.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Проблем! NEW!

Искам да каже, че аз съм стиснат. Не мога да се докажа пред едно момиче, дори. Има едно момиче, което ме харесва. Знае моя харектер и ми кажа, че съм от онези малкото момчета, които не знаят как да бъдат отворени.
    НЕ мога да го обясня. Ако може да ми помогнете. Как да покажа на едно момиче какъв съм? Проблема ми е, че аз не съм единствения на света и има много по яки от мене и не могат да ме забеляжат.

Ако нещо ви помогне тази враза:
    Една жена може много лесно да бъде омагьосана, но малkо знаят kаk . .
    Ще съм ви много благодарен.

Супер фен Аватара на elysunny
    обърках се

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Според мен ако станеш надут и нахакан ще се слееш с останалите и няма да бъдеш различния. Ако момичето, което искаш да впечатлиш те харесва, няма да иска да се променяш. Не се смесвай с тълпата мускулести, надути идиотчета. В повечето случаи са като мъжки курвички. Просто се отпусни и казвай каквото ти е на сърцето.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Нали е разбрала какъв си.. нещо не схванах

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Доколкото разбирам,проблемът ти е,че си доста затворен в себе си и не можеш да се разкриеш пред хората(или пред момичето,което те харесва.)Ясно е,че проблемът е в теб самия и никой не може да ти помогне,освен собственото ти желание и воля да се промениш.Очевидно с комплексарски изрази като "аз не съм единствения на света и има много по яки от мене и не могат да ме забеляжат".Банално,но истината е,че трябва да повярваш в себе си и постепенно да започнеш да се разкриваш пред хората,които държат на теб,като например да говориш по-открито за себе си,за това,което харесваш,което те вълнува и постепенно,намирайки своето подходящо обкръжение,да станеш по-комуникативен.Процесът е постепенен,но ясно е,че трябва все отнякъде да се започне.Фактът,че има момиче,което те харесва,ясно показва,че явно е намерила нещо в теб самия или в характера ти,което я е привлякло и пред всички останали "по-яки" тя е избрала теб.Това е добър знак и би ти дало старт в процеса на самоопознаване и затвърждаване в обществото.Желая ти успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ох,нищо не схванах. Някой да ми обясни за какво иде реч ?
    Но май,май проблема е в самочувствието ти ,което те кара да се затвориш в себе си ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Я пак ?
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    cool story bro
    Always wanna play but never wanna loose

Супер фен Аватара на 4o4ina
    К'во?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не трябва да се доказваш пред този или онзи.Бъди такъв,какъвто си,който трябва ще те оцени.

Казах ви не мога да ви обясня.
    Това момиче го забравете, то вече е минало. Исках да кажа с него, че то вече е разбрало, какъв съм.
    Давам пример: Тази година ходих на море. И имаше няколко момичета в хотела. Аз си харесах едно, но забелязах, че то не обръща никакво внимание на мене. Стояхме до 12 часа играхме карти в лоби бара. Та така искам да кажа, че вече се познавахме. След някъде 3 дена. Аниматора на холета, който ми стана голям приятел, ми кажа, че знаел една игра, в която ни трябват около над 7 човека ( българи). Събрахме се там с това момиче, аз систра ми, няколко деца и още едно момиче. Стояхме играхме и си обсъждахме. След като свършихме играта, тръгнахме към лобито. Седнах аз, това другото момиче (което него познавах все още) и един приятел ( момче, забравих да го добавя и него горе) на едно диванче. Главно разговора се носеше с мене и нея ( тя ме питаше аз я питах и т.н.).
    На морето аз и тоя приятел бяхме само момчетата на една и съща възраст, но той беше малко сдухан. Ако имаше други момчета, нямаше да бъда така лесно забелязан.

Проблема ми е, че тука в града е пълно с много по яки момчета и момичетата не могат да ме забеляжат. Запознаството няма да е така лесно като на морето, защото аз бях единствената добра компания в хотела.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Пак тези с ниското самочувствие.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    и аз нищо не разбрах, но сигорно е както каза fenkaaa . ;/
    awerw

Супер фен Аватара на LeprikonA
    опит на 10годишен за изразяване - личи си, защото не разбрах и грам.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Re: Проблем! NEW!

Цитирай Първоначално написано от borislav4491
    Знае моя харектер и ми кажа, че съм от онези малкото момчета, които не знаят как да бъдат отворени.
    НЕ мога да го обясня. Ако може да ми помогнете.
    Това звучи колкото странно толкова и плашещо
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Правопис

Какъв беше въпросът..?

Супер фен Аватара на Me4encety
    Ахам мисля,че схванах.Драги съфорумници иде реч за това,че той е различен т.е. не е като останалите момчета (надути,мусколести,отворен ,разбирачи,женкари),ае едно от малкото съкровища които са останали.АКо не си твърде сдухан всичко е наред.Мда момчетата може да ти се подиграват чат-пат,да те дразнят,ама не се притеснявай скоро ще стане обратното.По някое време ако ти писне - понабий някой за да разберат,че не си няк'ъв гей и толкова.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Ахам мисля,че схванах.Драги съфорумници иде реч за това,че той е различен т.е. не е като останалите момчета (надути,мусколести,отворен ,разбирачи,женкари),ае едно от малкото съкровища които са останали.АКо не си твърде сдухан всичко е наред.Мда момчетата може да ти се подиграват чат-пат,да те дразнят,ама не се притеснявай скоро ще стане обратното.По някое време ако ти писне - понабий някой за да разберат,че не си няк'ъв гей и толкова.
    ЕДИН СВЕСТЕН ЧОВЕК!!
    И НЕ СЪМ НА 10
    МОЖЕ ДА ЗАТВОРИТЕ ТЕМАТА!!!!!

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    стегни се бе бате.... поне го напиши смислено и правилно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си