.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на Chacho
    И без това е осрана темата: ZipFail, ти се преселваш в студ. град, така ли?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на fenasf
    tl;dr
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    И без това е осрана темата: ZipFail, ти се преселваш в студ. град, така ли?
    Аз още от миналата година съм се преселил, ама мързела си каза думата

Ахааа. Абе тоя мързел май беше някъв вирусен миналата година и мен ме беше хванал.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Мене от нова година насам ме е обвзел, преди диети тренировки супер стриктно всичко
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    много лоши тупалки са!! ... само че ако си вързан

правил съм спаринги с тях .. и при киокушините и при шотоканите.. и да ви кажа над 70% от "хвърлените" десни прави (демек 2ри удар) влизат точно по предназначение

при сенсеите самo е малко кофти, че доста блокове знаят ... ама те са в друга лига вече ...
    те па не се пазят от лявото круше .. просто не го очакват
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен
    момчета ,доста крайни изказвания прочетох тук,отдавам го на годините ви...знам че на възрастта в която сте повечето,е особено актуален спора-моя татко ,ще набие твоя татко...
    но навремето,когато аз бях почти на вашите години ,прочетох едно интервю с един майстор,не помня дори кой е бил,нито по какво е бил майстор..той казваше така-" няма слаби стилове,има слаби бойци"
    виждал съм боксьори да пребиват каратисти,борци да пребиват боксьори,каратисти да пребиват борци,всякакви бойци да чукат гимнастички и лекоатлетки ..
    няма такова нещо ,като слаб стил..всичко зависи от човека и подготовката която има..затова и кикбокса се явява един "аршин" ,затова и е създаден,както и ММА-за да се види кой колко струва при уеднаквени правила..и е факт -каратисти стават шампиони по кикбокс,че и К1 даже,стават и шампиони по ММА,боксьори също и борци..няма универсален стил на бой,затова и е удачно да се комбинират нещата..и да,знам че на клипове и филми нещата изглеждат другояче..но всъщност са много прости
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Понякога просто не случваш на треньор. Като тренирах карате за 4 години не сме изиграли 1 спаринг. Кати, блокове, мае герита и разтягане. На състезания не водеше хора.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Аз пък тренирах при доста известен треньор 3 години, само че се отказах. Не ми харесваше самата подготовка. Според мене е тъпо хора които искаш да печелят и да стават шампиони да ги пускаш да играят спаринг 1 месец преди състезанието. Той си знае де, има успехи не само като състезател но и като треньор, но мене не ме устройваше отношението му към "масата". Има 3 състезания от пролетта до началото на лятото и това са 4-5 месеца в които се играе спаринг. Останалото време е "подготовка" за общо 2 изпита и 1 състезание по ката. Е мене това ме вбесяваше-с месеци само кати, техники, мятания на ръцете във въздуха (някои ще кажат че и това е нужно за отработване на техника, но 80% от нещата са неизползваеми дори в спаринг).
    Отделно видях човек който може да се каже че беше най-добрият файтър в клуба от по младото поколение (не само че печелеше всички състезания, биеше се и на улицата и много хора го познаваха) да бъде скъсан на изпит за колан, който се взима от 8 годишни дечица, както и от пълни олигофрени, само защото сбъркал малко катата и не знаел името на някакъв удар. Пича му писна и почна да тренира кик бокс разбира се. Аз се отказах пък по време на "интензивна подготовка за изпит" който щеше да е поредния който аз пропускам поради липса на интерес да дам 60 лева за изпита с цел, ако комисията е доволна, да имам правото да зашия една лентичка на колана си.
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си