Доколкото разбирам,проблемът ти е,че си доста затворен в себе си и не можеш да се разкриеш пред хората(или пред момичето,което те харесва.)Ясно е,че проблемът е в теб самия и никой не може да ти помогне,освен собственото ти желание и воля да се промениш.Очевидно с комплексарски изрази като "аз не съм единствения на света и има много по яки от мене и не могат да ме забеляжат".Банално,но истината е,че трябва да повярваш в себе си и постепенно да започнеш да се разкриваш пред хората,които държат на теб,като например да говориш по-открито за себе си,за това,което харесваш,което те вълнува и постепенно,намирайки своето подходящо обкръжение,да станеш по-комуникативен.Процесът е постепенен,но ясно е,че трябва все отнякъде да се започне.Фактът,че има момиче,което те харесва,ясно показва,че явно е намерила нещо в теб самия или в характера ти,което я е привлякло и пред всички останали "по-яки" тя е избрала теб.Това е добър знак и би ти дало старт в процеса на самоопознаване и затвърждаване в обществото.Желая ти успех!