Здравейте : ) Значи аз съм момиче на 14 и съм от София. На скоро се вманячих по едно момче .. тъпото е, че той е с 7-8 години по голям и съм го виждала само по телевизията (т.е. той е звезда) .. След няколко дни отидох на море и там постоянно мислех за него.. Втория ден се преместихме в отсрещния хотел. Там имаше 1 сервитьор, който от пръв поглед ми стана симпатичен.. На вечеря разбрах, че той ще ни обслужва.. Държеше се просто невероятно.. Много мил, приятен и най-вече забавен.. На третата вечер ни каза че от другия ден е почивка и си тръгва (той не е от някакъв град не разбрах точно кой). Когато наще ги нямаше аз го питах дали има фейсбук и той ми го даде.. Седнах на лаптопа и го намерих.. Чак на следващия ден (днес) разбрах, че трябва да го опозная (не мога точно да кажа, че съм влюбена, но наистина го харесах).. Лошото е, че той е с 8 години по-голям от мен.. Сега се чувствам наистина ужасно, че го изпуснах.. Знам, че е абсурдно, но немога да го осъзная... Моля ви кажете ми какво да правя. Чувствам се наистина гадно..

П.С. Моля ви не пишете отговори от рода на "осъзнай се" или "занимавай се с нещо по-сериозно" повярвайте ми - опитах!