- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много заблудена
Здравейте : ) Значи аз съм момиче на 14 и съм от София. На скоро се вманячих по едно момче .. тъпото е, че той е с 7-8 години по голям и съм го виждала само по телевизията (т.е. той е звезда) .. След няколко дни отидох на море и там постоянно мислех за него.. Втория ден се преместихме в отсрещния хотел. Там имаше 1 сервитьор, който от пръв поглед ми стана симпатичен.. На вечеря разбрах, че той ще ни обслужва.. Държеше се просто невероятно.. Много мил, приятен и най-вече забавен.. На третата вечер ни каза че от другия ден е почивка и си тръгва (той не е от някакъв град не разбрах точно кой). Когато наще ги нямаше аз го питах дали има фейсбук и той ми го даде.. Седнах на лаптопа и го намерих.. Чак на следващия ден (днес) разбрах, че трябва да го опозная (не мога точно да кажа, че съм влюбена, но наистина го харесах).. Лошото е, че той е с 8 години по-голям от мен.. Сега се чувствам наистина ужасно, че го изпуснах.. Знам, че е абсурдно, но немога да го осъзная... Моля ви кажете ми какво да правя. Чувствам се наистина гадно..
П.С. Моля ви не пишете отговори от рода на "осъзнай се" или "занимавай се с нещо по-сериозно" повярвайте ми - опитах!
Извинявам се, ако не съм разбрала правилно, но какво общо имаше момчето от телевизията с момчето от хотела???![]()
По темата: скоро ще го забравиш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Сега за кой конкретно страдаш?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Гледай за хора около твоята възраст беНе да си на 14 и да мислиш за някакви 22-годишни.
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
наборите изтъпяват все повече и повече![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Пък и едва ли е любов за 1-2 дни..Още не го познаваш дори.Първоначално написано от PricelessG
"Страдам" за момчето от хотела.. А общото е, че и двамата са голями за мен.. И не знам какво ми става...
ГолЕми се пише с Е.С времето ще ти мине.Първоначално написано от karsy
И в коя известна личност си влюбена?![]()
Skinhead, skinhead, running through the night,
Making lots of trouble, starting lots of fights!
Skinhead, skinhead, getting really pissed...
Skinhead, skinhead, tatted on my wrist!
Ще ти мине. Не го познаваш - така,че надали си чак толкова "влюбена" в него,че да страдаш. За първия няма да коментирам - просто невъзможна любов си е.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това няма значение![]()
Хормоните ти бушуват, тва е. Нормално е да въздишаш по подобни индивиди, понеже ти изглеждат в пъти по-мъжествени от връстниците ти, отговорни, интелигентни... После порастваш и разбираш, че си живяла в заблуда.![]()
Нормално е батковците да и харесват повече, от момченцата с девствените мустачки![]()
щом така лесно си ги набелязваш,просто се съсредоточи следващия да малко по-близко до годинките ти![]()
прочети си заглавието пак и ще разбереш отговора![]()
awerw♥
Може би това:харесала е първо звездата,после сервитьора,а накрая се е объркала.КОЛЕБАЕ СЕ КОЙ ДА ИЗБЕРЕ.Първоначално написано от fenkaaa
Да много си заблудена. Мога да ти обясня, колко си тъпа и колко безсмислена е тая простотия, но това е като да обясняваш на брокула че не е зелка.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Охоо лолиткаПравилно си се насочила - по-добре ще те изклати някой опитен батко.
Само не схванах какво общо имат момчето от телевизията и сервитьора? А по темата- това е просто увлечение и ще ти мине бързо.![]()
Аз се занимавам с момче 5 години по голямо от мен и даже съм пускала теми за него и всички казват, че е прекалено голям за мен и аз от една страна го мисля.. а не мога да си представя да е с 7 или 8 години.. та хората на тази възраст вече се женят...!!..
изводът е да спреш да се вманиачаваш по когото и да било.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ми като сте 14- пикли, големи ще са.Първоначално написано от lekksy97
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "