.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Благодаря ти FuCKkK13 само ти ми помогна . Ако може някои модератор да заключи или изтрие темата.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Труден момент и за 2-ма ви...мисля, че ти си този, който трябва да поема нещата в ръце...утешавай я, окуражавай я, трябва и тя да се стегне малко, поговори с нея !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от liniat
    Защо ли писах тук , като си знаех , че само такива коментари ще има ,а не полезни съвети.
    Връзките от разстояние са си трудна работа и не са за всеки. Тебе би ли те устройвало да обичаш едно момиче (както е в случая) ,но поради хилядите километри,които ви разделят не можете да сте заедно. А сте задължени само да си поддържате връзката чрез скайп / фейсбук / телефон. Според мен не. Явно момичето е осъзнало това и затова се държи странно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от liniat
    Кво ли се занимавам с теб , спри да пишеш моля те..
    Права е.Не може да й се има много доверие-"зрязала е стария си приятел заради теб".Кое те кара да мислиш,че не може и теб да зареже,заради някоя нова любов?

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Да бе където е Холандия там е и Германия..близо са стават грешки =D
    Нормално, те даже и граница нямат вече. Само по една пътна табелка, да знаеш все пак, че си в друга държава.
    А тая мома, явно вече видяла, че и други момченца има на тоя свят и иска да си играе с тях. Или поне с част от тях. Или с някои техни части...

Нещо ме съмняваш нали ХОЛАНДИЯ, а сега и ГЕРМАНИЯ, нещо взе да се оплиташ май?

Супер фен Аватара на Me4encety
    Поговорете и решете проблема си.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

това да има6 приятелка и да не си до нея е едно от най-гадните не6та които моге6 да направи6. първона4алните ви чувства са на много ама много ниско ниво и това не зависи от самите хора, просто винаги е така. а за да заоби4ас някого и да иска6 да има6 об6то бъде6те заедно трябва да се променя6 заедно с него . хората се променят непрекъснато и като не сте заедно не си давате повода да се опознавате докато растете и се променяте. това съм го изживявал и съм преодолявал много пре4ки свързани с това да да запазим връзката си от разтояние. и аз не живея в България, и наистина се влушаи в това което 6те ти кажа. ако иска6 да сте зедно трябва да сте един до друг. затова или виж дали ти 6те се върне6 в бг или тя да идва при теб, но на ва6те години това е по4ти невъзможно!

п.с. регистрирах се само за да ти пи6а!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си