- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за рожден ден на луд фен на ЦСКА.
Наближава рождения ден на приятеля ми и искам да му взема нещо на ЦСКА,обаче не искам да са блузки,защото има около 20тина на цсканякакви преложения ?
![]()
This!Първоначално написано от cranberry696
ПИТАМ СЕРИОЗНО?!
Не че нещо, ама прасенцето поне е сладко![]()
Иначе се сещам само за:
Цък и Цък
Има ги в повечето магазини за сувенири, а ако си от Пловдив виж в "магията на подаръците"Иначе идеален подарък за момче мисля че е магическата чаша
![]()
Магическа чаша
Женско съм! Пикая клекнала...
Можеш да му купиш последния шал на ЦСКА...ама не от фен шоп, а да се свържеш с момчетата, които ги продават и да поръчаш. Цената на шала е 19.48лв... И е много готина зебра...
Успех
И КЗЛ!
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
АКо има 100 кинта за това http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4108569_n.jpg не ми гледай грозния лак ,телефона е важен,като ми го купиха еше 230 ,сега е около 100.Не е евтин подарък,но пък е готинко! Иначе можеш ли да вземеш билети за някой мач примерно дербито ЦСКА-Левски или някак колаж да направиш . Много идеи ми идват.
maDamn
Това определено е добро. Подкрепям идеята.Първоначално написано от granger
И телефона го има.. PLS давайте идейки каквито ви хрумнат..за цената може и да е до 200 лв.
![]()
На мен затова ми е излючително трудно,защото той има всичко..Шалове,телефон на цска,блузки и сякакви дреболии.. а искам да му взема на цска нещо,защото от това най-много ще се зарадва.![]()
Защо е нужно да е нещо свързано с ЦСКА? Други интереси няма ли?
Иначе щом всичко има нищо не ти остава освен на мач да го заведеш.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Говедата турски кви майтапи си праат хахахахаПървоначално написано от cranberry696
защо ти не се облечеш от горе до долу в червено и с тениска и шал на отбора и не го изненадаш и не извъртиш подаръка в друга насока - изненада някаква или нещо засягащо И друг негов интерес.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Билети за дербито ЦСКА-Левски идете заедно! Примерно...
maDamn
+1Първоначално написано от LeprikonA
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Какво лошо е направил човека, та да му подарява тениска на Левски ? Ако на мен ми подари тениска или какъвто и да е атрибут на Левски, веднага я гоня и прекъсвам връката си с нея. Абе въобще, давате все някакви такива предложения, по-способни да разделят или скарат хората, отколкото да донесат приятни емоции.Първоначално написано от gruhhhh
то като ти е толкоз акълът...Ако на мен ми подари тениска или какъвто и да е атрибут на Левски, веднага я гоня и прекъсвам връката си с нея.
Все едно твоето гадже да изрита кучето ти през вратата/терасата/прозореца/колата и т.н. Обзалагам се, че дори може да му се случи нещо по-лошо.Първоначално написано от PinkPan7her
И недей да казваш, че това няма как да стане - просто хипотетично казвам "ако" стане.
Кучето ми е живо същество, което с нищо не го е заслужило.
Обаче представи си да ти подарят шал на Левски, омг!
Сериозно. Сравняваш шал на друг отбор с убиването на домашния ми любимец?
Това не е просто шал на друг отбор. Не е като да си от Литекс, а да ти подарят шал на Лудогорец. Тук има огромна разлика. Освен това не става въпрос за някакъв шал, а за цяла тениска на вековен противник.Първоначално написано от PinkPan7her
Неслучайно написах - хипотетично "ако" стане. Ти веднага ми казваш, че не го е заслужило. Аз не казвам непременно да го убие - казах ако случайно го изхвърли през вратата/терасата/колата и т.н. какво ти би направила с него (с приятелят ти) когато установиш липсата на кучето. Затова ако ще опонираш, дай конкретен отговор - поставяме нещата пред свършен факт, кучето вече го няма (живо е, ама някъде се е изгубило, спокойно! то е добре, но съществува и вариант да не го откриеш повече) какво ще направиш с приятелят ти ?
Напоследък стана сууупер модерно да се взимат твърде насериозно почитанията към отборите.
Ок,от Левски/ЦСКА си,ама поне не го набутвай на хората в очите.
Същото е ис музикалните предпочитания.
По темата:
Ако си от София,иди до фенския магазин в Борисовата градина.
Иначе можеш да му намериш няква видео касета или нещо такова по-старо,което рядко се намира примерно с някъв стар мач или някви пак такива "антични" работи,знам ли.
даПървоначално написано от gruhhhh
и му кажи "е крайно време е да се осъзнаеш"
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Защо не направиш същото със себе си?Първоначално написано от LambOfGod
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
ако имате някви идеи ги кажете ,а не ми давайте малоумните си предложения за блузите на левски......