.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Страх от самотата

Добър вечер на всички готини хора в този форум. : ) Знам,че има 10000000 такива теми ,но реших ,че просто ще пиша...чувствали ли сте се така,че всеки ден е едно еднообразие и няма какво да се промени,че нищо не е на ваша страна,че всичко ще си остане така и няма да се промени към по-добро..?? Чувствали ли сте страх от самотата...да си нямате никого,да чувствате ,че дори и най-добрият ви приятел,човекът,който чувствате като брат или сестра не се интересува от вас,а вижда само себе си?? Така се чувствам аз и не искам нищо от вас : ) просто исках да споделя,моля запазете обидните коментари за себе си

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Град
    Пловдив
    Не.
    Аз съм оптимист
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Супер фен Аватара на elysunny
    готино заглавие

Мега фен Аватара на Chacho
    Май искаш нещо от мен
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на xoxi

Re: --------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от DeAngelle
    чувствали ли сте се така,че всеки ден е едно еднообразие и няма какво да се промени,че нищо не е на ваша страна,че всичко ще си остане така и няма да се промени към по-добро..??
    Да.

Чувствали ли сте страх от самотата...да си нямате никого,да чувствате ,че дори и най-добрият ви приятел,човекът,който чувствате като брат или сестра не се интересува от вас,а вижда само себе си??
    Не.
    И спря да се върти за миг земята..

Да,ама отминава.И на теб ще ти мине.Вероятно утре.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Преди се чувствах така,но сега мога и сама да се справям и нямам нужда от никого и ако всички ми обърнат гръб,няма да ми е проблем...Дано все пак да не се случи,все пак е по-добре да има на кого да разчиташ (:

Мега фен Аватара на fenkaaa

Re: --------------------------------------------------------

[quote="xoxi"]
    чувствали ли сте се така,че всеки ден е едно еднообразие и няма какво да се промени,че нищо не е на ваша страна,че всичко ще си остане така и няма да се промени към по-добро..??
    Точно така се чувствам в момента

Мега фен Аватара на Hilary_
    взе ми думите от устата ..

welcome to my life ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На всеки му се случва да се чувства по този начин. Просто минаваш през такъв период. Гледай само да не се затвориш в себе си.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Чувствала съм страх от самотата, т'ва е едно от най-ужасните неща на света. И на най-големия си враг не бих пожелала да го изпита.

Другите чувства, които описа, също не са ми чужди. НО! винаги след тях съм осъзнавала, че се филмирам и сама си го причинявам. Друг е въпросът, че понякога тея състояния ги приемам като наказания, защото съм била гадна, егоистична, злобна, неблагодарна и живееща в миналото, примерно.
    Решението е да почнеш да мислиш позитивно. Ако успееш веднъж, ще свикнеш и ще се радваш на живота без депресивни състояния. Просто започни да цениш хората около теб и това, което са направили и правят за теб. Другата малка тайна е, че трябва да даваш от себе си.
    И все пак, ако ги нямаше тея моменти на нещастие, нямаше да усещаш, когато си щастлива, така че се радвай и на тях.

Колкото до еднообразието, което описа...направи това, което зависи от теб, че да промениш нещата. Виж резултатите и разбери дали действаш по правилния начин.
    Успех и не се филмирай излишно. Животът е твърде кратък, за да го пилееш в гадни мисли.

Ако ревеш на залеза няма да видиш звездите.
    Нещо подобно беше

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,чувствала съм се така и понякога продължавам.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    И на теб ще ти мине.Вероятно утре.
    като се наспиш осъзнаваш, че само се тормозиш с глупости.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    деебее.. много оптимисти тука btw. аз съм реалист.
    awerw

Супер фен Аватара на badsector
    Глупаците се кефят на новото и яркото, мъдреците се възхищават на обикновеното.

И аз съм чуствала тези неща и даже и сега някои ги чувствам, но винаги си казвам, че всичко ще си дойде по мястото..

С това мислене, единственото което ще получиш е още от описаното.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си