- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозен проблем с приятелката ми
Значи ходим от 3 месеца , а аз по принцип живея в Холандия , а тя е от България. Познаваме се от 1-2 години и имаме приятелски семейства. Нейните и моите родители не искат да се виждаме поради причината , че ако случайно ние се скараме те как щели да се погледнат в очите. Тя живее на 100км от моя град , но аз гледам да съм при нея всяка свободна минута от ваканциите и да не и развалям плановете , тоест аз да ходя при нея. След 10тина дни си заминавам обратно за Холандия , но не искам да е загубя , защото много я обичам. Цяло лято си прекарахме страхотно , но като наближава времето да си ходя към Холандия и тя почна да се държи странно. Като и отивам на гости и като стане време да си тръгвам ми става супер гадно и тя го вижда. И напоследък започна да ми говори разни глупости като : Забрави ме , заслужаваш някоя по добра , аз не заслужавам да страдаш заради мен, обичам те и заради това трябва да те зарежа , да ме намразиш и да не страдаш като си отидеш в Холандия.
Разбирате ли , поради факта ,че ще ми е мъчно за нея тя иска да се разделим , защото ме обича и не иска да ме боли , а не разбира ,че като прави така много повече ме боли...
Моля дайте ми съвет без ненужни коментари.
Последно къде живееш?Първоначално написано от liniat
Какво значение има къде живея, важното е , че ще се виждаме само ваканциите докато не завърша.
..+Първоначално написано от leadyflame
![]()
awerw♥
Хем ви помолих да не пишете безсмислени коментари , а само по темата..
Коментарите са си по темата,ама нещо ме съмняваш.
Защо ли писах тук , като си знаех , че само такива коментари ще има ,а не полезни съвети.
Какви коментари бре младежо, питамете последно от къде си![]()
Оплете се нещо ;D
От Холандия съм , но ваканциите съм си в Пловдив. Ето вече знаете от къде съм , сега да видим дали ще напишете нещо което може да ми помогне.
Нищо не става , човек да не се обърка.. Просто стана объркване с Copy/Paste.
Да бе където е Холандия там е и Германия..близо са стават грешки =D
ами говори с нея.....знаеш ли.. понякога момичетата като говорят така.. точно тогава имат нужда да им казваш обратното.. т.е като ти казва, че не е достатъчно добра за теб.. и кажи, че не е така,а точно обратното, че искаш да си точно с нея и т.н. ...и нея разбирам..доста гадно е, но все пак ти си момчето във връзката и ти трябва да й даваш кураж и да я подкрепяш точно като й е гадно... попитай я дали ще й е по-хубаво ако се разделите.. кажи и, че така или иначе,когато се разделите ще ви е гадно, а това ,че ще сте скъсали ще е още по-гадно ...направи й някакъв подарък от който когато й липсваш да и става хубаво... нещо смешно може би..айде успех..![]()
Момата гледа на нея да не и е гадно, и да се рзделите, като ти вменява,че е нещо недостойно за теб.. сигурно очаква ти да приключиш
Аз постоянно и казвам , че нея обичам не друга , че искам да бъда с нея и тнт. , но тя просто е много объркана и сигурно и трябва време.
Аз на 18 тя на 16.
Ясна работат не и се занимава на момата явно, не е готова за такива отношения.
Аз е познавам и не си прав/а. Тя даже остави старият си приятел за да може да бъде с мен.
Кво ли се занимавам с теб , спри да пишеш моля те..
Питаш, хората ти отговарят. Като мислиш, че не сме прави защо не се оправяш сам ? И по темата, връзка от разстояние и при тези обстоятелства = провал. И няма да пиша повече коментари в темата ти, спокойно.![]()