.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Въпрос към момците

Всяко момче знае, че при продължителна възбуда или задържане на сперма получава болка в тестисите (понякога и в корема). Естествено и на мен се е случвало, но не помня точно къде съм изпитвал тази болка. Днес ме заболя, но ме болеше само в ляво. При вас как е, болката от двете страни ли е винаги или понякога само в едната?

Имало е само от едната...даже ме държа 1 седмица веднъж,ама няма за какво да се тревожиж!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Супер малко пъти са ме боляли.. и са били и двете..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    абс никога не ме е боляло

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Всъщност се чудех защо така да болели са ме ама незнам колко продължително беше нещо от сорта за ден или незнам но да имал съм такива случй и то не 1

Re: Въпрос към момците

Цитирай Първоначално написано от pomo4kio
    Всяко момче знае, че при продължителна възбуда или задържане на сперма получава болка в тестисите (понякога и в корема). Естествено и на мен се е случвало, но не помня точно къде съм изпитвал тази болка. Днес ме заболя, но ме болеше само в ляво. При вас как е, болката от двете страни ли е винаги или понякога само в едната?
    Ами при мен е само от едната страна от ляво .. В корема не съм имал ..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    супер гадно е, няколко пъти ми се е случвало и на другия ден съм като умрял нищо не ми се прави, даже не ми се и пуши
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Важно !!! ... За всяко момче , което изпитва болки в тестисите , при родължителна възбуда ... (колкото и глупаво да звучи...) Ударете една злобарка ... не е шега наистина помага

Цитирай Първоначално написано от ToOoNiCe
    Важно !!! ... За всяко момче , което изпитва болки в тестисите , при родължителна възбуда ... (колкото и глупаво да звучи...) Ударете една злобарка ... не е шега наистина помага
    Eми то друго не може да се направи,все едно като ти се пикае и се стискаш много и накрая започва да те боли (не знам точно кое,пикучния мехур предполагам) и след това като отидеш да се изпикаеш и усещаш така желаното облекчение

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Никога не ми се е случвало, а съм имал периоди, в които цяла седмица не съм матурбирал.

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Никога не ми се е случвало, а съм имал периоди, в които цяла седмица не съм матурбирал.
    То не става от немастурбиране ... на мен ми се е случвало , когато съм се натискал с приятелката си в продължение на часове...

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Абе да ви имам здравословните проблеми.Смерть!

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си