Казах ви не мога да ви обясня.
Това момиче го забравете, то вече е минало. Исках да кажа с него, че то вече е разбрало, какъв съм.
Давам пример: Тази година ходих на море. И имаше няколко момичета в хотела. Аз си харесах едно, но забелязах, че то не обръща никакво внимание на мене. Стояхме до 12 часа играхме карти в лоби бара. Та така искам да кажа, че вече се познавахме. След някъде 3 дена. Аниматора на холета, който ми стана голям приятел, ми кажа, че знаел една игра, в която ни трябват около над 7 човека ( българи). Събрахме се там с това момиче, аз систра ми, няколко деца и още едно момиче. Стояхме играхме и си обсъждахме. След като свършихме играта, тръгнахме към лобито. Седнах аз, това другото момиче (което него познавах все още) и един приятел ( момче, забравих да го добавя и него горе) на едно диванче. Главно разговора се носеше с мене и нея ( тя ме питаше аз я питах и т.н.).
На морето аз и тоя приятел бяхме само момчетата на една и съща възраст, но той беше малко сдухан. Ако имаше други момчета, нямаше да бъда така лесно забелязан.
Проблема ми е, че тука в града е пълно с много по яки момчета и момичетата не могат да ме забеляжат. Запознаството няма да е така лесно като на морето, защото аз бях единствената добра компания в хотела.