.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: ...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ех,този фейсбук..

Супер фен Аватара на Me4encety
    Може да не са ви познали ? Може да не искат да се занимават с вас ? Защо не им пишете и не си уговорите среща някъде ? То и на мен някой да ми изкочи и да ми каже "здрасти аз съм от фейсбук" и аз ще му обърна гръб.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    То и на мен някой да ми изкочи и да ми каже "здрасти аз съм от фейсбук" и аз ще му обърна гръб.
    Амин за това,колежке.Освен това аз бих се и спукал от смях,докъто госпожица шитбук се черви като домат на средата н улицата/плажа/тротоара и прочее.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Може да не са ви познали ? Може да не искат да се занимават с вас ? Защо не им пишете и не си уговорите среща някъде ? То и на мен някой да ми изкочи и да ми каже "здрасти аз съм от фейсбук" и аз ще му обърна гръб.
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    И на мен ако ми кажеш аз съм оная от едикой си град и аз така ще ти обърна гръб....

... не се занимавай с глупости , бе момиче? в к'ви филми сте се вкарали ? к'во мислите , че може да стане? какво?писали сте си 5 пъти и само вас ви чакат ,да им се появите в живота. (извинявай ако звуча грубо , ама много се дразня на момичета , които си губят времето )

Голям фен Аватара на ScarlettS
    На мен това ми се е случвало веднъж си седя в мола и някакво момче идва при мен, знаеше ми името и пита дали това съм аз и аз само стоя и гледам и той - ами аз те познавам от фейсбук и после се запознахме де ама в първия момент доста се учудих.

Супер фен Аватара на leadyflame
    -Ей сексита айде в най-близкото закрито местенце да ви обслужим с приятелката.
    100 про!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ако не сте лицеприятни е съвсем нормално
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Напълно ли си сигурна, че са те във фейса. Пък и как ще ги намерите ей тъй без да знаете дори как се казват ?? Нещо не ми се върза.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И да са ви познали, и да не са ви познали, ако ги бяхте изкефили, 100% нямаше да ви обърнат гръб. Явно просто не им се занимва с вас, не ви харесват...какво си блъскате главите какво е трябвало да направите, защо така, защо иначе...

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    И да са ви познали, и да не са ви познали, ако ги бяхте изкефили, 100% нямаше да ви обърнат гръб. Явно просто не им се занимва с вас, не ви харесват...какво си блъскате главите какво е трябвало да направите, защо така, защо иначе...
    изсъхнала работа...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    изсъхнала работа...
    даа....

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    изсъхнала работа...
    даа....

след 20 дена в софия може да забъркаме нещо

Едва ли сте единствените, които са действали по тоя начин спрямо тях. Сигурно получават ужасно много внимание от страна на момичетата и не им е особено интересно.
    Освен това сте се били пренавили да се запознаете с тях. По-добре да се бяхте уговорили по фейса да се видите преди т'ва, а не, ей така, от нищото да ги пресрещате.
    Пък и ако бяха възпитани момчета, щяха да кажат нещо, не да се правят на недостъпни и вървежни. В крайна сметка нямаше да умрат, ако си бяха подали кирливите ръце и си бяха казали имената, нали?
    Тааа, поне сте видяли какви хора са, ако не друго.

Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето
    Ако те са на по двадесет и кусур години, а вие на по 12-16 не виждам защо да ви обърнат внимание. Ще изглежда, като лапешка шегичка към тях отстрани.
    А може и да се е провел следният диалог:
    -Тия бяха пиклите от фейсбука, нали?
    -Ебем ли ги... Дали ше ни пуснат?
    -Абе, малки са не ми се верва.
    -Има едни по-уборотни пички, аре да се трошим от тук да ходим да ебем.
    -Аре.
    Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BohemianRhapsody
    Ако те са на по двадесет и кусур години, а вие на по 12-16 не виждам защо да ви обърнат внимание. Ще изглежда, като лапешка шегичка към тях отстрани.
    А може и да се е провел следният диалог:
    -Тия бяха пиклите от фейсбука, нали?
    -е*** ли ги... Дали ше ни пуснат?
    -Абе, малки са не ми се верва.
    -Има едни по-уборотни П*Ч*И, аре да се трошим от тук да ходим да е***.
    -Аре.
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Предупредихте ли ги за това или на своя глава просто отидохте при тях?
    Може да не искат да имат нищо общо с вас..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Пловдив
    Абе да ти кажа, ако съм момче и ме заговори момиче (момиченце), което не е мой тип и НЕ харесвам външно иии аз бих реагирал така. Ще се обърна да ми поогледа задния номер и ще си ходя
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Ех,този фейсбук..
    Бих добавила и "ох,тези спасители".През летния сезон зачестват темите като тази.

Престанете да се излагате и си намерете други момчета. И спрете с този Фейсбук!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Едва ли сте единствените, които са действали по тоя начин спрямо тях. Сигурно получават ужасно много внимание от страна на момичетата и не им е особено интересно.
    Освен това сте се били пренавили да се запознаете с тях. По-добре да се бяхте уговорили по фейса да се видите преди т'ва, а не, ей така, от нищото да ги пресрещате.
    Пък и ако бяха възпитани момчета, щяха да кажат нещо, не да се правят на недостъпни и вървежни. В крайна сметка нямаше да умрат, ако си бяха подали кирливите ръце и си бяха казали имената, нали?
    Тааа, поне сте видяли какви хора са, ако не друго.
    Blagodarq za razbiraneto .. v kraina smetka vsi4ki sme hora i takiva postupki kato tehnite za glupavi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си