- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Speaking Practice
ЗдравейтеИма ли такива, които искат да си гоеорим на английски по скайп? Ако има, нека пишат и ще сии обменяме скайповете
![]()
"Those who speak know nothing.
And those who fear are lost." Sting
“Every saint has a past and every sinner has a future.” Oscar Wilde
Да, но след вторник.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Навита съм, ако искаш пиши на лично.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Може да си направим един конферентен. Ще си обсъждаме музика, краваи и банахови пространства.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аре блъди Фъ организира манджата.
Навит съм, ама след понеделник/вторник чак ще мога..![]()
Драсни скайпа си на лично на блъди.
Охоо, аз ако знаех, че ще има толкова навити отдавна щях да съм се възползвал ... Може и мене да ме броите, на 9-ти имам TOEFL, така че ще ми е от полза, т'ва ми е най-гадният компонент. Ако е останало някакво място, де, така като гледам има доста желаещи.
Иначе не очаквайте някакви подвизи от мене, на бг устата ми знае много, ама на англ. говоренето мъчно, мъчно ...
Ако писнат 50 доброволци, накрая ще се отвори чат с 4 (може би и аз няма да съм в тва число, хахаха). Пишете ЛС на bloodyF. Яжтем магданоз!
То веднъж почне ли се да се говори на английски се свиква. Аз последните 3 седмици си говорех само на английски, защото нямах друг избор и не ми беше никакъв проблем, разбирах се с всички, говорех си както си говоря на бг почти, даже почнах да мисля на АЕ. Но дойда ли си в бг и край. Така че зависи изцяло от средата и на първия ден ще се пригодиш да си си на английски без да се замисляш преди всяко изречение "Ама времето това ли трябва да е?" "Ама на тази дума къде ѝ беше ударението?" и прочие.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
И аз искам :Д ! ... SKYPE: gorgia6
На мен не ми излиза, сигурно, защото не сме се засекли на линия : ) ...
Може да пратиш твоя на ЛС да пробвам и аз ; )
manowar__girl съм аз..
"Those who speak know nothing.
And those who fear are lost." Sting
“Every saint has a past and every sinner has a future.” Oscar Wilde
Moже и на мене да пишете