- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да се запозная с него
хеи здравейте на ввасс разчиитамм кажете мии как да се запозная с едно момчее предд моя блок има една хубава градинкаа ии той идваа за да се вижда с някакво момче от моя блок ии секи ден го виждам ако се разминем се ме заглеждаа някакк си само като го видяя голяма тръпка а и искам да опитамм да се запозная с него ако станее стане ако не ма*ната му просто имам нужда да опитам ако знаете някакви начини кажете моля ви![]()
![]()
![]()
![]()
-Начинът с карфиците
-Начинът с 4-те приятелки
-Вечерният начин
-Начинът на котката
вълнува ли те някой конкретно?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нямате ли общи познати ? А какво ще ти пречи просто да го заговориш ? Няма да те изяде момчето,я.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ей комшо няма ли да ме запознаеш с готиния си приятел![]()
Намери го във фб и виж за общи приятели.![]()
шегувам се...до някъде.
Както казаха, няма да те изяде момчето. Ако ти е толкова притеснено гледай няколко дена преди тфа да си засичате погледите..усмихвай му се,когато видиш,че те гледа.. и после може да седнеш на някоя съседна пейка уж да си оправиш чантата нещо и ще се заприказвате нещо... бъди изобретателна и карай смело.![]()
успех.
Ако пушиш, му поискай запалка/цигара/кибрит/лула/пура/ОЦБ и пр.
Ако имаш куче, го разхождай в градинката, докато той е там. Ако кучето се завре при него по някаква случайност, извини се, направи се на три и половина и се представи.
Уговори си среща с приятелка в градинката, ама гледай той да е там.
Отиди 15 минути по-рано и кеси на люлките, докато чакаш. Ако си засечете погледите, усмихни му се. Всякакви варианти има, само не се пренавивай и не го приемай за няк'во божество, пред което, едва ли не, трябва да се прекланяш. Успех.
Еми щом често седи в тая градинка на неговата пейка (ако има такава) ии не знам може да те заговори. Абе глупости. Просто седни до него и му кажи "Съседе, к'во става?"![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Отиди при съседа ти и го заговори нещо. Опитай да направиш впечатление на момчето така, че да му грабнеш интереса. Недей ти да гониш, никога!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ама го казваш това на готиния приятел.Първоначално написано от annonimnna
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Просто го заговори, няма нищо страшно или срамно в това. Може да вземеш някоя идея от тези статии:
Как да привлечеш вниманието му
Как да започнем разговор
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Метни тухла по него и го заговори, като я отлепяш от скалпа му.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Първоначално написано от leadyflame
![]()
+1
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
начина с карфиците ме вълнува менПървоначално написано от Chacho
![]()
Отиваш и му казваш:
-Падам си по тънки, боцкащи и с червени главички.
И вадиш една карфица.
PS: Доста съм оригинален за 2:00АМ
PS2: ^Tова не е ирония.
dawaii ot wsi4ko po malko xax ;dПървоначално написано от Chacho