с това, а в същия момент някой друг да ми прави гадно.. да си имам успокоениетоПървоначално написано от badsector
.. а и бтв. аз мога.. аз съм от момичетата,който търпят,търпят и изведнъж им става гадно,тъжно и т.н... така че мога да търпя, но всичко си има граници...
;( смс и пак нищо... звъня и нищо ;( .. писна ми ;(
Искрено ти съчувствам, знам за кво иде реч, много е неприятно.Дай му веме,ако е умно момче, ще осъзнае ,че е дреболия.Ако продължава да не ти говори,спри с смс-ите и обажданията,отсвири го и ти и може би ще дотичка!Първоначално написано от FuCKkK13
maDamn
Края на света
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
не ми е много до шеги.....Първоначално написано от xPafx
;( иначе му се обадих и той ми казва през 2 мин чао.. накрая го попитах иска ли да го оставя и той каза да... ;( .. не мога повече... ;( .. лягам си и ще гледам да не мисля ;(
Живот-свиквай! Ебати проблемите...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Оф. Тоя започва да ме дразни вече. Вземи наистина спри да го търсиш. Ебахти и гадта гадна. То бива бива малко да се подържи като настъпена госпожица, но се изсилва жестоко.Първоначално написано от FuCKkK13
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И както казах,грешката е в авторката,твърде много му играе по свирката.Да спре да го търси,ще вземе да осъзнае,че има вероятност да я загуби,тогава ще му дойде акъла.
Като ходиш след него,много ясно че ще ти се качва на главата.
ами това и направих.. след ''да'' затворих.. изкл. си скайп, махнах си фб. и след малко лягам... ;(.. малко ще поплача и все някак ще заспя.. ;( ... знам, че е в мен грешката, но просто не мога.. като знам, че му е гадно не мога да не го потърся....обаче сега вече ми е адски тъжно .. ;( .. ще го оставя той да ме потърси... ;(Първоначално написано от SisiStrange
^^ Ем вече и аз така мисля.
Иначе е нормално да го потърси. Всеки иска да се оправят нещата особено за такива глупави караници.
Но при такова злобно отношение и такова държание толкова дълго време... аз бих се разсърдила.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Абе я спрете да се оплаквате и жалвате,че почвате вече да се срамите.
На' ви нещо и се успокойте най-после.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u6OExSrMphA[/youtube]
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Спри с ;( не го правиш по-драматично! Ама нямате мярка с тия работи! Едно изречение неможешда вържеш без да използваш... ;( Jesus!!!
Пръски мозък се сивеят
хич не ме инт. ... който каквото иска да мисли.. на мен ми трябваше да споделя, за да ми олекне поне малко....а и това е първата тема,която пускам...... иначе мерси на всички.... и в момента ми е се тая какво мисли някой във форум за изреченията ми... не го правя никакво.. имах нужда да споделя... като не ви е по характера не четете такива теми бе.... за какво изобщо пуснах тема и аз не знам.. лошото е, че тия хора, които го приеха сериозно се броят на пръсти.....а за другите няма какво да кажа.. като не искате - не четете.. никой не ви кара... коментари, които не са по темата пък изобщо не са ми запотрябвали... в момента ми е точно до това някой тука да тръгне да се заяжда
![]()
когато осъзнае за държанието си ще тръгне да те гони.. спокойно почти винаги има някакви проблемиии от тоя сорт какво искаш .. МомчетаЗа сегаа малко оо се запри да види какво е без теб .. успокой се и недей да плачеш защото не си заслужава и ти го знаеш
![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
ще опитам..никога до сега не съм плакала толкова.. дори и аз не знам,защо този път ми е толкова тъжно... а точно, защото е разбирал 1 път като му се бях ядосала какво е 1 ден да не му вдигам нито тел нито нищо и точно защото знам какво му беше не искам пак да му е толкова гадно, но май трябва да го направя, за да се осъзнае.. ;( ..Първоначално написано от Despicable95
Не се заяждам, съветвам те. Ама си ревлива... Ако ще и стотната тема да ти е. Такива усмивчици са наоулно излишни, както и многоточието след всеки три думи. Както и да е. Приятно мрънкане, оставям те.
Пръски мозък се сивеят
многоточието ми е навик... иначе мерси ...Първоначално написано от Luidgie