.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Град
    бургас

Много ме заболя.

Искам да попитам за странично мнение тъикато аз не мисля трезво тези дни.
    Ето какво се случи.
    Бяхме заедно до преди 10 дни.Почти три години продължи връзката ни.Тои ме заряза с смс с текст "нмз".Но немога да си обясня защо.Проблемите започнаха когато се преместих да живея при него.Последствие се върнах в моя град и се виждахме само събота и неделя.Наскоро бях бременна и направих аборт защото тои поиска с думите "Ще опитаме когато сме готови".И двамата имахме причини да изберем този вариант.Но 40 дни след аборта тои ме зарязва с смс "нмз".
    При въпроса заради раздялата ли искаше аборта тои отговаря с не и казва че е решил за раздялата набързо.Помогнете ми ,Вие ще видитсторията с други очи ,посъветваите ме как да постъпя да търся ли път назад или да продължа сама без него.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Такъв нещастник не те заслужава. Аз бих отишла и бих го направила на гъз. Егати инфантилното и неадекватно държание!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Оставяй го тоя боклук и другия път

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    бургас
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Такъв нещастник не те заслужава. Аз бих отишла и бих го направила на "задни части". Егати инфантилното и неадекватно държание!

Били сме заедно в добро и в лошо.Никога не се държал с мен така сякъш съм никоя в живота му.До преди година когато се върнах у нашитевсичко беше идеално и безпроблемно.Изведнъж се промени,а капака на всичко беше аборта,където цял месец ме убеждаваше че ще опитаме след време а вместо това получих само един смс .
    Питам се заслужава ли си да постъпя и аз лошо с него.?????????

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Изобщо не се занимавай. Човек не решава "набързо" да се раздели с някого. Той със сигурност го е обмислял много преди да направиш аборт.
    И може да прозвучи гадно-но си направила добре, че си махнала дете от такъв идиот...и ти щеше да бъдеш нещастна, детенцето ти със сигурност щеше да расте без баща.
    Продължи напред, не гледай назад, не отмъщавай. Ако той те търси-отрежи всякакви контакти с него и пътища за евентуално събиране. Тотален игнор на този мухльо. Знам колко боли, знам и колко е трудно. Изисква се много воля, това е!

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от kleiamandes
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Такъв нещастник не те заслужава. Аз бих отишла и бих го направила на "задни части". Егати инфантилното и неадекватно държание!

Били сме заедно в добро и в лошо.Никога не се държал с мен така сякъш съм никоя в живота му.До преди година когато се върнах у нашитевсичко беше идеално и безпроблемно.Изведнъж се промени,а капака на всичко беше аборта,където цял месец ме убеждаваше че ще опитаме след време а вместо това получих само един смс .
    Питам се заслужава ли си да постъпя и аз лошо с него.?????????
    Отиди и му кажи всичко. Няма да постъпиш лошо, като изкажеш мнение. Никой незаслужава такова отношение, не и след толкова дълга връзка. Обяснението му е малоумно и безсърдечно. Кажи му всичко, за да бе се мудиш после "трябваше ишу нетрябваше щеше ли да се промени нещо" повярвай беискаш да ти тежи този въпрос.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не търси път отново назад към него,а продължи напред.Човек като него не те заслужава.Един нормален и сериозен мъж,не би се отнесъл към теб по този грозен начин. Направила си всичко за него,живяла си с него,дори и дете си щяла да му родиш,а той да постъпи така...
    Гледай само напред,ще намериш друг,който ще те оцени.

Banned Мега фен
    може да се е изплашил от мисълта за дете и за това да е скъсал... но човек не къса със смс с такъв текст след 3 годишна връзка без да му пука... или не те е обичал отдавна.. или го прави, за да не се стигне до момента ''когато сме готови'' .. това е моето мнение.. а иначе.. не се занимавай.. не знам на колко години сте, но предполагам знаеш, че ще имаш още доста такива дълги връзки.. и ти пожелавам последната от тях да не свърши и да си имаш детенце и човека до теб да не е изплашен идиот, който зарязва приятелката си със смс след като са живели заедно.. успех.. и не си заслужава...главата горе.. все някак ще го преодолееш... замисли се дали искаш човека до теб след всяка важна крачка или мисълта за такава да те зарязва.. и дали те обича след като те е зарязал с такъв смс... знаеш ли....по принцип хора,които не знаят какво искат решават ей така.. после ей така решават нещо друго,после се връщат на предишното и т.н. ... не си заслужава...продължи напред и скоро ще намериш човек, който ще те обича повече.. късмет

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Каквото и да правиш не се връщай при този човек.. оставил те е 40 дена след като е щял да става баща,да гради живот? То добре те е оставил,ама КАК те е оставил .. с НМЗ Леле,такъв човек не си заслужава,въобще не се дръж нито лошо,нито добро с него.. стой далеч просто

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Доста грозна история.
    На твое място бих го блокирала навсякъде и бих се постарала никога повече да не ме види.
    И да те потърси, недей дори да се захващаш да му се обясняваш. Игнор.
    Бахти... 3 години и не стига, че си направила аборт, ами и да те зареже с смс и то какъв смс... Не. Тва направо ми звучи нереално.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    бургас
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Доста грозна история.
    На твое място бих го блокирала навсякъде и бих се постарала никога повече да не ме види.
    И да те потърси, недей дори да се захващаш да му се обясняваш. Игнор.
    Бахти... 3 години и не стига, че си направила аборт, ами и да те зареже с смс и то какъв смс... Не. Тва направо ми звучи нереално.

На родителите ми също им звучи нереално.Бяха против да съм с него в началото , после се примириха,вследствие маика ми ме подкрепи при аборта а като им казах как ме е зарязал и двамата забраниха да се виждаме и да говорим.Правилно ли е да го потърся поне за обяснение ,защо постъпи така?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Абсолютно не. Няма да го търсиш тоя изрод. Самия факт, че искаш да говориш с него след тая гнусотия ще му вдигне егото все едно му е пораснал с 50 см. отгоре. Никви разговори. Да знае, че те е загубил завинаги.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Първо... това НМЗ кво трябва да значи - 'не ме занимавай' или нещо друго? Какъв е този човек? Как се загърбва толкова дълга връзка, която явно е била и сериозна, щом се стига до аборт. Аз съм потресена. Този човек обаче не те заслужава и не си струва да тъжиш заради него... погледни на живота с нови очи. Преодолей го. Ще бъде трудно, но можеш да се справиш.

Ducky wenii Maimunchoo

Супер фен Аватара на badsector
    Или си му била първата, или просто иска да чука и други жени. Добре си направила с аборта, че имам поне три познати, които на невръстна възраст са родили и нито една от тях не е с бащата. Но в крайна сметка трябва да се радваш, че си се оттървала от тоя тъпак. И следващия път обмисляй повече сексуалните си актове.

Град
    бургас
    Благодаря за съвета за сексуалните актове,на 20 съм и имам опит ,но след година и половина заедно решихме че можем да си вярваме и да не използваме контацептиви.А за аборта и аз донакъде не съжалявам имам по=голяма сестра която сама си отглежда детето след подобен проблем като моя.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Благодаря за съвета за сексуалните актове,на 20 съм и имам опит ,но след година и половина заедно решихме че можем да си вярваме и да не използваме контацептиви.А за аборта и аз донакъде не съжалявам имам по=голяма сестра която сама си отглежда детето след подобен проблем като моя.
    Колкото и да си вярвате пак трябва да се пазите.Сега вече като се планира бебе-без предпазни мерки.

Продължавай напред без него.. Не се обръщай назад!!... )

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Потресена съм....не мога да повярвам, че има такива мъже...

Мега фен
    пълен игнор за това леке!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

anonymous708973
    Guest
    казва че е решил за раздялата набързо
    Решил е да прекрати 3-годишна връзка НАБЪРЗО?! И те е зарязал с СМС?!
    Сериозно, как се въздържа да не отидеш при него, да му зашиеш един цигански през тъпата уста и да го питаш какво, за Бога, прави?!

Оставяй го. Не заслужава обяснение. Пълен игнор, независимо какво ще ти коства. Реви, тръшкай се, хвърляй чинии вкъщи, обаче видиш ли го навън, бъди желязна, студена и безкомпромисна. Мухльото не заслужава друго.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Аз бих го питала защо е постъпил така.НЕ знаеш какв е станало,може да има някакво недоразумение.А ако ти се направи на интересен - един юмрук в лицето.(може и повече)

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на leadyflame
    Не се занимавай с инфантили!

Какъв е тоя индивид бе, как така ще реши да загърби 3 годишна връзка НАБЪРЗО!? Ако бях на твое място нямаше изобщо да се занимавам, даже обяснение нямаше да му искам! Колкото и да ти е трудно продължи не е единствен ще си намериш друг още си на 20 има време и все пак не го губи с идиоти. А дори всичко да се оправи и да продължите връзката си, мисля че ще следват само повече проблеми и караници, затова няма смисъл да се връщаш назад.
    ЗСТДГБЙК

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Колкото и да си вярвате пак трябва да се пазите.Сега вече като се планира бебе-без предпазни мерки.
    съгласна съм.. иначе по темата, добре де, на 20 си, не си малка, след подбно унижение как по дяволите изобщо ти се занимава да мислиш за тоя?? особено пък след като е поискал аборт и след това те е резнал с "нмз" (това "нмз" малко странно ми звучи, детинско.. все едно сте на 15.. както и да е) не само че не трябва да се занимаваш, ами надрастваш вскякакъв вид подобни "връзки", внимаваш при слдащите и СЕ ПАЗИШ относно секса!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    бургас
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    казва че е решил за раздялата набързо
    Решил е да прекрати 3-годишна връзка НАБЪРЗО?! И те е зарязал с СМС?!
    Сериозно, как се въздържа да не отидеш при него, да му зашиеш един цигански през тъпата уста и да го питаш какво, за Бога, прави?!

Оставяй го. Не заслужава обяснение. Пълен игнор, независимо какво ще ти коства. Реви, тръшкай се, хвърляй чинии вкъщи, обаче видиш ли го навън, бъди желязна, студена и безкомпромисна. Мухльото не заслужава друго.
    Здържах се защото не съм конфликтна дори толкова наранена първо мисля и после деиствам.

Болката ми не се проявява в сълзи или чупене,а в изолация на всичко свързано с него.Но пак ми е тежко.

От очите на другите и написаното разбирам че съм направила правилния избор за аборт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си