- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва да съм с него .. за да имам приятели !!
- значи , уж " гаджето ми " почна се забива с най добрата ми приятелка .. която ми е като сестра !! .. Той твърди че не е така .. обаче по всичко си личи .. а ето и самият проблем :
- Опитах се някак си да му намекна че не искам да съм с него и той почна със заплахите !! .. и винаги настройва всички против мен !! .. не знам какво да правя .. поля ви за някаква помощ или съвети !! .. и ако обичате без злобарски коментари : ) )
смелите си имат всиичко !! <3
Абе я го зарязвай тоя боклук .... ще заплашва, ще се сваля с най-добрата ти фр. от де на къде ... Казваш му край и толкос. Такъв не ти трябва, шута в задника и през вратата![]()
Ако си естествена и не се опитваш да се доказваш на хората, те няма да се поддават на "настройване". Много ме съмнява гаджето ти да повлияе на някой, ако се разделите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Само не разбирам защо трябва да си някой агресор за да имаш приятели.
Като се забива с други и те заплашва - кажи му 'майната ти' и го разкарай.Бас държа че няма с пръст да те пипне,защото е страхливец.А каква е тая твоя сестра,дето се оставя да бъде забивана от такива индивиди и не го нарита и разкара?
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ммм, съгласна съм. Просто си попаднала на хора, 'дето хал хабер си нямат какво значат думите "приятелство", "любов" и "връзка".Първоначално написано от Verminaard
Слабите хора си играят със заплахи.Страх,страх,....
По-добре го зарежи,а това дали ще останеш без приятели не зависи от него.Пак ти казвам-заплашва те,защото го е страх да не го зарежеш.Но то това си е неизбежно.Действай,нямаш нужда от хора,заплашващи те.
Зарежи го. Аз също съм на мнение,че няма да дръзне да ти направи нещо. А ако тези са ти истински приятели - няма да разрешат някой да ги настрои против тебе.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Я му тегли една майна.Божке,божке.
Брях,брях
Ако тя ти е истинска приятелка, "заплахите" му са въздух под налягане. Не може да я накара насила да се забие с него.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Теб да не те е страх от някъф пикльо. Тегли му майната и си продължи живота. Това не значи, че като се разделяш с него, че се разделяш и с приятелката си /ако я наричаш такава/
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Въпросът е какво правиш още с него?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хаха, вчерашен пикльо!Без да му мислиш повече, зарязвай го.
Be my wicked lover, but don't be my friend.
Заплахите са последен, отчаян опит .. жалка работа .. махай го тоя и изобщо да ти минава през .........![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мерси на всичкии <33 : ))
смелите си имат всиичко !! <3
тегли му майните и му кажи си е*е майката щото е супер ... ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО НА ВСИЧКИ ЗА ИЗРАЗА ... обаче имах подобен случай и след време не последва никак добре![]()
Няма да видиш по точно мнение!Първоначално написано от Verminaard
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Колко безхарактерни жени има. Направо ме е срам да се нарека жена. Да ти имах проблема и мозъка на кукувица. Добър живот щеше да е...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Първоначално написано от Zarity
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Когато сте заедно с много хора, му кажи, че е гей и че знаеш как се самозадоволява анално с вибратора на майка си и не искаш повече да го виждаш. Но трябва всички да го чуят хубаво това нещо.
Тегли му майните на тоя мухльо![]()
Нямаше логика,беше любов.