- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момците
Всяко момче знае, че при продължителна възбуда или задържане на сперма получава болка в тестисите (понякога и в корема). Естествено и на мен се е случвало, но не помня точно къде съм изпитвал тази болка. Днес ме заболя, но ме болеше само в ляво. При вас как е, болката от двете страни ли е винаги или понякога само в едната?
Имало е само от едната...даже ме държа 1 седмица веднъж,ама няма за какво да се тревожиж!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
абс никога не ме е боляло![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Всъщност се чудех защо така да болели са ме ама незнам колко продължително беше нещо от сорта за ден или незнам но да имал съм такива случй и то не 1![]()
![]()
![]()
![]()
Ами при мен е само от едната страна от ляво .. В корема не съм имал ..Първоначално написано от pomo4kio
супер гадно е, няколко пъти ми се е случвало и на другия ден съм като умрял нищо не ми се прави, даже не ми се и пуши
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Важно !!! ... За всяко момче , което изпитва болки в тестисите , при родължителна възбуда ... (колкото и глупаво да звучи...) Ударете една злобарка ... не е шега наистина помага
Първоначално написано от ToOoNiCe
![]()
![]()
Eми то друго не може да се направи,все едно като ти се пикае и се стискаш много и накрая започва да те боли (не знам точно кое,пикучния мехур предполагам) и след това като отидеш да се изпикаеш и усещаш така желаното облекчение
![]()
Никога не ми се е случвало, а съм имал периоди, в които цяла седмица не съм матурбирал.
То не става от немастурбиране ... на мен ми се е случвало , когато съм се натискал с приятелката си в продължение на часове...Първоначално написано от KumchoValcho
Абе да ви имам здравословните проблеми.Смерть!
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@