- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Каратистите са много опасни !!!
И без това е осрана темата: ZipFail, ти се преселваш в студ. град, така ли?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
tl;dr
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Аз още от миналата година съм се преселил, ама мързела си каза думатаПървоначално написано от Chacho
![]()
Ахааа. Абе тоя мързел май беше някъв вирусен миналата година и мен ме беше хванал.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мене от нова година насам ме е обвзел, преди диети тренировки супер стриктно всичко![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
много лоши тупалки са!! ... само че ако си вързан
правил съм спаринги с тях .. и при киокушините и при шотоканите.. и да ви кажа над 70% от "хвърлените" десни прави (демек 2ри удар) влизат точно по предназначение
при сенсеите самo е малко кофти, че доста блокове знаят ... ама те са в друга лига вече ...
те па не се пазят от лявото круше.. просто не го очакват
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
момчета ,доста крайни изказвания прочетох тук,отдавам го на годините ви...знам че на възрастта в която сте повечето,е особено актуален спора-моя татко ,ще набие твоя татко...
но навремето,когато аз бях почти на вашите години ,прочетох едно интервю с един майстор,не помня дори кой е бил,нито по какво е бил майстор..той казваше така-" няма слаби стилове,има слаби бойци"
виждал съм боксьори да пребиват каратисти,борци да пребиват боксьори,каратисти да пребиват борци,всякакви бойци да чукат гимнастички и лекоатлетки..
няма такова нещо ,като слаб стил..всичко зависи от човека и подготовката която има..затова и кикбокса се явява един "аршин" ,затова и е създаден,както и ММА-за да се види кой колко струва при уеднаквени правила..и е факт -каратисти стават шампиони по кикбокс,че и К1 даже,стават и шампиони по ММА,боксьори също и борци..няма универсален стил на бой,затова и е удачно да се комбинират нещата..и да,знам че на клипове и филми нещата изглеждат другояче..но всъщност са много прости
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Понякога просто не случваш на треньор. Като тренирах карате за 4 години не сме изиграли 1 спаринг. Кати, блокове, мае герита и разтягане. На състезания не водеше хора.
Аз пък тренирах при доста известен треньор 3 години, само че се отказах. Не ми харесваше самата подготовка. Според мене е тъпо хора които искаш да печелят и да стават шампиони да ги пускаш да играят спаринг 1 месец преди състезанието. Той си знае де, има успехи не само като състезател но и като треньор, но мене не ме устройваше отношението му към "масата". Има 3 състезания от пролетта до началото на лятото и това са 4-5 месеца в които се играе спаринг. Останалото време е "подготовка" за общо 2 изпита и 1 състезание по ката. Е мене това ме вбесяваше-с месеци само кати, техники, мятания на ръцете във въздуха (някои ще кажат че и това е нужно за отработване на техника, но 80% от нещата са неизползваеми дори в спаринг).
Отделно видях човек който може да се каже че беше най-добрият файтър в клуба от по младото поколение (не само че печелеше всички състезания, биеше се и на улицата и много хора го познаваха) да бъде скъсан на изпит за колан, който се взима от 8 годишни дечица, както и от пълни олигофрени, само защото сбъркал малко катата и не знаел името на някакъв удар. Пича му писна и почна да тренира кик бокс разбира се. Аз се отказах пък по време на "интензивна подготовка за изпит" който щеше да е поредния който аз пропускам поради липса на интерес да дам 60 лева за изпита с цел, ако комисията е доволна, да имам правото да зашия една лентичка на колана си.
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy