.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Проблем, не знам какво стана ..

Значи вчера вечерта като правихме секс с приятеля ми и още като ми го вкара ми каза " Чакай малко, боли ме" .. изчакахме около 30 секунди след което той каза "Аре давай давай". И така де правихме секс и след като приключихме, като светна лампата целите бяхме в кръв. И двамата. Той видя, че има нещо като раничка на пениса. Влязохме, изкъпахме се, кръвта се махна, но на мен продължи да ми тече и така реших, че може да ми е дошъл цикъла. Но и на него му течеше малко кръв от тази кожичка. Проверихме в интернет и се оказа, че може да се е скъсала тази кожичка, защото имало хора, които били родени по този начин. Имам предвид с къс френулум и трябвало да се скъса, за да може да се заголва главичката като хората. Не знам, не съм сигурна, че е това. По-късно се оказа, че и на мен ми е дошло, общо взето мазало стана работата. Може ли ако на някой му се е случвало подобно нещо да каже за какво става въпрос....

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    За първи път ли правихте секс?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Нее, заедно сме от една година.

Повече от фен Аватара на stefinkaa7

Re: Проблем, не знам какво стана ..

Цитирай Първоначално написано от NoWarOnWeeD
    Значи вчера вечерта като правихме секс с приятеля ми и още като ми го вкара ми каза " Чакай малко, боли ме" .. изчакахме около 30 секунди след което той каза "Аре давай давай". И така де правихме секс и след като приключихме, като светна лампата целите бяхме в кръв. И двамата. Той видя, че има нещо като раничка на пениса. Влязохме, изкъпахме се, кръвта се махна, но на мен продължи да ми тече и така реших, че може да ми е дошъл цикъла. Но и на него му течеше малко кръв от тази кожичка. Проверихме в интернет и се оказа, че може да се е скъсала тази кожичка, защото имало хора, които били родени по този начин. Имам предвид с къс френулум и трябвало да се скъса, за да може да се заголва главичката като хората. Не знам, не съм сигурна, че е това. По-късно се оказа, че и на мен ми е дошло, общо взето мазало стана работата. Може ли ако на някой му се е случвало подобно нещо да каже за какво става въпрос....
    Хмм ..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NoWarOnWeeD
    Нее, заедно сме от една година.
    И сега му се скъса кожичката.
    Защо не отиде на лекар да го прегледат?

Стефинке, ще те замоля да се въздържаш от подобни коментари. Ако имаш да казваш нещо по темата, казвай. Ако нямаш - не е необходимо да трупаш излишни мнения и да товариш темата.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Най-добре да отиде на лекар според мен, тук едва ли някой може да каже нещо съществено, освен да ви посъветваме това.

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И моят съвет е да отиде на лекар.

Голям фен Аватара на dami666
    На лекар и двамата,щом казваш,че и на теб ти тече..Може и да не е скъцана кожичка,ами някаква полово-предавана болест.
    Believe in yourself.

Ами не знам, то имаше доста кръв....

Отидете на лекър двамата, обяснете случката ,вместо да седиш и да четеш нашите мнение и проблема да остана неразрешен !!

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Е момичето е казало, че му е дошло, но наистина нека и двамата да отидат на лекар. Може да не е нищо сериозно, но един преглед не е излишен-никой не си е намерил здравето на пътя!

Супер фен Аватара на Me4encety
    Отивате при чичо доктор и обяснявате проблема.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом е имало бая кръв и то от двама ви, отивайте в комплект при лекаря, по най-бързият възможен начин, преди нещата да са се задълбочили. И преди да се консултирате с лекар, най-добре да не правите секс.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако на теб ти е дошло ОК , но единственото ,което ми идва на акъла е късе гемче и възможно скъсване при него!?!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си