- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем, не знам какво стана ..
Значи вчера вечерта като правихме секс с приятеля ми и още като ми го вкара ми каза " Чакай малко, боли ме" .. изчакахме около 30 секунди след което той каза "Аре давай давай". И така де правихме секс и след като приключихме, като светна лампата целите бяхме в кръв. И двамата. Той видя, че има нещо като раничка на пениса. Влязохме, изкъпахме се, кръвта се махна, но на мен продължи да ми тече и така реших, че може да ми е дошъл цикъла. Но и на него му течеше малко кръв от тази кожичка. Проверихме в интернет и се оказа, че може да се е скъсала тази кожичка, защото имало хора, които били родени по този начин. Имам предвид с къс френулум и трябвало да се скъса, за да може да се заголва главичката като хората. Не знам, не съм сигурна, че е това. По-късно се оказа, че и на мен ми е дошло, общо взето мазало стана работата. Може ли ако на някой му се е случвало подобно нещо да каже за какво става въпрос....
За първи път ли правихте секс?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нее, заедно сме от една година.
Хмм ..Първоначално написано от NoWarOnWeeD
![]()
![]()
И сега му се скъса кожичката.Първоначално написано от NoWarOnWeeD
Защо не отиде на лекар да го прегледат?
Стефинке, ще те замоля да се въздържаш от подобни коментари. Ако имаш да казваш нещо по темата, казвай. Ако нямаш - не е необходимо да трупаш излишни мнения и да товариш темата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На лекар и двамата,щом казваш,че и на теб ти тече..Може и да не е скъцана кожичка,ами някаква полово-предавана болест.
Believe in yourself.
Ами не знам, то имаше доста кръв....
Е момичето е казало, че му е дошло, но наистина нека и двамата да отидат на лекар. Може да не е нищо сериозно, но един преглед не е излишен-никой не си е намерил здравето на пътя!![]()
Щом е имало бая кръв и то от двама ви, отивайте в комплект при лекаря, по най-бързият възможен начин, преди нещата да са се задълбочили. И преди да се консултирате с лекар, най-добре да не правите секс.
Ако на теб ти е дошло ОК , но единственото ,което ми идва на акъла е късе гемче и възможно скъсване при него!?!
maDamn