- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже или само секс?
Въпросите ми са два:
1. Как да разберем дали едно момче иска само секс или нещо повече, винаги съм се чудила това..?
2. В моя случай с въпросното момче си пишем почти постоянно на всякакви теми и даже за бившата си ми е споделял, не е ставало въпрос за секс, но ме покани в едно заведение да отидем някой пат, когато аз искам. Сигурно ще приема, ама не мога да разбера като приятелка ли ме кани, или нещо повече![]()
Отиди и ще разбереш.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Предполагам,че сте се запознали по интернет и до сега не сте се виждали.Щом не е отварял дума за секс,сигурно просто иска вече да се видите на живо и да се поопознаете.Според мен не става дума за секс,поне за сега![]()
Излез с него,опознай го и ще разбереш какво иска.Сега е рано,а и не сме гадатели,че да знаем със сигурност.
е тва винаги съм го най-мразела..Първоначално написано от Diva4e
![]()
awerw♥
Какво общо има секса с "проблемът" ти?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Щом му става пишката, значи 100% иска секс. Вече дали ще е само секс, или ще има и нещо друго, няма как да ти кажем. Но бъди напълно сигурна за секса. Той е просто константа.
Хъх, момчетата рядко канят момиче на среща от чисто приятелски подбуди.
Дори да иска нещо повече от секс, със сигурност няма да откаже да го направите.![]()
Първоначално написано от cool_angel
Да,но тя иска да знае дали той иска само секс от нея или иска да са гаджетаПървоначално написано от Evterpa
![]()
Вероятно иска секс,но е рано да се каже дали ще има нещо повече,ако те е харесал пък сигурно 1во ще се загаджосате предо секса![]()
Ние не може да знаем дали иска само секс.. нормално е да иска секс всъщност, но въпроса е дали ще иска връзка, даа.. ами просто отиди, опознай го и си решавай сама ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Това, на което момиченцата казвате "връзка", за момченцата е "секс повече от веднъж".Първоначално написано от bloodyred
И все пак по-добре секс за повече от веднъж, отколкото само веднъж ..Първоначално написано от badsector
![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Първоначално написано от badsector
![]()
Може би не е говорил за секс, защото ще си помислиш, че само това иска. Едва ли, ако не го привличаше и не те харесваше щеше да си пише постоянно с теб.
Ако един мъж/момче те харесва няма начин да не иска да прави секс с теб, отделен е въпроса дали връзката ви ще бъде само на сексуално ниво.
отиди там,където те е поканил и ще разбереш,какво иска толкова ли е трудно,че чак и тема пускаш![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Всхички искаме секс,не се притеснявай.И повечето искаме само секс,и за това не се притеснявай.А ако отидеш и го питаш - естествено ще почене да отрича на секундата.Реално погледнато няма как да разбереш без риск печели риск губи.Първоначално написано от cool_angel
Аз залагам на 5 червено - само секс.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
както се каза - не те е извикал в хотел нали? т.е въпросът със секса няма нищо общо.. другото... ако не си го виждала никога на живо умната, че както наскоро видях в една тема да не се окаже "Христо на 43 години от Русе"![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не се вкарвайте в замундата моля ви ...Педофил бил .. незнам си къф бил... да не сте на 10 ?
На 1-вият ти въпрос - Ако иска само секс ще разбереш много скоро
2- Просто излез с него...щом те кани значи те харесва....
Въпросите ми са два:
1. Как да разберем дали едно момче иска само секс или нещо повече, винаги съм се чудила това..? То ще се разбере,честно казано. По държанието,по това ,което говори.
2. В моя случай с въпросното момче си пишем почти постоянно на всякакви теми и даже за бившата си ми е споделял, не е ставало въпрос за секс, но ме покани в едно заведение да отидем някой пат, когато аз искам. Сигурно ще приема, ама не мога да разбера като приятелка ли ме кани, или нещо повече. Щом не се е отворила тема за секс,надали иска това. Поне не и сега. Явно иска да се опознаете. Пък и не те кани да ходиш у тях или на някое усамотено място,а в заведение. Отиди,ако искаш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥