.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Гадже или само секс?

Въпросите ми са два:
    1. Как да разберем дали едно момче иска само секс или нещо повече, винаги съм се чудила това..?
    2. В моя случай с въпросното момче си пишем почти постоянно на всякакви теми и даже за бившата си ми е споделял, не е ставало въпрос за секс, но ме покани в едно заведение да отидем някой пат, когато аз искам. Сигурно ще приема, ама не мога да разбера като приятелка ли ме кани, или нещо повече

Отиди и ще разбереш.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Предполагам,че сте се запознали по интернет и до сега не сте се виждали.Щом не е отварял дума за секс,сигурно просто иска вече да се видите на живо и да се поопознаете.Според мен не става дума за секс,поне за сега

Мега фен Аватара на sasha_90
    Излез с него,опознай го и ще разбереш какво иска.Сега е рано,а и не сме гадатели,че да знаем със сигурност.

Ако си пишете само по интернет, а не се познавате, по-добре разпитай ваши общи познати за него, ако имате такива. Внимавай защото от другата страна може да не стои човека за който се представя той !

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Внимавай защото от другата страна може да не стои човека за който се представя той !
    е тва винаги съм го най-мразела..
    awerw

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Какво общо има секса с "проблемът" ти?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на badsector
    Щом му става пишката, значи 100% иска секс. Вече дали ще е само секс, или ще има и нещо друго, няма как да ти кажем. Но бъди напълно сигурна за секса. Той е просто константа.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Хъх, момчетата рядко канят момиче на среща от чисто приятелски подбуди.
    Дори да иска нещо повече от секс, със сигурност няма да откаже да го направите.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York

Re: Гадже или само секс?

Цитирай Първоначално написано от cool_angel
    Въпросите ми са два:
    1. Как да разберем дали едно момче иска само секс или нещо повече, винаги съм се чудила това..? То ще си проличи
    2. В моя случай с въпросното момче си пишем почти постоянно на всякакви теми и даже за бившата си ми е споделял, не е ставало въпрос за секс, но ме покани в едно заведение да отидем някой пат, когато аз искам. Сигурно ще приема, ама не мога да разбера като приятелка ли ме кани, или нещо повече Все пак те е поканил на заведение, не на хотел, нали?

Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Хъх, момчетата рядко канят момиче на среща от чисто приятелски подбуди.
    Да,но тя иска да знае дали той иска само секс от нея или иска да са гаджета
    Вероятно иска секс,но е рано да се каже дали ще има нещо повече,ако те е харесал пък сигурно 1во ще се загаджосате предо секса

Просто отиди и разбери
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Ние не може да знаем дали иска само секс.. нормално е да иска секс всъщност, но въпроса е дали ще иска връзка, даа.. ами просто отиди, опознай го и си решавай сама ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    ...дали ще иска връзка...
    Това, на което момиченцата казвате "връзка", за момченцата е "секс повече от веднъж".

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Това, на което момиченцата казвате "връзка", за момченцата е "секс повече от веднъж".
    И все пак по-добре секс за повече от веднъж, отколкото само веднъж ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Цитирай Първоначално написано от badsector

Може би не е говорил за секс, защото ще си помислиш, че само това иска. Едва ли, ако не го привличаше и не те харесваше щеше да си пише постоянно с теб.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Ако един мъж/момче те харесва няма начин да не иска да прави секс с теб, отделен е въпроса дали връзката ви ще бъде само на сексуално ниво.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    отиди там,където те е поканил и ще разбереш,какво иска толкова ли е трудно,че чак и тема пускаш
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Re: Гадже или само секс?

Цитирай Първоначално написано от cool_angel
    Въпросите ми са два:
    1. Как да разберем дали едно момче иска само секс или нещо повече, винаги съм се чудила това..?
    2. В моя случай с въпросното момче си пишем почти постоянно на всякакви теми и даже за бившата си ми е споделял, не е ставало въпрос за секс, но ме покани в едно заведение да отидем някой пат, когато аз искам. Сигурно ще приема, ама не мога да разбера като приятелка ли ме кани, или нещо повече
    Всхички искаме секс,не се притеснявай.И повечето искаме само секс,и за това не се притеснявай.А ако отидеш и го питаш - естествено ще почене да отрича на секундата.Реално погледнато няма как да разбереш без риск печели риск губи.
    Аз залагам на 5 червено - само секс.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Супер фен Аватара на LeprikonA
    както се каза - не те е извикал в хотел нали? т.е въпросът със секса няма нищо общо.. другото... ако не си го виждала никога на живо умната, че както наскоро видях в една тема да не се окаже "Христо на 43 години от Русе"
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Не се вкарвайте в замундата моля ви ... Педофил бил .. незнам си къф бил... да не сте на 10 ?

На 1-вият ти въпрос - Ако иска само секс ще разбереш много скоро

2- Просто излез с него...щом те кани значи те харесва....

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Ще си проличи,споко

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Излез с него и сама ще разбреш!

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Въпросите ми са два:
    1. Как да разберем дали едно момче иска само секс или нещо повече, винаги съм се чудила това..? То ще се разбере,честно казано. По държанието,по това ,което говори.
    2. В моя случай с въпросното момче си пишем почти постоянно на всякакви теми и даже за бившата си ми е споделял, не е ставало въпрос за секс, но ме покани в едно заведение да отидем някой пат, когато аз искам. Сигурно ще приема, ама не мога да разбера като приятелка ли ме кани, или нещо повече. Щом не се е отворила тема за секс,надали иска това. Поне не и сега. Явно иска да се опознаете. Пък и не те кани да ходиш у тях или на някое усамотено място,а в заведение. Отиди,ако искаш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си