- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже или само секс?
Момичета не разбрахте ли че момчетата ви заговарят и канят да излезете САМО И ЗАЩОТО са сексуално привлечени![]()
Те ви канят с идеята че може да им пуснете, но дали ще е за 1 вечер или ще станете гаджИта зависи и от 2та и дали ще си допаднете.
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Какво ти се иска на теб и какво е в реалност, са две коренно различни неща. Колкото по-рано проумееш, че мъжете търсят основно секс от една жена, толкова по-добре за теб.Първоначално написано от SmilezZz
Всеки иска секс. Дори и ти ! Просто момчето иска да те опознае , да те види. А вече ако нещата се задълбочат , секса вие си го решавате![]()
Темата ти е адски интересна, кара ме да се замисля, както никога преди. Цяла вечер само това ще ми е в главата, ахх, защо я прочетох..?!![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Едва ли е само за секс. Като се видите, ще разбереш. Всеки иска секс, но не всички са такива, че да ти се нахвърлят отведнъж. Мисля, че пичът става.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Аха, тя да ти се метне веднага на врата, пък ти ще я върнеш недоебана? Всички знаем, че няма как да стане. И к'во излиза - мъжете винаги са готови за секс, просто зависи от жената кога ще им пусне. Значи в крайна сметка пак задължително искаме секс от тях.Първоначално написано от blaaablaaablaaa
Но разбрахме подзамисъла ти, че ти не си като останалите и си склонен да стоиш на сухо цял живот, защото си много чувствителен и не търсиш това от жените. Или просто си гей?
Пич, няма човек, който да не търси това от жените. Ако е само до секса, има и платени услуги.Мисълта ми е, че не всички са такива курвари, че 10 минути след първата среща вече да клатят леглото.
![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Но ако мацката сама си го поиска, ще топнат чушлетоПървоначално написано от blaaablaaablaaa
Платеното е вече за мега бруталните задръстеняци.