------------- ...
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Какви съвети да имаме?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Съвети за?Как да постъпиш,как да го потърсиш?Опитай се да се свържеш с него по някакъв начин и поговорете,разберете се да излезете заедно.Не знам какво друго можеш да направиш.Успех!
В смисъл,някаква тема на разговор,за да мога да завържа един с него.
^момичето от горния пост- мерси мацка !![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Темите не си ги трупай на списък.
Пускаш се по течението и нещата се получават.
Стягаш се - не се получават..
Тва е.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Малеее... След 30 години като се омъжа, за какво да говоря със съпруга си?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Ти ще му разказваш вицове за мъртви деца.Първоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
Пак аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!